• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    Tak Messmer nakonec ne tak zlej, asi hodinku a půl mi zabral. Zkoušel jsem všemožné čípoviny s frostem a bleedem apod., ale pak jsem prostě vzal své věrné černé kladivo a štít a za pár pokusů to bylo.

Ale bez štítu nevim nevim, to by bylo na dýl. Půlku fightu jsem přes ty efekty ani neviděl, co dělá, a netušim, jak bych uskakoval těm bleskovým sekům a bodům.

Btw jednou jsem zkusmo zavolal toho týpka, co má v aréně summon sign, ale zařval ještě před změnou fáze, tak nevim, proč tam vůbec je.
    SITH
    SITH --- ---
    Slušný 4vs4 boj v aréně :-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    SNOO
    SNOO --- ---
    PHOW_SAATCH: automotive zavod ve vychodnich cechach? Jestli jo tak se priznavam :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Nas mnóga.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mi teď psala žena z práce, že jejich ajťák měl tejden dovolenou, protože pařil Elden Ring, přiznejte se, kdo z vás to byl :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SITH: To si dobry :D vcerajsia sprava od Letmesoloher:
    x.com
    https://x.com/TsuboiKlein/status/1810293801375744507
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: Staryho znamyho sem párkrát zkusil bez mimica, abych s hrůzou zjistil, že dělá devadesát procent damage outputu kterej máme dohromady :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Přesně proto mám radši menší enemies jako Melania, nebo klidně i Messmer...čím větší tím větší je to bordel
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: hroznej troll, půl hodiny jsem ho na 7-10 pokusů udolával. Nakonec jsem si na konci jeho druhý fáze, když chytil rapl, vyměnil roli s mimikem a já ho tankoval, rolloval mezi hadama a výbuchama, slopal estusku a trapčil se štítem a mimik mu upižlal jeho asi poslední pětinu života. Přišlo mi, že ten hajzl šel furt jen po mě.
    AIAX
    AIAX --- ---
    SITH: Jj draci obecně mají šííííílenou kameru. Ti basic bitch ještě jdou, ale třeba nahoře na Peaku, kousek pod Baylem, je ten Seresax nebo jak se jmenuje, u něho ani nemůžeš locknout na nohu, jen na tělo nebo hlavu. A to je masakr. Takže když jedeš melee build, běháš kolem něj nelocknutý a sekáš do nohy a prostě je to závod v tom, jestli jemu dojde HP dřív než tobě pití. Hrozný boss fight.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Best Elden Ring armor sets and locations | Rock Paper Shotgun
    https://www.rockpapershotgun.com/elden-ring-best-armor
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: tohle byla moje strategie v DS1... Four Kings na první dobrou :D

SITH
    SITH --- ---
    AIAX: hele na Bayle jsem teď naběhl a dal ho napoprvé. Měl jsem ten nejtěžší armor, mám stále medium load, amulet na phys res a fire res a přes fire grant me strenght a golden vow jsem ho s mimicem dal. Ale posledních šest vteřin se nějak zasekl, nehýbal se a já ho kosil do ocasu :D

jako mě tam vadí spíš ta kamera. Netuším, co se tam děje. Vidím ocas, pak jsem uprostřed textury, pak tam nějaký oheň, pak blesky, pak zase uprostřed textury, pak vidím nohu, útočím, ale minu protože on mezitím někam uskočí. Běžím k němu, všude oheň, pak zase textura, pak blesk a tak pořád do kola. Moc to není o skillu ale o nějaké náhodě kdy ho strefíš nebo ne ...

ten Messmer je o skillu, který já nemám a dost tam trpím :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Možná z great katana str/dex respecnu zpátky na blood rivers dex/arc,
    Je to rychlejší a ty okna tam fakt moc nemá
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Včera už mi ho vyspoiloval nějaký build showcase, tak jsem se podíval na pár videí. Ongbal už ho samozřejmě dal nahý, na RL1, bez jediného fragmentu.

Takže zas tak těžký nebude :D :D :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Starej znamej mi nakládá jak Dada lesbam přes píču...

Agresivní, hituje jak rozjetej vlak, má dlouhý komba opepreny delayed utokama, takže nestačí rollovat co to dá...

Fujtyve.

Beru jakýkoliv tipy
    AIAX
    AIAX --- ---
    SITH: Pro mě stejně jako Bayle, zatím kolonka fuck that shit. Běhám po světě a sbírám fragmenty, ale už mi těch neprobádaných míst moc nezbývá, za chvilku na něho budu muset vlítnout.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Center Deadzone Mod at Dark Souls 2 Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/1200

About this mod
    Enjoy smoother, more precise character movement and camera control when using a gamepad.

Changes Dark Souls 2: Scholar of the First Sin's deadzone implementation to use a 36% radial deadzone, the same as in the other Dark Souls games. This removes the previous axial deadzone, which restricted diagonal adjustment.
    SITH
    SITH --- ---
    Ten Messmer je pěkný rošťák
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam