• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    USHUI
    USHUI --- ---
    PHOW_SAATCH: tak neco urcite vid, ale vsechno taky zatim ne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    USHUI: „Vím, že nic nevím.” (Sokratés)
    USHUI
    USHUI --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: to právě zjišťuju :D Doposud me to nechalo chladnym ale s timhle dlc ER se mi klepou kolena
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: nemáš rád DLCčka, přitom u FS her je to většinou ta pomyslná třešnička na dortu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: S tím tuněním je celkem sranda pozorovat Gina.
    "Tvl, jakou sračku to zase bere?"
    Gino: "Wow, I didn't expect this weapon to be this good!" :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: jop to chapu. tohle je hrozna blbina, ktera se v prostoru mizerne kontroluje ale chtel jsem si vytunit a vyzkouset styly na ktery nejsem vubec zvyklej, pac jsem DS odehral s jednou halapartnou od zacatku do konce, stejne jako prvni pulku Elden Ringu a druhou s katanou. Kazdopadne to chce vzdycky dost sebezapreni, ale zase je celkem fajn prekvapeni, jaky divociny se s tim daji v kombinaci s upgrady vycarovat. Oproti vsem tem Gutsovym greatswordum to je gameplay na steroidech.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jak jsem lama v Souls, tak jsem si to zapnul v pátek, mám level asi 225, přes 400 hodin a to jsem nezačal NG+;-) Vigor mám malej, za celou hru žádný respec, prostě jsem to sázel kam se mi chtělo a abych dosáhl na všechny zbraně. Na nějaké STR a DEX zbraně potřebuji talisman nebo mi vlastně stačí aktivovat prstenec, mám nasyslených asi 70 rune arcs. Ve čtvrtek máme celo-korporátní chlastačku, tak je plán se vrátit k ránu, vyvenčit psa, zkontrolovat download, spát a pak streamovat s kocovinou. Pá (sick-day) + po/út si vezmu volno;-) Nečekám, že to dohraji.

Nemám rád outfit Melánie, ale asi ho vezmu, jestli to někdo v DLC postřehne. Do ruky meč co elden beast odlil z dua, abych dal najevo převahu + buckler parry, because I feel cocky. Uvidím kdy vyměknu a vrátím se k těžší výbavě + blasphemous greatsword.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Já se nikdy nenaučil s tímhle druhem zbraní. Ale mám to ve svým "čtvrtečním plánu". Hned potom naučit se Portugalsky. :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: to kouka moc nestoupa :D z 38,8 je tam ted 38,9
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: když se na Steamu podiváš na svoje achievementy, tak nahoře je odkaz na globální statistiky

Steam Community :: ELDEN RING :: Achievements
    https://steamcommunity.com/stats/1245620/achievements
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja si teda dal Mogha tuto sobotu a ty jeho prstynky jsem s VIG 40 uchlastal normalnima estuskama, neb jsem netusil, ze se na to ma neco michat :D

PHOW_SAATCH: Kde je tohle videt? Docela by me zajimalo jak to stoupa.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukám, že asi jako jediný nemám rád vseobecne dlčka. Kdyby se vykaslali na dlc, mohli jsme mit uz DS8 a pokazde by to bylo o chlup lepsi. Ja vzdy dohraju zaklad a nechce se mi naskakovat znova, kdyz vim kolik jsem v tom nechal casu. Kazdopadne si rad poctu a shlednu gameplay
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: oprava: modrou bys mel mit u sebe a pro cervenou si skoc k Marice 2, kde je Eleonora.

tohle potrebujes zkombinovat

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: lepsi je namichat si na to ten ten dryák ze slz. Kdyz zacne odpalovat kruhy, tak ho do sebe kopnes a da ti na ty jeho tri bloodless utoky ochranu jak psala [SADAKO @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením] Prvni slozku bys mel mit u sebe z Eleonory a pro druhou si skoc do druhyho kostelu Mariky, kde sundas akorat jednoho invadera u oltare. Usetris tim padem v coopu estusky pro druhou fazi (pokud ho neumlatite rovnou v te prvni samozrejme)
    SITH
    SITH --- ---
    RIVEEK: ten v Mausoleu u kokonu s Miquelou,viz naše obrázky tady
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: jak odpálí první kruh, začínám pít z estusky. Mám obří život za střed kompasu, takže to ustojím. Jenom když se snažím pomáhat jiným a hra mi skrouhne ty estusky na 5, tak mi to ne vždy vychází.

PHOW_SAATCH: kterej Mohg se vlastně počítá? Ten v mauzoleu, nebo ten v podzemí pod hlavním městem?

AIAX: já jsem říkal, cca o půlnoci to vypukne, o víkendu se mnou nic nebude a v pondělí a úterý si vybírám náhradní volno za přesčasy, ale počítejte s tím, že to bude, jako bych tu nebyl. Žena si pořád myslí, že si dělám legraci. To bude keců...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Jsem chtěl dneska ráno dát toho secret bosse v Caelidu, až manželka odejde do práce, a ona zrovna dneska nešla do práce. To je jak s atentátama na Hitlera, taky vždycky na poslední chvíli změnil program, takže to atentátníkům nikdy nevyšlo :)
    SITH
    SITH --- ---
    Já nejdřív s kámošem dojedu seamless coop a až pak nainstaluji dlc. Nechci riskovat že by nám to nějak poškodilo coop kde máme už 98hodin
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Tak tak, předkoupeno znamená předstaženo, takže úderem dvanácté můžu okamžitě hrát. Aspoň hoďku. Ddobře, dvě.

Dobře do rána. Manželka bude mít hemzy, ale koupím jí kytku. Až se vyspím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam