• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: No do háje, tohle jsem minul! Ale minimálně dva sloupy s mapa ještě nemám odemklý a nevím, jak se k nim dostat, takže doufám, že mě spousta lahůdek ještě čeká :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: let me introduce The Scadutree Avatar :)

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: eee, co je nasraná slunečnice? Myslím, že jsem toho minul co nejmíň, ale některý popisy ve mě vzbuzují dojem, že mám ještě co dohledávat...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já dal včera 4 plzně :) pak hrocha, dorazil do lesa, tam našel pudr a dneska ho půjdu zkusit na nasranou slunečnici a škorpiona... už jsem je oba skoro měl, ale vždycky když měl poslední cenťák poslední fáze, tak ve vteřině průlet celou arénou přímo na mě a instakill.. když už maj fakt na kahánku, tak je extrémně důležitý včas uskočit nebo bloknout, co to jde... ale zejtra jim dam konečně pořádnej klepec
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    A je tu další patch, RIP (nejen) Rolling Sparks :D
    Elden Ring – Patch Notes Version 1.12.3 | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-version-1123
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    HAVANA: já jenom nakouk, měl jsem už dost nakoupeno a taky už bylo po půlnoci. Tak si říkám: "Hmm, takhle na těch schodech, to vypadá podobně jako konec původní hry, půjdu jenom nakouknout, kdo tam čeká a pak to vypnu." Tak jsem nakouk, spadla mi čelist, borec se mnou vytřel podlahu a otloukl strop a já to vypnul s tím, že na tohle se musím vyspat a vystřízlivět.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: To by měl bejt konec.
    A mě ten starej znamej včera dával takovej spanking, že sem to vypnul radši :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    mám dotaz, prosím o lehké naznačení, nasměrování :
    - zapálil jsem stromek a odblokoval takovou tu spálenou / stínovou věž. Vyfáral jsem po schodech nahoru a potkal tam starého známého z původní hry (že jsem mu sežral duši a pak ještě jednou zduplikovanou neřeším), ale zajímá mě, jestli už jsem na konci hry, nebo za ním vede cesta ještě někam dál. Mám totiž neodemčené ještě minimálně dvě části mapy a určitě i nějaký podzemí a nevím, jestli se nevrátit do světa a hledat kde jsem co přehlíd, nebo se ho snažit zabít a hledat cestu za ním. Víte někdo?
    SITH
    SITH --- ---
    AIAX: já ji našel sám od sebe pod shadow keepem :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: A já si říkal, jestli v DLC nějaká je!

Našels ji přirozeně, nebo byla schovaná za nějakým portálem, kde musíš přesně ve tři odpoledne udělat stojku a plivnout třikrát do vzduchu?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Abyssal Woods, ochochó , tak tomuhle rozumim!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak už zase lezu do rakve ...
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Strašně špatně se mi s ním bojovalo bez štítu. Zmrd má debilní hitboxy svých AoÉček a toho grabu, hrozně blbě se tomu vyhýbá. Ale se štítem je najednou skoro neškodný.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PHOW_SAATCH: retrokomputing se poslední dobou dostává do popředí. Vzpoměňme na slibný Shadow of The Beast.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    mi jebne.. zlatej hypothalamus

TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Ring of elden groundhog? :-)

Jinak Last of Us a Fallout jsou velmi slušné seriály zachovávající duch Harry. Ač u tLoU to zas taková výzva asi nebyla, vzhledem k tomu, že je to v podstatě Adventura a to velmi lineární.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A kdyby pořád ještě někdo nevěděl jak na hrocha...
    Exkurze do ZOO :: Miloslav Šimek a Jiří Grossmann
    https://sigrosada.webnode.cz/news/exkurze-do-zoo/
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Great katana s impaling thrust ash of war.

A nerolovat k němu ale naopak od něj
    AIAX
    AIAX --- ---
    Půl hodiny na hrochovi a marnost, a pak respec na guard-counter build s Blacksteel Greathammer a hroch dole za dvě minuty.

Mmch stejný build super efektivní i proti Rellaně.
    SITH
    SITH --- ---
    tak ten Rakshasa zatím bez šance :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: tohle je skvělej štít :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam