• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dorazil jsem ke starýmu známýmu na konci schodů, nechal si pustit třikrát pěknou cutscénu a odešel si trochu orazit do SteelRising. To je prej na cca 20 hodin. Úvodní dvouhodinovka byla celkem příjemná, jednoduchý, ale přehledný.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Musel sem respec a solit do něj thorny...ale i s touhle údajně cheesy taktikou to bylo třeba na dvacatej pokus :D
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: závidím. Já jsem ho schopen s mimicem dát do druhé fáze ale tam bez šancí. Moc blesků a moc výbuchů abych v tom našel nějaký patern. Nechám ho po dovolené neboť "Put your foolish ambitions to rest"
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Kurva jo. Složil sem ho nejvíc elegantním způsobem. Oba sme chcipli. Epic shit. Stojí mi péro a připadám si jak král světa. Vyprcanec.
    STARF
    STARF --- ---
    AIAX: ja pochopil zpravy pomoci toho novyho message kamene tak, ze se v takovy lokalite ma neco provadet a "Have mercy, for the spirited away shamans" mi v ty modlitebni mistnosti davalo smysl jako ze se ma provest nejaky gesto... konkretni gesto je fakt, ze mi chvilku trvalo a proklikal jsem jich nekolik, nez se podarilo
    AIAX
    AIAX --- ---
    STARF: Hint na zemi nedává smysl snad ani zpětně a ta socha má rozpřažené ruce do stran, ne jako to gesto.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem se konecne dostal k dataci, abych zjistil ze s prvnim charem se kterym jsem prosel zakladni hru jsem nastartoval NG+...
    Druha postava neni zdaleka tak vytunena :/ doufam, ze v dataci budou vsechny veci lepsi...
    STARF
    STARF --- ---
    AIAX: na zemi je hint a pred tebou socha s tim gestem, pokud si pamatuju spravne
    AIAX
    AIAX --- ---
    Je tu někdo, kdo sám přišel na to, že v určitém místě se musí udělat určité gesto?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Nejspíš ne :(
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: takže nebyla kytička ani svitek?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak sem kokot, a nejspis sem si locknul thollieruv a ansbachuv quest, takze ani ty mi na starym znamym nepomuzou...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Ještě že jsem získal nákupní imunitu.. Jediný co vlastně chci koupit je oficiální art book. Nějak mě ty fan-arty co jsem koupil posledně nebaví.

{Pre-order} Grace Given: The Mythology of Elden Ring (Collector's Edit – Tune & Fairweather
    https://www.tuneandfairweather.com/products/grace-given-the-mythology-of-elden-ring
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Full Elden Ring Armor Sets Catalog and Locations Guide - VULKK.com
    https://vulkk.com/2022/04/24/full-elden-ring-armor-sets-catalog-and-locations-guide/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tak a mám ho

SITH
    SITH --- ---
    tak u Consorta se už dostanu cca do druhé fáze (s mimicem), s dalšíma dvěma NPC hravě, skvěle berou agro, ale v druhé fázi nezájem, naprosto nevím jak to tam uhýbat nebo přežít. Vše žlutý a zlatý, nic nevidím, jen ležím a umírám :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Je mi taky 47 a taky mam zvýšenej tlak. Praise the Sun! :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    Veselá historka z natáčení - vzhledem ke svému pokročilému věku 47 let jsem si zašel na preventivní prohlídku. Doktorka mi naměřila lehce zvýšený tlak, tak mi přes noc dala holter (nosíš to celý den na ruce, co půl hodiny ti to měří tlak).

No samozřejmě večer, až šla žena s malou spát, jsem zapnul Elden Ring a celý večer jsem se vztekal u Rellany že.

Dnes mi doktorka píše "máte to celkem v normě, akorát od 20 do 23 hodiny vám to abnormálně vyrostlo, co jste proboha dělal?"

Doktorka je kovaná boomerka, chvíli jsem si pohrával s myšlenkou, že z prdele odpovím popravdě "Čtyři hodiny jsem zabíjel tu svini Rellanu, padla, až když jsem ji pořádně otrávil a vykrvil". Ale mohla by to špatně pochopit.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: tak to jsem zvědavej, já nejdřív musim vybílit celou mapu než na něj vlítnu :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A putrescent knight je brácha orphan of kos :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam