• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: 13.3 GB aktualizace? Mne se ted dotahlo 6 GB na Steamu.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    RUDOLF: WTF ... hral jsem to celou dobu spatne :D ... skoda, ze na vetsinu tech veci nema sanci hrac prijit dokud neni nekde v NG+3
    SNOO
    SNOO --- ---
    Btw check this a hlavne bod 8, vimze redbull neni vylozene zamereny na hry ale aby tam si tam napsali neco neoverenyho se mi taky nechce verit
    Je potvrzene ze budou nove start classy? Nikde jinde ani slovo

Elden Ring Shadow of the Erdtree: 10 major highlights
    https://www.redbull.com/au-en/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-preview#8-new-classes
    SNOO
    SNOO --- ---
    Napada nekoho z vas jak k nove vytvoreny postave do base game jakkoliv dostat zbran z dlc? Jsem na ps5 bez ps+ takze offline,
    Jediny co me napada je trade mezi hraci(ma to vubec ER?) jelikoz jsem offlinetak sem nemel sanci zjistit
    AIAX
    AIAX --- ---
    Takže předstaženo. Ještě šest hodin. Takovej Amík přijde z práce, zblajzne burgra, otevře pivo a může hrát. A my musíme se špejlema v očích čekat do půlnoci. FML
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Mně baví OW ve hrách, které by jinak snad ani nemohly fungovat. Nebo jo, ale blbě. Typicky klasická, velká, příběhová RPGčka jako Witcher, Kingdom Come atd., ten otevřený svět je tam de facto jeden z protagonistů. Třeba už z Witchera 1 a 2 úplně čišelo, že tahle hra vyloženě chce OW.

U soulsovek nemá OW žádnou funkci, ničemu napomáhá, spíš naopak zdržuje a všechno zbytečně natahuje. I když některé ty výhledy jsou parádní, to zas jo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: Me treba nebavej moc OW hry obecne, mam rad ten semi-OW propletenec z DS1 a vypada to, ze to pochopili taky a snazili se to v DLC napravit. Nejlepsi jsou takovy ty pruhledy, kde v dalce neco vidis, ale musis se tam trnitou cestou domotat.
    AIAX
    AIAX --- ---
    TERZ: Jj, OW mě k soulsovkám taky nesedí a pár věcí mě na ER taky dost sralo - některé levly (hlavně snowfields a hory), někteří bossové (Koloděj, Radahn, Tlustej&Vysokej, Plejtvák), přepálená délka, většina těch malých dungeonů - ale nakonec je to prostě FromSoft a 99% všeho ostatního na trhu je ve srovnání s ER ubohost.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hlavně jako přece nehraju něco co mě nebaví, nebo naopak třeba sere.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    zlatá slova, mimochodem.

když člověk neřeší co to mohlo bejt ale hraje to, co to je, bez léta budovanýho očekávání

a podle mne vůbec základ hraní, jinak prostě s hraním končíte a jen pak chodíte po internetu a na všechno nadáváte.
    TERZ
    TERZ --- ---
    AIAX: Ne, to ne, jen mě to tak něják v půlce hry přestalo bavit, úplně jsem se nesžil s tím OW designem, srali mě kopírovaní bossové, balance atd. Docela obšírně jsme tu o tom diskutovali, nebyl jsem jedinej kdo měl s ER jakožto soulsovkou problém ale už si to úplně nepamatuju. Pak sem si šel pro druhý plátno na oldgen verzi a zjistil sem, že když člověk neřeší co to mohlo bejt ale hraje to, co to je bez léta budovanýho očekávání tak je to vlastně prvotřídní gamesa. Od tý doby jsem spokojenej a právě proto si i DLC nechám na později, až se to trošku utlumí a nebude Erdtree na každym kroku :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    TERZ: Nebylo to akorát vyhoření? Já jsem teda dost OCD kompletionista, takže jsem spolehlivě vyhořel už v půlce. Nakonec mi první průchod zabral asi 200 hodin (druhý nejdelší mám Kingdom Come se 130 hodinami, takže asi tak). Prostě neuvěřitelně, šíleně obsáhlá hra.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Hahahaha a zrovna kdyz si na to postezuju hahahahaha
    Patchnotes 1.12

Added new feature to summon spectral steed during the Elden Beast the boss battle.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: ono asi bude stačit neaplikovat ty ulehčující úlomky ze stromu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak ja planuju naskocit do dlc s postavou na ng7

Pak Vcera sem si cvicne zabil s prvni postavou co sem zalozil (cca ng4) mogha malenii gianta maliketha a vyprcal se na to klasicky u elden beasta co debil furt nekam vodlitava plejtvak debilni..

S rivers of blood. Furt to neni spatna zbran.

Ale mam v zaloze kouzelnika co jeste neskocil do ng+, to kdybych chtel aby to moc bolelo
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Já už dávno pookřál a k Elden Ringu si zas našel cestu :), imo jsem to tu i psal. Každopádně všechny moje postavy jsou v NG+ a dál takže připravený nejsem. Posledních pár týdnu se občasně prokousávám base hrou na novým charu ale nikam nespěchám. Taky si erdtree asi nechám až na dobu kdy bude v 6 tma. Mezitím budu zkoumat jak tu o tom básníte a čekat jestli to Geoff dovolí nominovat na GOTY :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A jak se těší TERZ ? :) viz Po dvou měsících od dohrání sem z prvotního nadšení a přesvědčení že hraju nejlepší hru co kdy vyšla pomalu došel k tomu že ER je nejnudnější FS souls a neumím si představit že bych to kdy hrál znovu. Docela se bojim kam až tohle zrání dojde :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    O m g ten novej trailer, dokonalost
    SITH
    SITH --- ---
    LACHY: já to mám E + levá myš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam