• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tedy ty vyhledy jsou paradni...nevim jestli mam Elden nakoukany az moc...ale toto.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Though start, když si připočtu že jsem v ng2 a od března sem to nehrál :D
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Not sure if skill or level issue...ale vzhledem k tomu že je asi dvacet vteřin od vstupu do shadow realmu...

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: na ohňoobra budeš zřejmě potřebovat dělo :)
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: rip těm nám co jsme už stromek zapálili
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tpc. Ohnivy proutkokyblici zatim bez sance. Zatim 5novejch talismanu. Zajimavy sou. Hrad po levici dodelan. Zn. Lvi hlava na hlave.
    Potkal sem prvni katakomby s jar headama, SUPER! strong insane plip plop vibes.
    Jeden summon zatim nalezen.
    Vubec nechapu jak je to obri. Sem tak v pulce prvniho objevenyho ulomku mapy.
    Prislo mi vtipny ze sem mel u grace talk to melina a ona mi jen prisla rict ze musim spalit eld tree hh, takzw nic k dlc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: To neni na tebe, to je na ne, ze sice ztmavili logo, ale ta oslepujici bila mi tam sviti stejne :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: takze jaksi ehm...co? ne? ja to nehraju, jen sem to videl na twitteru, tak promin
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: tak za a/ Bandai je na prvnim místě.. za b/ před Bandaiem mi to teď hází prázdnou bílou obrazovku, než najede jejich logo.. takže jaksi ehm....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: S něčím takovým tam taky půjdu :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pardon. prej uz je vse jinak!? :O)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    lvl 245, Blasphemous Blade, zatim na pohodu
    SITH
    SITH --- ---
    FRIZER: solo s tím problém nemám :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SITH: Trochu se jim HP navysi, ale ne nejak markantne. Neco delate spatne, obvykle je to ve vice lidech ez mode. Fire giant je trochu o trpelivosti...ma lehkej pattern na nauceni. Melenii jsme dali ve trech...nevim jestli jde nekdo prizvat navic, ale pred Melenii jsou manici typu " I will solo her" s hrncem na palici.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SITH: muzes v coopu summonit spirity nebo aktivovat dalsi pomocniky ? Pak to muze byt slusny gangbang
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Stahuju :)
    SITH
    SITH --- ---
    zpátky krátce k tomu seamless COOP. Hrál to někdo tak že snižoval hp scaling bosů? jak hrajeme ve dvou, tak to hra imho scaluje dost nahoru co se HP týče, takže třeba Fire Giant měl odhadem tak 3x více životů a byl nesudandatelný, protože damage zůstává stejná, takže to ve výsledku hrajete 3x déle a více prostorů na chybu. Melania to samé, prostě moc HP na to to ve dvou sundat. Na ofiko foru nic není
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BIMBAS: hele, já se tam po půlnoci nemohl dostat, prostě mi hra zahlásila, že je dostupný dodatečný obsah, z kokonu čuměla ruka, ale nedalo se tam nic dělat. Tak jsem si řekl, že asi musím mít podpálený Erdtree, když mají v hlavním obrázku trosku hlavního stromu - ale pořád se nic nedělo. Musel jsem nakonec ukončit hru a znovu ji spustit, pak už šlo si potřást rukou s kokonem a tradá do DLC.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AIAX: já se hlásím! Nejdřív hned na začátku mi asi třikrát naplácal ninja s kruhama, co spamoval kozelce a piruety a pak nějakej duch rytíře, co si mě dával na dvě rány. Nějak to vypadá, že se můj tank s fingerprint shieldem proti těmhle mrštnejm mrchám moc nečape. Ale padla z něj konečně hezká těžká zbroj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam