• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: pozor, neplést Rennala s Rellana :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: jasně, mám pocit, že jsem takhle cheesoval albinaruc lučišnice (finský sniperky) v Liturgic Town. Sem tam se to hodí.

...

Doufám, že je rozdíl mezi chalany narozenýmy v Jarburgu a vězni co rvou místňáci spolu s rozřezanými těly do amfory. Každopádně, jsou ty kronenbergové dost feminí, tak jsem asi spoko maidenless. Jako milej levej. Dostal jsem s k bosovy bez flašek a života i focusu tak 10%. Zdrhl jsem z posledního souboje před arénou. Ještě že tam byla statue of marika. Když jsem dal na konci yodu, ještě jsem se vrátil dorazit potentáta ve svatyni - naštěstí to jde proběhnout.

Mám druhou rememberence. Všiml jsem si, že jsem se vydal do nejtěžší části, tam dostal od Rennaly meče a teď ty ostatní oblasti jsou s tím skillem celekm lehký. Ale ten meč asi není pro každého, scaluje STR/DEX/INT/FAITH - což je přesně rozbředlej build, jaký dělám. Přihodil jsem jen +1 ARC, abych mohl na jednu labůžo zbraň, která asi nebude použitelná ale má skvělý lore.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Mně to zatím přijde z hlediska mobek tak nějak na levelu Haligtree a Azuly (do vigoru odmítám dát víc než 50 a hraju medium load, prostě mám v těch vysokolevelovějších lokacích 2 až 3 rány, než mě něco zabije, hraju holt na "netrefils, debile" a když trefils, tak znovu, no), možná kousek nad.
    Ke story bossům se mi skrze obdivování krajiny a všeobecnou exploraci ještě nepodařilo dostat, ale ten dragonman týpek v dungu mě dojal, jedna rána a skoro všechno zdraví v prdeli, ale nakonec šel na první pokus.
    A nepřijde mi to teda stran perfomance nějak výrazně náročnější než základ, ale PC není ani tak master race, jako spíš magic, mám nějakých 7 let starý počítač, grafiku nastavenou u skoro všech položek na maximum a jede to OK.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RUDOLF: Jsem so rikal, jak jsi se v 1:45 tak rychle vylecil, kdyz tam mas furt nahozeny noziky....ja vubec nepouzivam ty prednastaveny sety....facepalm....to se budu muset naucit.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak Rellana me zasekla pres dve hodiny, ale nakonec padla...mrcha.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Mno ja tomu dal par hodin a teda musim rict, ze se docela trapim. V ER jsem zhruba pred mesicem rozjel novou postavu, kdy jsem za cca 60 hodin splnil bez potizi podminky pro DLC, ted lvl 130+ a v DLC dostavam neuveritelnou sodu. V prvnim hradu jsem dosel az k bossovi a skoro nic mu nedelam. Zkusil jsem pana horiciho kosika, nemam sanci, par katakomb a bud mi dojdou flasky, nebo dostanu nejakej ambush ze zadu, o kterym kdyz nevis, nemas se jak branit a za15-20 min nepotkas jedinej vohen. Sviticiho pana v prvni kobce radeji nebudu ani zminovat :D
    Jako brecet nebudu a stejne se tim nejak prokousam, ale to ze obtiznost rapidne stoupla ( minimalne pro nejaky buildy - jedu sorcerera v nouzi pouzivajiciho katanu podle sebe) se neda poprit.
    HW naroky bohuzel taky o neco stouply. Mam relativne obstarozni masinu, ale ten mesic nez vyslo DLC jsem to spoustel za polovinu casu a i loadingy jsou ted delsi. FPS kleslo zhruba o 10% coz je u hry tohoto typu bohuzel taky celkem zasadni. Realne bych rek, ze ted s DLC je to asi tak rychly, jako v day1 kdyz vysel puvodni ER - s patchema se to hodne zlepsovalo. Budu se muset podivat po letech po novym zeleze.
    A ne, nechci se zastavat "hernich dezolatu" jestli teda mezi ne uz nepatrim :D Ale ne vsichni jsme puvodni hru dohrali 20x pomoci bananu a bubinku od donkeykonga .)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX: Není, nebude nikdo.
    Ale jako spousta lidí to podporovala, když to schytávali značky, který prostě dav iracionálně nenáviděl. Tak prostě se stalo jako vždy, jako v knihách, které překládáš, zaseli vítr a sklízí bouři :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    VIRIK: Víceméně jo, ale FromSoft byl vždycky vůči tomuhle imunní. Tak už asi ani on ne.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX: je to Steam, proboha. Semiště a hnízdo herních dezolátů, respektive lidí, co nejsou spokojení s ničím. Jo, jakmile hra nejde ovládat telepaticky a není zadarmo, bude mít prostě 50 %.
    Jedinný výsledek, kterýho dosáhli je to, že jakékoli hodnocení an STEAM nemá žádnou vypovídací hodnotu.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Wtf, Shadow je na Steamu oranžové, se 61%? To jsem u Fromsoftí hry v životě neviděl. Je tam pár výtek k technickému stavu, ale spousta lidí si stěžuje na balancing, že prý moc těžké. Huh.

Já na to furt nemůžu vlítnout, hrací víkend mi zkolaboval jak domeček z karet.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: s nekterymi. S nakymi mydlim nikoliv. Ale pokud ano tak musi byt stejne tridy. Tj treba dagger nebo great collosal weapin
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: a to sem zatim byl jen ve 2 katakombach kde byl jar design. Ale jak rikas... jesus h christ
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SADAKO: A není to tak, že když máš dvě stejný zbraně, tak l1 dělá kombo s oběma zároveň?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ook bože, už se nikdy na Alexandra nebudu moct dívat jako dřív
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HONZA09: Pokud nechceš běhat se dvěma stejnými zbraněmi, tak duplicitní klidně prodávej.
    Ash of War můžeš dát vždycky na jednu zbraň, pokud si ho kováře nezduplikuješ, je na to spešl item https://eldenring.wiki.fextralife.com/Lost+Ashes+of+War
    nicméně AoW nezmizí (=není na jedno použití), můžeš ho ze zbraně (opět u kováře) sundat a použít zase na jinou zbraň
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Začínají se mi v inventáři hromadit spousty věcí. Funguje to tak, že duplicitní zbraně můžu klidně prodat, protože k ničemu nejsou? A ty Ash of War. Když je použiju na zbraň, tak pak zmizí nebo je můžu používat libovolně na kolik zbraní chci?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Rozehral jsem Elden Ring a mam problem vybrat build soulsovky jsem nikdy moc nehral, je nejaky web s buildy?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    a hele, new fashion

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam