• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    TERZ: Nebylo to akorát vyhoření? Já jsem teda dost OCD kompletionista, takže jsem spolehlivě vyhořel už v půlce. Nakonec mi první průchod zabral asi 200 hodin (druhý nejdelší mám Kingdom Come se 130 hodinami, takže asi tak). Prostě neuvěřitelně, šíleně obsáhlá hra.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Hahahaha a zrovna kdyz si na to postezuju hahahahaha
    Patchnotes 1.12

Added new feature to summon spectral steed during the Elden Beast the boss battle.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: ono asi bude stačit neaplikovat ty ulehčující úlomky ze stromu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak ja planuju naskocit do dlc s postavou na ng7

Pak Vcera sem si cvicne zabil s prvni postavou co sem zalozil (cca ng4) mogha malenii gianta maliketha a vyprcal se na to klasicky u elden beasta co debil furt nekam vodlitava plejtvak debilni..

S rivers of blood. Furt to neni spatna zbran.

Ale mam v zaloze kouzelnika co jeste neskocil do ng+, to kdybych chtel aby to moc bolelo
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Já už dávno pookřál a k Elden Ringu si zas našel cestu :), imo jsem to tu i psal. Každopádně všechny moje postavy jsou v NG+ a dál takže připravený nejsem. Posledních pár týdnu se občasně prokousávám base hrou na novým charu ale nikam nespěchám. Taky si erdtree asi nechám až na dobu kdy bude v 6 tma. Mezitím budu zkoumat jak tu o tom básníte a čekat jestli to Geoff dovolí nominovat na GOTY :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A jak se těší TERZ ? :) viz Po dvou měsících od dohrání sem z prvotního nadšení a přesvědčení že hraju nejlepší hru co kdy vyšla pomalu došel k tomu že ER je nejnudnější FS souls a neumím si představit že bych to kdy hrál znovu. Docela se bojim kam až tohle zrání dojde :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    O m g ten novej trailer, dokonalost
    SITH
    SITH --- ---
    LACHY: já to mám E + levá myš :)
    LACHY
    LACHY --- ---
    Blbej dotaz, ale nemohu najít. Jak vzít zbraň do obou pracek? Klávesnice :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hellyeah!!!
    USHUI
    USHUI --- ---
    ted sem si chtel zahrat a 6 gb update!!)) pc
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    USHUI: promise me, you will be my consort! ;-)
    USHUI
    USHUI --- ---
    ELDEN RING Shadow of the Erdtree | Official Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=M-Xh4vbs6go&ab_channel=BANDAINAMCOEurope
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    už se mi stahuje 13,3 GB aktualizace! Tvl, natěšenej víc jak před prvním randetem. Nejdelších 14:16 hodin!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: A teď se všichni tvařte překvapeně :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Víc než LoD? HL:OF? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring's most USED mechanics are a trap...
    https://www.youtube.com/watch?v=NDhoDThUIHc
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Třeba je tam i něco zajímavého :)

Recenze Elden Ring: Shadow of the Erdtree. Rozšíření nekompromisního RPG hitu boří všechny konvence
    https://youtu.be/0gHlMxIpeHs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam