• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    Je tu někdo, kdo sám přišel na to, že v určitém místě se musí udělat určité gesto?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Nejspíš ne :(
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: takže nebyla kytička ani svitek?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak sem kokot, a nejspis sem si locknul thollieruv a ansbachuv quest, takze ani ty mi na starym znamym nepomuzou...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Ještě že jsem získal nákupní imunitu.. Jediný co vlastně chci koupit je oficiální art book. Nějak mě ty fan-arty co jsem koupil posledně nebaví.

{Pre-order} Grace Given: The Mythology of Elden Ring (Collector's Edit – Tune & Fairweather
    https://www.tuneandfairweather.com/products/grace-given-the-mythology-of-elden-ring
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Full Elden Ring Armor Sets Catalog and Locations Guide - VULKK.com
    https://vulkk.com/2022/04/24/full-elden-ring-armor-sets-catalog-and-locations-guide/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tak a mám ho

SITH
    SITH --- ---
    tak u Consorta se už dostanu cca do druhé fáze (s mimicem), s dalšíma dvěma NPC hravě, skvěle berou agro, ale v druhé fázi nezájem, naprosto nevím jak to tam uhýbat nebo přežít. Vše žlutý a zlatý, nic nevidím, jen ležím a umírám :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Je mi taky 47 a taky mam zvýšenej tlak. Praise the Sun! :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    Veselá historka z natáčení - vzhledem ke svému pokročilému věku 47 let jsem si zašel na preventivní prohlídku. Doktorka mi naměřila lehce zvýšený tlak, tak mi přes noc dala holter (nosíš to celý den na ruce, co půl hodiny ti to měří tlak).

No samozřejmě večer, až šla žena s malou spát, jsem zapnul Elden Ring a celý večer jsem se vztekal u Rellany že.

Dnes mi doktorka píše "máte to celkem v normě, akorát od 20 do 23 hodiny vám to abnormálně vyrostlo, co jste proboha dělal?"

Doktorka je kovaná boomerka, chvíli jsem si pohrával s myšlenkou, že z prdele odpovím popravdě "Čtyři hodiny jsem zabíjel tu svini Rellanu, padla, až když jsem ji pořádně otrávil a vykrvil". Ale mohla by to špatně pochopit.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: tak to jsem zvědavej, já nejdřív musim vybílit celou mapu než na něj vlítnu :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A putrescent knight je brácha orphan of kos :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele, ten starej znamej kámoš není moc pratelskej...legendy říkali pravdu, je to nejtěžší soulsbor(i)ng boss co kdy udělali...první fáze se dá jakž takž dát...druhá už je total chaos, všude něco bouchá a svítí, do toho po tobě skáče boss, kterej má dlouhý nepravidelný komba, když tě dostane do chainu tak tě nejspíš instakillne a útočí faking pořád...

Došli mi skoro všechny arcy, takže si nemůžu pomoct ani runou, scadutree blessings mám na 18, ale ty dva zbejvajici už žádnou extra parádu spíš neudelaj...

Pokusy nepočítám ale už to vyšší desítky budou..nejhorší je, že pořád je to strašně daleko, pořád nejsem ve fázi jeden pokus kdy to pěkně sedne a je dole...

FUUUUUUCK
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: Nerfli ho.
    Předtím na tebe instantně nabeh jen si vylez z mlhy
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Commander Gayus hotov včera večer - dva pokusy, z toho první jsem nevěděl, že klezu do boss fightu a neměl jsem na to připravený gear. Ale je pravda, že dokončuju mapu, mám scadutree blessing na 13 a šel jsem ho se fingerprint štítem a UGS s Giant huntem, naboostovanej na fyzickou defenzivu a s regenerací staminy.
    Začátek na pohodu - trvalo mu dobře 5-6 sekund, než přicválal na tom praseti, nebo co to bylo. Neudělali mu nějaký optimalizační update, že čtu, jak dává prakticky insta útok, sotva člověk vleze do arény?
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Pardon jestli bylo, nechci tu pročitat spoilery, ale u CREW vyšla v češtině manga Dark Souls-Vykoupení, objednáno.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Pamatuju, jak takovejhle hype byl okolo D3.
    Tak rychle to opadlo a lidi vystřízlivěli :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    Tak Messmer nakonec ne tak zlej, asi hodinku a půl mi zabral. Zkoušel jsem všemožné čípoviny s frostem a bleedem apod., ale pak jsem prostě vzal své věrné černé kladivo a štít a za pár pokusů to bylo.

Ale bez štítu nevim nevim, to by bylo na dýl. Půlku fightu jsem přes ty efekty ani neviděl, co dělá, a netušim, jak bych uskakoval těm bleskovým sekům a bodům.

Btw jednou jsem zkusmo zavolal toho týpka, co má v aréně summon sign, ale zařval ještě před změnou fáze, tak nevim, proč tam vůbec je.
    SITH
    SITH --- ---
    Slušný 4vs4 boj v aréně :-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam