• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: v dlc je navic vetsinou videt hur ve dne (dest posmourno) nez v noci (uplnek furt)
    Mi prislo.
    Ale vono zas co s tema larvama ze, to je jak ty supersleep fialovy šipky, na normie moby je nepouzijes a u bossu mas pocit ze maj immune takze bych je jen vyplytval. Takze jsem je nikdy nepouzil

Vcera sem si konecne nechal naseptat do usi St.Trinu a to mi prislo hodne skvely, ta upenlivost v hlase. Ale proc mi to Thiollier neveril ani pote co sem ho zmlatil nevim.

Vubec jsem si nevsiml ze Fire knight helma pridava 5%hp,fp a equip loadu!!

Vic ted hazim hrnce scarlet rotu a teda nutno doznat ze margit/mogh shackle na instaotvirani spiritspring jumpu je hodne popici turbo pri behu za tou dvojocasou skorpioni scarlet čubou

Mrzi me ze Dane nema zadnej pribeh. Jen ho muzes vyzvat a zabit, hm. Ti ostatni aspon neco reknou kdyz s nima nekoho porazis. Tenhle nic a este te napadne pred koncem. Pamrd.

Nejvic feeluju ty forager bily stonozkámoše, team.

A proc se freya neprida na moji stranu ve finale taky nerozumim, dxt sem ji to s ansbachem vysvetlil preci. Hh

Asi cas naskocit do dlc s kouzelnikem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Na mě včera padla trochu nostalgie, když jsem vlez do Shaman Village a spustil se melancholickej hudební podkres jako by vypad z Dark Souls 2... po těch nekonečnejch violoncellech konečně trochu změna :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: je brutální, odehrál jsem s ním toho zatím většinu. Jak jedu heavy build s fingerprintem a guardcountery, mám ho na +25 a je to masakr. Teď se bavím as tím házecím Mjolnirem, je to sranda, ale nedává takový šlehy.
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Hmm, tak diminishing je dost neprijemnej...
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: Cooo? Ježišmarjá, a já kolikrát při exploraci posunu čas, protože v noci blbě vidím. Notvl.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Bleed většinou funguje, akorát u bossů je problém, že první vykrvení je po pár secích, druhé už chvilku trvá, ale pak už má týpek takovou rezistenci, že potřebuješ několik desítek seků, a to už jsi vždycky ve druhé fázi, kdy nevíš, kde ti hlava stojí a máš jedno dobré okno za pár minut. Proto mi Rellana trvala několik hodin, kdežto s mým současným buildem (guard counter) by šla dolů nejdýl během čtvrt hodiny.

Mnohem větší úspěch mám se štítem a guard-countery, většina mobů klekne hned, spousta bossů po pár úderech a navíc - aspoň myslím - jim postupně neroste rezistence.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: larvy jsou vidět jen v noci..
    ENDER: blesky prej taky fungují
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Klasika, takze pokracovani s bleedem.. Jeste jsem cetl, ze funguji i stity, tak taky asi nahodim...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Kosikare sem vlastně včera taky zkusil, a ten první už je dole...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Nevím jak holy, ale bleed teda funguje hodně...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: já vymydlil asivšechno kromě final bosse, draků a košíkářů... zkusim taky nahodit dragon katanu :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jak je to v dlc s rezistencema nepratel? Ve vanile jsem hral faith zbrane, ktery teda na konci nebyly prilis efektivni (golden halberd, pak jsem switchnul na bloodhounds fang).. Zase na druhou stranu mam asi dost veci na respec.

Jeste jsem nezacal tak sonduju..
    AIAX
    AIAX --- ---
    SITH: Jj, to teď jedu na svém STR/FTH guard-counter buildu a všechno mře jako mouchy. Midra cca napotřetí. Ta exploze po guard-counteru nenadělá moc damáže, ale má úžasný stagger.
    SITH
    SITH --- ---
    tohle je skvělý kladivo, má standard + holy dmg a dá se to boostnout i přes další element

https://eldenring.wiki.fextralife.com/Black+Steel+Greathammer
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Včera sem obehal pár bossu co mi zbejvali...a dal si cvičně melanii, abych nabral sebevědomí..a už není úniku, musím za starým známým...a ten mi trhá prdel tak, že možná půjdu zapálit strom a spravim si chuť na dracich v azule, který mě vždycky strašně boleli, ale teď mám dragon katanu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Mě teda pomohla zpráva na zemi. Turn left. Pak už sem to zvládnul ;)
    SITH
    SITH --- ---
    tak u komandéra Gaye stačilo jen přehodit talismany a sežrat nějaký consumables a šel na podruhé. Nicméně Mother Finger but Hole mi dávala tak zabrat, že jsem musel vyhodit to černé kladivo na +25, dát heavy affi a vykosit ho skokama s lion claw. To šla hned. Ale krásný příběh kolem katedrály, moc hezké. Teď už jenom Messmer
    AIAX
    AIAX --- ---
    RIVEEK: Draka jsem našel (nepříjemný fight jak sviňa), ale myslím, že jen jednoho crucibla (odkázal mi svoje kladivo). Jinak tam byli dva, tři horned warriors, furnace golem, jeden ninja a hromada stínových zombie. Jo a zajíci a daňci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam