• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SITH
    SITH --- ---
    Ten Messmer je pěkný rošťák
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Sekiro veteran beats infamous Isshin after 45 tries without running, jumping, or countering, and they're asking the FromSoftware community for other boss challenges | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/games/action/sekiro-veteran-beats-infamous-isshin-after-45-tries-without-running-jumping-or-countering-and-theyre-asking-the-fromsoftware-community-for-other-boss-challenges/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tohle vidim dneska poprvý a je to free.

Blood Spear on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1638660/Blood_Spear/
    SITH
    SITH --- ---
    Já 190 :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Ale slazeny platformou jo
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Já myslím, že když co-opíte přes heslo, tak nemusíte být sladění. Myslím.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tím je to vyřešený :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    já jsem 250, ale na Steamu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    klidne bych sel s vama (PS5 teda, nevim jesti to pujde) a nevim jak se sladej levely..ja sem nekde na 250+?
    SITH
    SITH --- ---
    PHOW_SAATCH: VON_GILOTINE: let me join you
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Červené karkulky v Shadow Keep.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Z koho padá ta fire helma?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: A akshasa armor ti dává kazdej kus slusnej bonus k dmg
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: nevyrazíme někdy společně na draka? už jsem se dlouho pořádně neztrapnil, hehe
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: v dlc je navic vetsinou videt hur ve dne (dest posmourno) nez v noci (uplnek furt)
    Mi prislo.
    Ale vono zas co s tema larvama ze, to je jak ty supersleep fialovy šipky, na normie moby je nepouzijes a u bossu mas pocit ze maj immune takze bych je jen vyplytval. Takze jsem je nikdy nepouzil

Vcera sem si konecne nechal naseptat do usi St.Trinu a to mi prislo hodne skvely, ta upenlivost v hlase. Ale proc mi to Thiollier neveril ani pote co sem ho zmlatil nevim.

Vubec jsem si nevsiml ze Fire knight helma pridava 5%hp,fp a equip loadu!!

Vic ted hazim hrnce scarlet rotu a teda nutno doznat ze margit/mogh shackle na instaotvirani spiritspring jumpu je hodne popici turbo pri behu za tou dvojocasou skorpioni scarlet čubou

Mrzi me ze Dane nema zadnej pribeh. Jen ho muzes vyzvat a zabit, hm. Ti ostatni aspon neco reknou kdyz s nima nekoho porazis. Tenhle nic a este te napadne pred koncem. Pamrd.

Nejvic feeluju ty forager bily stonozkámoše, team.

A proc se freya neprida na moji stranu ve finale taky nerozumim, dxt sem ji to s ansbachem vysvetlil preci. Hh

Asi cas naskocit do dlc s kouzelnikem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Na mě včera padla trochu nostalgie, když jsem vlez do Shaman Village a spustil se melancholickej hudební podkres jako by vypad z Dark Souls 2... po těch nekonečnejch violoncellech konečně trochu změna :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: je brutální, odehrál jsem s ním toho zatím většinu. Jak jedu heavy build s fingerprintem a guardcountery, mám ho na +25 a je to masakr. Teď se bavím as tím házecím Mjolnirem, je to sranda, ale nedává takový šlehy.
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Hmm, tak diminishing je dost neprijemnej...
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: Cooo? Ježišmarjá, a já kolikrát při exploraci posunu čas, protože v noci blbě vidím. Notvl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam