• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Tak takhle to vypada, kdyz clovek zavre oci a proste mlati co to jde. Musim se priznat, ze jsem nevedel v tu chvili kdo z nas umrel... Kazdopadne si nejsem jistej, zda bych to dokazal zopakovat a fakt nemuzu rict, ze bych umel kompletne jeji moveset. Lvl 150.

SITH
    SITH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FYI: Na Steamu 60% sleva na Nier: Automata.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Skoro přesně moje strategie, akorát jsem střídal Falchion s nějakými claws. Po chvíli zkoušení mi přišlo, že STR zbraně jsou úplně k ničemu, jsou akorát pomalé a ne o moc ničivější než DEX.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: nejdřív jsem zkoušel takový to kladivo (STR - soldier), pak vějíře (DEX - dancer), nakonec jsem si vybral šavle (Falchion And Sabre), to mi sedlo.. postavu satvim zatim tak, že přidávám dmg a nedávám moc do života, aby to bylo zábavnější
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jaký build/zbraň jedeš?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jediný, k čemu mam trochu výtku, je design prostředí, kterej neodpovídá schopnostem postavy, tj. postava je schopná vyskočit a vylézt jen tam, kam si designéři přáli, a ne kam by reálně mohla, což občas působí trochu divně - na jednu zeď vylezu v pohodě a na druhou nižší vedle už ne (trochu oldchool, ale nevadí mi to zas tak moc, vychází to z toho koridoru). Srovnání s Lies of P si necham na pozdějc, ale příbuzný jsou si ty hry zatím dost... a jelikož jsem v mládí vyrost na Nightmare Creatures, je to voda na můj mlejn :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    5 hodin ve SteelRising a překvapivě mě to baví... prázdninová soulsborne oddychovka :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Přečtěte si mangu Dark Souls v češtině » Vortex
    https://www.vortex.cz/prectete-si-mangu-dark-souls-v-cestine/?
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, taková jednodušší věcička, ale IIRC výborné boss fighty.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: ve fightech jeden humanoid na jednoho je skvělá i Thymesia.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AIAX: hele, podstate souhlasim. Ja to mel prave podobne: stit, stit, stit, pustit stit a dobrat staminu, stit, uder, dobrat staminu, stit, estusku, stit, weapon art, stit, staminu... Jak jedu tanky, obcas to byl jen nudnej souboj dvou beranu. Ale ja ty Soulsovky hraju hodne na relax a kochani se.
    Kazdopadne mi to dalo asi 35-40 hodin super zabavy, vyborne investovanej litr. A uz se tesim ma dalsi jejich pocin.
    AIAX
    AIAX --- ---
    RIVEEK: Já bych strašně nutně potřeboval Sekiro 2.

Jako ER boží, ale souboják typu "uskoč - uskoč - uskoč - uskoč - běž běž běž a - uskoč - aaaa - JEDNOU SEKNI A PRYČ; rinse and repeat" mi prostě přijde ve srovnání s tím, co Fromsofti vymysleli v Sekiru, takový... překonaný?

Připadám si někdy jak zajíc, co minutu kličkuje, pak myslivce rychle kousne, a zase peláší pryč. Kdežto Sekiro, to je aktivní výměna úderů a krytí a úskoků a nadskoků a cení se hlavně soustavná agresivita. Nádhera.

I když uznávám, že nic není dokonalé a souboják v Sekiru má jednu obrovskou nevýhodu - je to prostě souboják typu "jeden humanoid na jednoho humanoida". Kdykoli v Sekiru stojíš proti nepříteli, co není humanoid se zbraní, je to dost neoptimální (gorila první fáze) nebo vyloženě shitshow (Demon of Hatred).
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak jsem to vcera vecer dohral. Musim rict, ze super, ale ted citim takovy prazdno, ze to skoncilo. Zitra zalozim novou postavu a uz se tesim az si to budu vychutnavat z jineho uhlu pohledu druheho prechodu.
    Jinak Midra na prvni dobrou, v podstate zbytecny bossfight. Nasrana slunecnice na prvni dobrou, bozi, jak sla ve trech krocich, po prvnim ksem koukal dost zmazene. Na Dredda jsem sel jen tak, ze si ho vyzkousim, kdyz mi prve tak narezal a asi diky defenzivam sel raz-dva.
    A na stareho znameho jsrm si dal ctyri zahrivaci pokusy a taky sel i s brachou do kytek. Ta druha faze byla divna, v podstate souboj DPM, staminy a doplnovani zdravi. Podobne to mam vzdycky u Pinwheela a Four Kings. Proste kdo da vic piskozeni a jak se stiham lecit. Nic elegantniho a nic o skylu. Tajna technika shaolinskych mnichu zvana "umlať!"
    Potreboval bych DarkSouls 4 nebo Elden Ring 2.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    I'm going around as 'Let Me Solo Me', spamming the seppuku ash of war while everyone else fights the boss. Its not much, but its honest work
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Missmikka už dala staryho znamyho na dance padu...

Už si nepřipadam jak král světa :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Já někde na počátku narazil na blázna, co ležel na cestě a blábolil, tak jsem ho praštil kladivem a vzal mu věci.

Po mnoha dnech se dozvídám, že by to byl badass summon do fightu s Baylem. Už ani pomatené žebráky není bezpečné okrást, kam ten svět spěje.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja dneska vyrazil na malenii bez summonu, lvl 148 a zatim hodka a pul a uz mam za sebou nekolik prechodu do 2. faze..

Zatim se neumim poradne vyhnout masomlejnku...

Musel jsem zabit milicent, touha po jeji ruce byla silnejsi nez ma svetla strana. Priznam se, ze je mi ji trosku lito.
    SNOO
    SNOO --- ---
    Ng+1 - stravil sem s Radahnem poslednich 5 veceru ale nakonec je dole, bez summonu, cca 60 pokusu.. prvni faze parkrat i hitless, druha je proste nevyvazenej vopruz ale s heavy shieldem a rot pichátkem se zadarilo..

Psko uklizim k letnimu spanku :)
    Konec hlášeni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam