• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SITH
    SITH --- ---
    A tenhle avatar umí vlézt dovnitř do té místnosti a zrušit grace. Já ho za meele taky nedal
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HAVANA: Jj, v Haligtree je hned několik tree avatars a taky je beru výhradně zdálky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Sorry, splet sem si tree sentinela (což je ten faking rytíř na koni) s tree avaterem? Což je ten strom co je jako boss pod velkejma stromama a různě i na jinejch místech...třeba v haligtree dole, na hradbách a ve vchodu (jak se jde dál směrem k melanii)...Sem prostě lopata, neřeším jak se co jmenuje, ale jestli to jde zabít :))
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Prosím? V Haligtree je nějaký Tree Sentinel?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SADAKO: Bez mučení přiznám, že tree sentinela co je v těch dveřích v dolní části haligtree sem s meeleekem nikdy nedal. Dal sem ho s magem, protože sem moh stát na ochozu a spellit na dálku.

S těma dvěma high HP knightama co jsou okolo něj za melee bez šance. Zasranec
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    další screen 21.6. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Zrovna jsem to šel checknout :).
    na GMG ještě bez klíče. Ten dodaj v den releasu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja si to snad znova poridim, az vyjde nejaka kompletka. Otazka zni zda bude na Xboxu save v cloudu a zda bude save pouzitelny pro tu kompletni edici. Rozehravat se mi to cele znovu asi nechce, ale je fakt ze bych mohl navstivit pana Mogha a Malenii, kam me cesty Páně nezavedli. Uvidime, uvidime
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    na značce už od února (kdy jsme věřili, že to spustí)

SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: U těhle videí si říkám, že by bylo snad jednodušší toho bosse umlátit klackem, než provádět hopsací orgie :D

VON_GILOTINE: Triviální vyloženě ne, ale na kometu je zrovna mile pomalý Mohg ideální cíl. Ovšem největší docenění komety zatím proběhlo u toho fakin tree sentinela před Malikethem, na něj koukám, vzpomenu na toho před Leyndellem a POPE OF NOPE, kometa, úprk po schodech dolů (následovalo zábavné zjištění, že ten zmrd bleskem prostřelí podlahu až ke grace, LOL), opakovat cca 4x a bylo.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tady to zni jak kdyby do DLC mohl jenom clovek co porazi Malenii na dance padu a Mogha na bananech.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AIAX: ja jsem hru dohral v podstate s Azurem a nepripadal jsem si rozhodne nejak nesmrtelne. Je na to priprava jako na cokoliv jineho. Nekteri bossove byly diky tomu jednoduchy to jo, ale nekteri uskocili a v tu chvili bojovali se papirovym drakem
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    lol tyhle blbosti fakt nemam rad. Půlka runů je obsahuje
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tenhle cheesee je smrtící, naštěstí jsem ho nakonec nepotřeboval :)

Elden Ring - How To Cheese Mohg On The Latest Patch!
    https://youtu.be/7JQfe0EjwaE?si=1pTobilykNg8T9Fy
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ani ten comet azul nebyl trivialni na mogha.
    A stejne k cemu noobum dlc kdyz te tam ceka [dosad sister friede/ludwig/astorius...]
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Já bych ty cheesy s azurem a mimicem zakázala.

Být FromSoftem, tak dám povinně - kdo neumlátí Mogha Cane Swordem jako pravý chlap a gentleman, nemá v DLC co pohledávat.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: První průchod sem ho cheesnul s comet azur :D

S meeleckem to bylo o něco těžší...ale největší problém mi dělal v ng+2, kdy sem si připravoval vstup do dlc...To šel asi až na sestej nebo sedmej pokus
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: To je jen Crimson hood od Roderiky a Scale armor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam