• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Už jste někodou zoušel wickedmana? Furt se mu vyhábám:-)

Pobavil by mě wolverine Logur, nebo tak nějak.

Zatím jsem získal +2 levely, když dostanu za bosse nad 100k duší, vyměknu a skočím to dofarmit. Přidal jsem si vigor, mám konečně 30. Což znamená, že musím mít greatshield talismany, žádný debuff na damage, abych přežil strong útok od bossů.

PHOW_SAATCH: Nejvíc hardcore byla Rellana, Knight of Two Moons. Zkusil jsem to sám, ale obecně vůbec netuším, jak zvládat parry u dual zbraní a něchtělo se mi furt uskakovat. Vzal jsem summona a mimica a věděl jsem že to půjde. Ale ty two-moon atomovky, messmer flame a carian greatsword po celém obvodu byl dost fun i s Lydou a mimicem Vypadla z ní rememberence na skvělou zbraň. Takovej mix moonveil a fire&magic meče. Tak jsem utekl z Altus na start a zkusil cestu skrz horu na první křižovace a pavoučí trasa byla s prstem v nose. Dokud jsem nenarazil na chlapíky co mají dual light greatsword, ty teď reším magií magiíí.

// kdyby překročil co už spoiler dejte vědět.. za mě furt cajk,
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dobre to maj vyvazeny...jsem kolem lvl 130 a vzdycky dungeon probehnu jen tak tak...3 minibossy a jeden hlavni za mnou.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RUDOLF: Já ho dal asi na dvacatej...a vzdal bych ho, kdybych nebyl dement a neměl u něj 400k run :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak lev v1st try, giant za mostem 1st try, ale ten knight s rychlym mečem před bránou mi dal celkem pokouřit, ale už jsem ho teď dal... doufám, že dungeony budou výživný, toulání se krajinou je spíš running simulator...
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    LOL, první smrt na... obří bleskovou ovci, 200K run v hajzlu :D toto je pure gold.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Blackgoala jsem dal asi po sto pokusech;-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tedy ty vyhledy jsou paradni...nevim jestli mam Elden nakoukany az moc...ale toto.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Though start, když si připočtu že jsem v ng2 a od března sem to nehrál :D
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Not sure if skill or level issue...ale vzhledem k tomu že je asi dvacet vteřin od vstupu do shadow realmu...

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: na ohňoobra budeš zřejmě potřebovat dělo :)
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: rip těm nám co jsme už stromek zapálili
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tpc. Ohnivy proutkokyblici zatim bez sance. Zatim 5novejch talismanu. Zajimavy sou. Hrad po levici dodelan. Zn. Lvi hlava na hlave.
    Potkal sem prvni katakomby s jar headama, SUPER! strong insane plip plop vibes.
    Jeden summon zatim nalezen.
    Vubec nechapu jak je to obri. Sem tak v pulce prvniho objevenyho ulomku mapy.
    Prislo mi vtipny ze sem mel u grace talk to melina a ona mi jen prisla rict ze musim spalit eld tree hh, takzw nic k dlc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: To neni na tebe, to je na ne, ze sice ztmavili logo, ale ta oslepujici bila mi tam sviti stejne :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: takze jaksi ehm...co? ne? ja to nehraju, jen sem to videl na twitteru, tak promin
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: tak za a/ Bandai je na prvnim místě.. za b/ před Bandaiem mi to teď hází prázdnou bílou obrazovku, než najede jejich logo.. takže jaksi ehm....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: S něčím takovým tam taky půjdu :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pardon. prej uz je vse jinak!? :O)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    lvl 245, Blasphemous Blade, zatim na pohodu
    SITH
    SITH --- ---
    FRIZER: solo s tím problém nemám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam