• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Nehrál sem elden ring, ani jinou from soft hru v den vydání, většinou spíš naopak, většinou až když měla už všechny dlc a byla hotová...

Jak to má fs s hrama v den vydání? Je to hratelný, nebo kazdej den pribejva 20gb patch?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    T-40 dni a je to tady.

Muj plan:

Screenshot-20240513-214036-Instagram-Lite
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LOVE_DALI: No, obávám se, že to už dávno ne. Nemyslím, že moc lidí pod 35 tenhle popkulturni odkaz dá :-) #keci #strednivěk #krize
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TRAGED:
    PHOW_SAATCH: Hoši, hoši! :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TRAGED: No to si děláš legraci, přesně tohle jsem mu chtěl včera taky napsat :D :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Toho dne byl Love_Dali Jr. Poněkud neklidný.....
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nebo do studny ve Fishing Hamlet..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Pusť mu DS2 a řekni mu, ať skočí do studny v Majule :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    LOVE_DALI: Mladej si na odvetu počká, za dvacet let tě zaveze do nejhoršího starobince v republice.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Přátelé, musím se pochlubit, jaká jsem svině. Když mladej před pár měsícema začal hrát DaS1, tak jsem mu vykecal díru do hlavy, že v Firelink Shrine je tajnej vchod do další lokace.
    Přes studnu...
    Mno, celou dobu to ve něm hnilo, až se včera odhodlal k činu a skočil si do studny pro "YOU DIED".
    Vzledem k tomu, že má stejnej smysl pro humor, tak se ani nenaštval. Zasmál se tomu, jak se nechal vytrollit a pokčavocali jsme dál.
    Faktem je, že jsem mu rovnou po činu řekl, že jsem tam pochopitelně kdysi taky skočil, a že taky vím, že je jeden mod, kde se to doopravdy používá jako vchod do lokace :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    nestává se každý den... klasická verze DS2 -50%
    Save 50% on DARK SOULS™ II: Bundle on Steam
    https://store.steampowered.com/sub/58135/
    AIAX
    AIAX --- ---
    JOPS: Nejlepší, a zároveň nejhorší level design v jakékoli soulsovce, nejen od FromSoftu. Nikde nejsou takové vrcholy jako Undead Burg/Parish - Sen's - Depths (ish) - Blighttown - Deep Hollow - Ash Lake a taková dna jako Demon's Ruins nebo Izalith.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Počkej až si dáš Dark souls 1 remaster, to je ta nejlepší souls hra a premejslim, že to znova zapnu. Prostě ten level design vymyslel génius
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zkus to. Ja pouzival stit leda polozenej na zadech a taky to slo.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Tak jsem myslel, že po svý první soulsovce (ER) si dám pauzu a počkám na DLC. Nakonec to dopadlo tak, že mám za sebou bloodborne, kterej mě totálně dostal a rozjíždím remaster Demon Souls ;)

DS remaster velká pecka. Úžasně to vypadá, přidali haptiku a soundtrack zmohutněl. Nicméně řeším, co dál s postavou. Začal jsem jako rytíř a chtěl dát svůj klasický strenght build. Bohužel jsem zjistil, že v DS se bez štítu žije dost špatně, takže two-handed mód není zdaleka tak efektivní jako v BB nebo ER. Navíc teď nějakou dobu používám Dragon Long Sword a jednak mě baví a jednak má v tyhle fázi super čísla.

Problém je, že se neskejluje se skills. Když ho dostanu na jeho max na +5, tak bude ale stejně dávat 151 physical a 151 fire damage, coz mi prijde hodne dobrý.
    Dotaz zní: da se s ním dát celý první průchod? Co když se vykaslu na strenght a budu levelit vitality, endurance a magic? Nebudu později litovat, že nemám vyprofilovanej build jasným směrem?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GMzd66w-XQAAz-ZUv
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *sion = soon
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw co nevidět nás čeká korejskej Berserker. Stylizovaná parry divočina. Už je to zalistovaný v playstation store coby Sion. No uvidíme.

The First Berserker: Khazan - The Game Awards 2023 Trailer | PS5 Games
    https://youtu.be/X9CHjtLW6MQ?si=4_enj4Rg47nfttBc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Praise the Gun. Chm ten Remnant 2 je překvapivě gut.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam