Mně se ty lokace hodně líbily skoro všechny, planiny mají něco do sebe a blbnout s koněm, včetně bojů, je zábava - a ty vertikální jsou vyloženě srdeční záležitost, protože zbožňuju lézt a skákat po výškách (že se člověk občas rozmázne, tak už život chodze, ale kvalitní lifehack je tu AoW Winged Scythe, nevím, jestli vyloženě doletí dál než prostý skok s rozběhem, ale rozhodně tak činí spolehlivěji), Haligtree má 11/10 za kombo větve, střechy, mosty, terasy a kolem ty věže, also je strašně cool zlézat ten mega strom do města.
Vlastně jediné, co mě z lokací moc neoslovilo, bylo Consecrated Snowfields skrz ten fakin blizzard; až si říkám, jestli to není FromSoft trolling na téma "hráči si stěžují na poison swamps, tak tady žádné nebudou, LOL" - jo teda Lake of Rot mě taky moc nenadchlo, ale tam byla alespoň nějaká viditelnost.
Za svůj největší achievement ale zatím považuju proběhnutí všech těch Hero's Graves, protože to je konglomerát věcí, co nenávidím (bossové byli největší pohůdka, ale dostaň se k nim...), ale byly tam hezké/důležité itemy :D a teda zaujalo mě, že na internetech lidé strašně držkují na Ordinu, která mi přišla jako taková pětiminutovka - proběhnout si svíčky v prázdném městě, ať znám cestu, pak vlézt do evegaolu, zapálit první svíčku a exnout na prvního asasína, vlézt tam znovu, vyhnout se druhému asasínovi (a ty další ani nepotkat), setřelit jednoho lučištníka (blbec pak pálí do zdi a nevyleze zpátky), doběhnout s krytím k druhému a usekat ho, cestou zapalovat svíčky, konec.