• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Kurňa, TOHLE je můj Elder Ring! Barvy a atmosféra mi seděj naprosto! :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ty kraso! Jako zatim dobry, dostal jsem solidne na prdel, protoze jsem na zacatku potkal dva ultra mrstny tuhy nepratele a hraju pomalou konzervu s velkym paratkem, ale parada. Barvy mi uplne nesedi, ale to se hadam casem zmeni.
    A mam po dlouhy dobe tezsi zbroj, ktera nevypada uplne debilne. Slava :-)
    A v pul paty vstavam :-(
    AIAX
    AIAX --- ---
    Fuuck, nedám to dnes, jsem kantáre, jdu spát.

Těším se na reakce zítra ráno.
    TAP
    TAP --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VON_GILOTINE: XBox má silnější grafiku, má často větší soubory, protože větší textury. To je celé.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já mám zapnutý noční osvětlení a už ani nevim jak bílá vypadá . :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Moje žena když jde spát a já v ložnici hraju na PC "doufám že dneska nebudeš hrát to s tou bílou obrazovkou..."
    Celý pokoj najednou komplet bílý "Bandaiiiiiiiii"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Ale že jim to trvalo... já vždycky na chvíli musel otáčet hlavu, aby mi to nevypálilo sítnici :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: oh noes, jediny zablesk svetla...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: koukal jsem do logů a byl to update, datadisk se mi stahoval automaticky už během včerejška

Hele, ještě to ni nezačalo a už mi udělali radost - změnili to debilní logo Bandai Namco s bílým pozadím, co mi vždycky v noci vypálilo sítnici na tmavou decentní obrazovku. Však si z toho taky v memech lidi dělali dost legraci
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BEREGOND: Jasny. Pokud mas lvl 120-150 tak by to nemel byt problem
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Pujde prechazet mezi zakladni hrou a DLC? Elden ring jeste nemam dohranej, ikdyz jsem nekde pred koncem a prolezam Halig tree. Mogwyna jsem myslim porazil, jestli si dobre pamatuju.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Prej je to tim ze ruzny konzole umoznuji ruzny zpusoby patchovani/updatu souboru
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já měl 25G, na Xbox.

Ale to je včetně update.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Na PS5 mi teď najelo taky 13GB a to nemám ani preorder
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: 13.3 GB aktualizace? Mne se ted dotahlo 6 GB na Steamu.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    RUDOLF: WTF ... hral jsem to celou dobu spatne :D ... skoda, ze na vetsinu tech veci nema sanci hrac prijit dokud neni nekde v NG+3
    SNOO
    SNOO --- ---
    Btw check this a hlavne bod 8, vimze redbull neni vylozene zamereny na hry ale aby tam si tam napsali neco neoverenyho se mi taky nechce verit
    Je potvrzene ze budou nove start classy? Nikde jinde ani slovo

Elden Ring Shadow of the Erdtree: 10 major highlights
    https://www.redbull.com/au-en/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-preview#8-new-classes
    SNOO
    SNOO --- ---
    Napada nekoho z vas jak k nove vytvoreny postave do base game jakkoliv dostat zbran z dlc? Jsem na ps5 bez ps+ takze offline,
    Jediny co me napada je trade mezi hraci(ma to vubec ER?) jelikoz jsem offlinetak sem nemel sanci zjistit
    AIAX
    AIAX --- ---
    Takže předstaženo. Ještě šest hodin. Takovej Amík přijde z práce, zblajzne burgra, otevře pivo a může hrát. A my musíme se špejlema v očích čekat do půlnoci. FML
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam