• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    RIVEEK: Draka jsem našel (nepříjemný fight jak sviňa), ale myslím, že jen jednoho crucibla (odkázal mi svoje kladivo). Jinak tam byli dva, tři horned warriors, furnace golem, jeden ninja a hromada stínových zombie. Jo a zajíci a daňci.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AIAX: a čínskýho draka a asi čtyři ty datadiskový verze crucible knightů jsi tam v těch zelených ruinách našel?
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Jsem teď černoprdelník, musel bych respecovat... no dobře zkusím to.

Mmch zatím jsem našel jednu jedinou larvu v celém DLC (cca 30 hodin zatím). Mám už všechny mapy, celkem to mám prolezené. Prý jich tam je devět, že bych toho minul tolik?
    STARF
    STARF --- ---
    AIAX: taky jsem ho dal s Dragon-Hunter's Great Katana + fire resist gearem (je dobry mit Flamedrake Talisman+3)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: dragon katana is the way
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nutno rict ze soucasna Secrets DLC videa neobsahujici jediny secret jsou fakt sad
    AIAX
    AIAX --- ---
    AIAX: Dnes dalších cca 10 pokusů na Bayla.

Zatím ho vedu v přihrádce "fuck that shit" a dělám něco jiného.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH:

Moby Dick (1956): Gregory Peck's best scene
    https://www.youtube.com/watch?v=NMPW4R727QQ
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: Spíš Moby Dicka:-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    A to ho nerfli. Hehe, ale uprimne mi to prislo spravny, ctvrthodiny sem rageoval a pak se musel zastavit a zamyslet se nad tvarem areny a jak zabranit tomu aby me nabral v prvni sekunde a pul na zed
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Tree sentinel na piku a hrochovi...ale dostaneš za to pět seductree, takže do toho dej srdíčko a padne
    SITH
    SITH --- ---
    commander gayus teda naprosto debilní fight. Vlezu do žluté mlhy, za dvě vteřiny jsem uprostřed hrocha, u stěny, u stožáru s vlajkou, něco kolem mě furt létá, já jsem uprostřed něčeho, nebo ležím, a když se postavím, tak ke mě přiletí meteorit :DD
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak už mam zduplikovaný všechny remembrances kromě final bosse. jupí.
    STARF
    STARF --- ---
    STARF
    STARF --- ---
    DLC vcera dohrano s mym NG+4 characterem - dex/arcane build, vetsinou pouzivam claws, dual daggers nebo Great Stars big bonk stick, obcas nejaky greatsword jako Greatsword of Solitude.
    Az do konce byl jedinej zasek Rellana (±20 pokusu), jinak vetsina bossu tak 1-3 pokusy. Vyjma Messmera, ktery sel na 8.
    Kazdopadne final fight byl muj klasickej boss trenink u FS her na 30+ pokusu (spis to tady ve finale bylo tak 40-50) a snad vubec poprve jsem vytahl shield, protoze jinak mi vzdy stacilo chytit 3 rany a hotovo (napr. ten jeho Spinning Cyclone, kterym obvykle zacina souboj, mi vzdy vymazal 75% health baru, pokud se mi nepodaril dodge).
    Je teda fakt, ze jsem mel na pomoc mimica a Sira Ansbacha. Co jsem pak hledal info k summonum, tak 2 summony bossovi pridavaji +120% zivotu, +50% resistances a +10% damage.

Anyway, SOTE pekny DLC, nejakych 32h mi zabralo. :) Trochu skoda, ze Finger Ruins lokace nemeli zadny zajimavy souboje.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Tvl včera večer jsem k němu zabloudil, dal jsem asi tři pokusy a vysmál se mi do ksichtu. Radši jsem to zabalil, bylo pozdě. Ale tuším, že to bude asi pěkně vypečený kousek.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Už jste někdo dal mazlíčka Balroga aka Bayle the Dreada? :)
    JONY
    JONY --- ---
    Jo to provázání DLC s původní hrou bych viděl rád a přidání Mikellova konce. Nicméně vím, že už dlouho před vydáním dali jasně najevo, že nic takového nebude. Ale i tak škoda...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Plus celej ten koncept empyreanu je dost hazy..a treba to ze mikela jakoby vedel ze se stane bohem a zjevne i stal naprosto bez potizi aniz bychom se dozvedeli jak...

Strasne .nme mrzi ze treba jerren nereaguje na novinky z shadowtree landu. Ze nepridali ani tu pitomou sedmou moznost age of love ktery mikella zjevne chtel.
    A ze nemuzu do ty brany ve final arene me sere ultra
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zaroven kdyz radagon je marika a pritom meli svatbu a deti..
    Kdyz promised consort je maso z mogha napusteny radahnovou dusi a oblecenyv radahn kostynu.
    St.trinu hlidaj kosti z radahna i konika.
    No je tam toho dost.
    Ale ten koncept ze mikella vsechny seductnul totalne je mi sympa

Jsem mirne nakvasen nebot omylem jsem si o jedenkrat vic promluvil s ledou a uz mne to odrizlo od druhe casti jejiho kvestu. Daamn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam