• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SADAKO: A není to tak, že když máš dvě stejný zbraně, tak l1 dělá kombo s oběma zároveň?
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HONZA09: Pokud nechceš běhat se dvěma stejnými zbraněmi, tak duplicitní klidně prodávej.
    Ash of War můžeš dát vždycky na jednu zbraň, pokud si ho kováře nezduplikuješ, je na to spešl item https://eldenring.wiki.fextralife.com/Lost+Ashes+of+War
    nicméně AoW nezmizí (=není na jedno použití), můžeš ho ze zbraně (opět u kováře) sundat a použít zase na jinou zbraň
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Začínají se mi v inventáři hromadit spousty věcí. Funguje to tak, že duplicitní zbraně můžu klidně prodat, protože k ničemu nejsou? A ty Ash of War. Když je použiju na zbraň, tak pak zmizí nebo je můžu používat libovolně na kolik zbraní chci?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Rozehral jsem Elden Ring a mam problem vybrat build soulsovky jsem nikdy moc nehral, je nejaky web s buildy?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    a hele, new fashion

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    hrál jste si někdy někdy s tímhle cajkem? :)
    Jar Cannon | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Jar+Cannon
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Je to bomba přátelé!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    A npcs pekne total zmar, i love it.
    A vubec se jim nedivim. Genocida co nanich mariky deti provedly.
    Pekne to dava novy odstin uzasne svate marice z elden ringu. Obzvlast pak kovarovi v roundtablu co je furt prikovanej a mariku nemusi...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mám vás pozdravovat od ZUULUU :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tady je můj jediný poctivý Souboj, zbytek summoni & mimic.

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2178387677?filter=highlights&sort=time
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: u těch fakáčů jsem taky nějak zabloudil, takže na červený louky jsem nedorazil a vrátil se radši do hradu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: spoiler tag neuskodi u podrobnosti, ale rekl bych ze ciste napsat jmeno bosse a radost a item nemuze moc vadit, kazdej zjevne bezime uplne jinudy
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: Nevýhoda mimika a npc je to, že boss ví, kterej z nás tří je člověk... ve finalní fáze jde pak vždycky po mně :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja utek nekam ke drakum.a tam seskakal nekam pres modry louky do fingerlandu a pak na cerveny louky..got lost.
    Hooodne me bavi katakomby a ty forge jeskyne.

Great katana co je de facto bleed moonsword miluju.
    Novy zbrane ftw. Novy summoni ftw.

Musim se vratit zpet k hradum, vlastne jen lovim katakomby apod.

Musim rict ze chvilema silnw pochybuju ze lezt do dlc na ng7 byl dobrej napad ale uz neni cesty zpet.

Novy +3 talismany nutnost. Novy incantations typu blesk-flash impressive.

Co mi trochu krouti prsty je ten drak co cekas az zabije tu hordu poskoku co mu ubiraj jednotky zivotu a kdyz k nim skocis tak oni zacnou vrazdit tebe. Takze cekas a cekas..ale znate to. Tenkrat poprve, plno veci blbe, plno lokaci des v blbym poradi...ale je to nejlepsi na svete.

A fakt uz asi posedmy mam pocit ze je to elden ring2 ze to proste,wtf DLC velikosti 2/3 puvodni hry
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jak je to tu se spoilerama? Můžeme se bavit o tom jaký bosse už sme dali, jaký to bylo a třeba co z nich vypadlo za top věci?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: Ten magicka exploze na konci..fuck :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: Teď jsem zrovna u Rellany, dal jsem ji na 10% s mimicem, ale pak mi dosly estusky.

brw: mě zatim nejvic pobavily ty velky lightning ovce
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Už jste někodou zoušel wickedmana? Furt se mu vyhábám:-)

Pobavil by mě wolverine Logur, nebo tak nějak.

Zatím jsem získal +2 levely, když dostanu za bosse nad 100k duší, vyměknu a skočím to dofarmit. Přidal jsem si vigor, mám konečně 30. Což znamená, že musím mít greatshield talismany, žádný debuff na damage, abych přežil strong útok od bossů.

PHOW_SAATCH: Nejvíc hardcore byla Rellana, Knight of Two Moons. Zkusil jsem to sám, ale obecně vůbec netuším, jak zvládat parry u dual zbraní a něchtělo se mi furt uskakovat. Vzal jsem summona a mimica a věděl jsem že to půjde. Ale ty two-moon atomovky, messmer flame a carian greatsword po celém obvodu byl dost fun i s Lydou a mimicem Vypadla z ní rememberence na skvělou zbraň. Takovej mix moonveil a fire&magic meče. Tak jsem utekl z Altus na start a zkusil cestu skrz horu na první křižovace a pavoučí trasa byla s prstem v nose. Dokud jsem nenarazil na chlapíky co mají dual light greatsword, ty teď reším magií magiíí.

// kdyby překročil co už spoiler dejte vědět.. za mě furt cajk,
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dobre to maj vyvazeny...jsem kolem lvl 130 a vzdycky dungeon probehnu jen tak tak...3 minibossy a jeden hlavni za mnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam