• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: to je zakladni fakt na nemz jsem vyrostl. Bloodborne forever.

Anyways... ng6 a 7 doporucuju pokud chcetw videt real face a anger tech bossu. Co.jswm.vcera koukal.na videa tak ng1 je tvl nakej kid funky mod kdy ten boss odpociva a nesezral svuj.hrnek methamfetaminu...

A priznam se, musel jsem si vzit ten obri stit nakonec a i tak sem toho bosse dodelal omylem plus minus na stesti az ve 4 rano...

Strasne se mi ale.libilo ze kdyz te dvakrat obejme dostanes za odmenu gesture!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj dpporucuju fakt dusledne seskakovat kazdy horizontalni nahrobni kameny na vsech utesech.

A az pujdete na consorta tak rozhodne nezapinejte ansbacha a thiolliera, jspu uplne k nicemu a boss jede hyperhard mod a este si prida tak +40%hp
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: U BF:F přibyly nový komentáře, že po tom roce oprav je to už trochu jiná hra. Pro mě je nejdůležitější celková atmosféra, na nějaký to lítání kamery a problémy s FPS apod. jsem zvyklej od DS1, to mě nerozhodí :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: U Bleak Faith si asi počkám na větší slevu, koukal jsem na videa a je to hodně velký jank.

Steelrising jsem hrál v zimě, jako jo. Mají tam skvělý vizuální boss design, akorát že prakticky všechny jsem dal na první pokus. Level design nic moc, ještě horší než Lies of P. Ve všem je to takový francouzský budget, ale combat mě docela bavil, hru jsem dohrál, takže cajk. (btw jdi do DEXu, poděkuješ mi později)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Steam Summer Sale - vzal jsem SteelRising a Bleak Faith: Forsaken... tak jsem zvědavej hlavně na Bleak Faith, jak to za ten rok nebo kolik odladili.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Bohužel je jméno mojí postavy :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    S magem sem mimica napouzival, a jel nějakýho tanky spirita

S bleed katana samuraiem, mimica vždycky. Dva bleedy jsou víc než jeden bleed a když se to sešlo, boss byl stream rollnutej jak nic
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak sem exploroval, prochazel kam me nejaka cesta zavedla, a bum, jsem ve final legacy dungeonu...a mam odkrytou pulku mapy..

FROM SOFT literally udelal DLC, kde staci projit necelou pulku mapy, aby si to dohral. Maniaci :D

(samozrejme jsem se oticil, a prozkoumavam tu druhou pulku..

CERULEAN COAST

AWWWWWWWWWWWWWWWW
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX:
    VON_GILOTINE:

"A crude wooden shield used by the masses who have arisen to join the hunt.
    Hunters do not normally employ shields, ineffectual against the strength of the beasts as they tend to be.
    Shields are nice, but not if they engender passivity."
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Bohuzel
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Teď všude na teh redditu čtu příspěvky typu "dlouho jsem struggloval, ale pak nahodil magický štít a řežu všechny bosse hlava nehlava. Messmer za minutu dole".

Tak asi je to potřeba brát trochu s rezervou, ale vypadá to, že v DLC je pár hodně vypečených štítů, které z té hry dělají procházku.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Par dni budu qq a pak se to omylem povede
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jsem zatvrzely antištítař
    Ale sam si za to muzu. Nemam mit vigor 60
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: reddit něco píše o black shieldu s 100% Holy redukci
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak druha faze consort zatim absurd nope. Vybuchy pres celou arenu. Max resist, 80%hp dolu jednim kouzlem
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    NAGASAWA: Yep, na Gargoyly se mimic hodil, protože stejně jako u Astela probíhalo zuřivé dvojspamování Nebuly (což je, jak se ukázalo, takřka instantní řešení gargoylí otázky), určitě se mnou poskakoval ještě třeba u Rykarda, ale fakt mi nepřišlo, že by byl mimic univerzální OP řešení všech nebo i většiny bossfightů.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SADAKO: jj bez Mimica mi hlavni bossfighty prisly vzdycky jednodussi, protoze byly lip čitelnější choreografie utoku. Mimic to vzdycky akorat totalne rozjancil, boss vyvadel psi kusy a bylo to spis kontraproduktivni. Nekde se hodil, ale nekde absolutne vubec. Specialne i Fire Gianta a Malenie to bez nej bylo o dost pricetnejsi. Treba ale na ty duo bossy typu Valiant Gargoylese rozhodne hodil.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mne ted hodne bavi summ9novat pro pozorovani golema. Myslim ze je to nejdrazsi spirit na FP, ale je strasne vtipnej.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VON_GILOTINE: Mně mimic nepřišel jako žádná extra výhra ani v základu, podle mě hodně záleží, za co člověk hraje a k čemu spirita potřebuje, můj mimic má i můj vigor, což je dost suboptimální. Ne že by se mi párkrát mimic nehodil (druhý Astel v tunelu + dvakrát spamování Nebuly z Wing of Astel = PROFIT), ale výrazně verzatilněji použitelnější jsou pro mě Broleg, Tiche nebo Dung Eater.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam