AIAX: Jsem tu dobre v Darksouls klubu? :-) Ta hra je tezka, ale 3/4 z
SADAKO je jen plac nad nepochopenyma mechanikama:
- Ta hra nema zadne trash mobs. To neni Diablo. Ma moby a bosse. Jo jsou drsni, stejne jako jsou ale drsni i moby v poslednich 2 Zeldach.
- Tim ze se ztraci jen durabilita veci, ktere lze snadno opravit, tak to neni tak hrozne, narozdil od klasickych Souls mechanik, kdy ztracis i progress mezil levely.
- jidlo je uplne v pohode a jsou na nej prima recepty
- Grind jsem nezaznamenal.
- Ano, ta hra nic neodpousti a je to peklo, tady by se vetsi okno hodilo
- To bude IMHO bug, od urcite doby se mi backstap prestal ukazovat- Shiled funguje, ale nekdyz dosanbes kladivem elmyk jak ty
- JO, to je peklo, jeden spatnej dodge a je konec, protgoze prvni ranoutesrazi na zem a pak uz se nezvednes, tam je blaance potrebam- Nemel jsem problem ani se 3 pri zachrane kovare, jen je holt potreba opravdu managovat Staminu.
- S tim jsem problem nemel, je potreba se schovavat za veci a funguje dobre
- Nepochopena mechanika, do tehle vahy se pocita jen zbroj a zbrane. Cili bud jsi narvanej v tezkem pancirti a sotva se hnes,. nebo v lehkem armoru a dodgujes. Jo, dodge ma t ruzne druhy, podle toho vyse zatizeni a je na to primo stat. Ale mozna by stalo za to, to navazat spis na Silu, aspon mi prijde ze silove zbrane a zbroje jsou ty tezke.
- Stamina jew jeden ze statu mozny zvedat pri levelu.
- Tak zrovna cooldown na jidle je v poradku a v inventari je pauza, takze je to klasicky RPVG inventory.
- Ke? TO neni hra kterou hledate
- Plny inventar?
- Neni to rogue like, bactraking je bezna mechanika.
- Jo, to me taky zaskocilo jak drsny to je.- Tak to je taky nepochopena mechanika. Tlacitko je Context sensitive :-) Jinak funguje v boji a jinak mimo boj.
Performace? Me to behalo NB s mizernou 3050 kolem 25fps. Na 3080 to uricte beha pres 30 fps.
Njo, ma to rozbity a je to ErA hra, ta proste obcas zatuhne.
Takze asi tak.