• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Skoro mam pocit jako bych hrál Dark Souls :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Už jsem jí skoro měl, fuck :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Už sem upizlal i toho draka (prvního?) co si nemůžu vzpomenout na jméno...a mám heavy katanu...akorát budu muset respec abych ji vyzkoušel pořádně))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Vyskočit - vyskočit - vyskočit
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: To je pekna prasarna no, ale uz jsem mel najetej timing, dva uskoky v jednom rytmu a treti o neco dele...prvni faze se stitem, ta druha uz jen uskoky.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No mě ta hra asi pomalu chytla. Včera jsem u toho dřepěl přilepenej asi do půl třetí do rána.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já jsem včera večer sledoval Rudolfův stream a překvapilo mne, jak při každé smrti u nepřátele něco objevil a prostě postupně se tomu přizpůsoboval, až to i s docela malým vigorem dal.

Měl spíš problémy s menežováním stanimy, ale když i to vařešil, tak jsem koukal jak ti hodně silní hajzlíci jdou dolů.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Dneska jsem prošel finger fucking land a nenašel jsem vstup na červený louky...wtf. v každym případě jsem zkoušel asi 20x Rellanu a musim se asi smířit s pocitem, že jí dam až po dovolený :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Co ten vybuch na konci? Pouzival jsi stit?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A na PS5 to teda trošku performance issues má..drobný fps dropiky a občas tak vteřinu trvá po loadu než se nactou textury pořádně...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FRIZER: Já ji dal asi na desatej pokus, ale par pokusu byla třeba na 10% a pak mě vzala do komba a v podstatě mě oneshotla...fujtyve
    SITH
    SITH --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: A taky Miquella, Melina a Malenia. A Marika a Millicent.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: pozor, neplést Rennala s Rellana :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: jasně, mám pocit, že jsem takhle cheesoval albinaruc lučišnice (finský sniperky) v Liturgic Town. Sem tam se to hodí.

...

Doufám, že je rozdíl mezi chalany narozenýmy v Jarburgu a vězni co rvou místňáci spolu s rozřezanými těly do amfory. Každopádně, jsou ty kronenbergové dost feminí, tak jsem asi spoko maidenless. Jako milej levej. Dostal jsem s k bosovy bez flašek a života i focusu tak 10%. Zdrhl jsem z posledního souboje před arénou. Ještě že tam byla statue of marika. Když jsem dal na konci yodu, ještě jsem se vrátil dorazit potentáta ve svatyni - naštěstí to jde proběhnout.

Mám druhou rememberence. Všiml jsem si, že jsem se vydal do nejtěžší části, tam dostal od Rennaly meče a teď ty ostatní oblasti jsou s tím skillem celekm lehký. Ale ten meč asi není pro každého, scaluje STR/DEX/INT/FAITH - což je přesně rozbředlej build, jaký dělám. Přihodil jsem jen +1 ARC, abych mohl na jednu labůžo zbraň, která asi nebude použitelná ale má skvělý lore.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Mně to zatím přijde z hlediska mobek tak nějak na levelu Haligtree a Azuly (do vigoru odmítám dát víc než 50 a hraju medium load, prostě mám v těch vysokolevelovějších lokacích 2 až 3 rány, než mě něco zabije, hraju holt na "netrefils, debile" a když trefils, tak znovu, no), možná kousek nad.
    Ke story bossům se mi skrze obdivování krajiny a všeobecnou exploraci ještě nepodařilo dostat, ale ten dragonman týpek v dungu mě dojal, jedna rána a skoro všechno zdraví v prdeli, ale nakonec šel na první pokus.
    A nepřijde mi to teda stran perfomance nějak výrazně náročnější než základ, ale PC není ani tak master race, jako spíš magic, mám nějakých 7 let starý počítač, grafiku nastavenou u skoro všech položek na maximum a jede to OK.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RUDOLF: Jsem so rikal, jak jsi se v 1:45 tak rychle vylecil, kdyz tam mas furt nahozeny noziky....ja vubec nepouzivam ty prednastaveny sety....facepalm....to se budu muset naucit.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak Rellana me zasekla pres dve hodiny, ale nakonec padla...mrcha.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Mno ja tomu dal par hodin a teda musim rict, ze se docela trapim. V ER jsem zhruba pred mesicem rozjel novou postavu, kdy jsem za cca 60 hodin splnil bez potizi podminky pro DLC, ted lvl 130+ a v DLC dostavam neuveritelnou sodu. V prvnim hradu jsem dosel az k bossovi a skoro nic mu nedelam. Zkusil jsem pana horiciho kosika, nemam sanci, par katakomb a bud mi dojdou flasky, nebo dostanu nejakej ambush ze zadu, o kterym kdyz nevis, nemas se jak branit a za15-20 min nepotkas jedinej vohen. Sviticiho pana v prvni kobce radeji nebudu ani zminovat :D
    Jako brecet nebudu a stejne se tim nejak prokousam, ale to ze obtiznost rapidne stoupla ( minimalne pro nejaky buildy - jedu sorcerera v nouzi pouzivajiciho katanu podle sebe) se neda poprit.
    HW naroky bohuzel taky o neco stouply. Mam relativne obstarozni masinu, ale ten mesic nez vyslo DLC jsem to spoustel za polovinu casu a i loadingy jsou ted delsi. FPS kleslo zhruba o 10% coz je u hry tohoto typu bohuzel taky celkem zasadni. Realne bych rek, ze ted s DLC je to asi tak rychly, jako v day1 kdyz vysel puvodni ER - s patchema se to hodne zlepsovalo. Budu se muset podivat po letech po novym zeleze.
    A ne, nechci se zastavat "hernich dezolatu" jestli teda mezi ne uz nepatrim :D Ale ne vsichni jsme puvodni hru dohrali 20x pomoci bananu a bubinku od donkeykonga .)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX: Není, nebude nikdo.
    Ale jako spousta lidí to podporovala, když to schytávali značky, který prostě dav iracionálně nenáviděl. Tak prostě se stalo jako vždy, jako v knihách, které překládáš, zaseli vítr a sklízí bouři :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam