• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LOVE_DALI: No, obávám se, že to už dávno ne. Nemyslím, že moc lidí pod 35 tenhle popkulturni odkaz dá :-) #keci #strednivěk #krize
    PIETA
    PIETA --- ---
    CHEWBACCA: Na bloudění byl nejstrašnější ten level ve Wolfenstein 3D, kde všechny místnosti měly tvar hákovýho kříže. Nebo starý čtverečkový dungeony, kde některý čtverečky byl teleport, ale nebylo poznat, že to byl teleport.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem to zase vcera na hodinku zapnul.

Porazil jsem prvniho Commandera. Fakt se na to staci vyspat a jde to samo. Sel jsem na nej na ferovku, proste z oci do oci a na druhy pokus jsem ho potupne umlatil. Slo to docela rychle, asi se mi povedlo ve spravnou chvili zmacknout L1 :)

K cemu jsou dobre ty krize ? A jsou tam nejaci obchodnici ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já jsem prakticky ten zmrzlý hrad prosel postranima ulickama. Ty "opory ohniveho kříže" v kombinaci s pěchotou jsou zlo :) Ted jsem brecel na žalářnicích s razítkem. Ja prakticky nemam problem s nicim, jenom musim seknout prvni. Jedu dex build z naháče. Životy 20, stamina 30 dex 35. Hraju zatim s tou Uginěcokatanou na +5 a Estusů 11 +5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam