• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SNOO
    SNOO --- ---
    Ng+1 - stravil sem s Radahnem poslednich 5 veceru ale nakonec je dole, bez summonu, cca 60 pokusu.. prvni faze parkrat i hitless, druha je proste nevyvazenej vopruz ale s heavy shieldem a rot pichátkem se zadarilo..

Psko uklizim k letnimu spanku :)
    Konec hlášeni
    STARF
    STARF --- ---
    uzitecna mapa btw... jak se dostat napr. k rece pod mostem Ancient Ruins of Rauh bych bez ni vymyslel fakt dlouho

HAVANA
    HAVANA --- ---
    Lostgamer - Singleplayer (Elden Ring)
    https://lostgamer.io/singleplayer/elden-ring
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Tři cutsceny = třikrát druhá fáze.
    To je slušnej start :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dorazil jsem ke starýmu známýmu na konci schodů, nechal si pustit třikrát pěknou cutscénu a odešel si trochu orazit do SteelRising. To je prej na cca 20 hodin. Úvodní dvouhodinovka byla celkem příjemná, jednoduchý, ale přehledný.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Musel sem respec a solit do něj thorny...ale i s touhle údajně cheesy taktikou to bylo třeba na dvacatej pokus :D
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: závidím. Já jsem ho schopen s mimicem dát do druhé fáze ale tam bez šancí. Moc blesků a moc výbuchů abych v tom našel nějaký patern. Nechám ho po dovolené neboť "Put your foolish ambitions to rest"
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Kurva jo. Složil sem ho nejvíc elegantním způsobem. Oba sme chcipli. Epic shit. Stojí mi péro a připadám si jak král světa. Vyprcanec.
    STARF
    STARF --- ---
    AIAX: ja pochopil zpravy pomoci toho novyho message kamene tak, ze se v takovy lokalite ma neco provadet a "Have mercy, for the spirited away shamans" mi v ty modlitebni mistnosti davalo smysl jako ze se ma provest nejaky gesto... konkretni gesto je fakt, ze mi chvilku trvalo a proklikal jsem jich nekolik, nez se podarilo
    AIAX
    AIAX --- ---
    STARF: Hint na zemi nedává smysl snad ani zpětně a ta socha má rozpřažené ruce do stran, ne jako to gesto.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem se konecne dostal k dataci, abych zjistil ze s prvnim charem se kterym jsem prosel zakladni hru jsem nastartoval NG+...
    Druha postava neni zdaleka tak vytunena :/ doufam, ze v dataci budou vsechny veci lepsi...
    STARF
    STARF --- ---
    AIAX: na zemi je hint a pred tebou socha s tim gestem, pokud si pamatuju spravne
    AIAX
    AIAX --- ---
    Je tu někdo, kdo sám přišel na to, že v určitém místě se musí udělat určité gesto?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Nejspíš ne :(
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: takže nebyla kytička ani svitek?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak sem kokot, a nejspis sem si locknul thollieruv a ansbachuv quest, takze ani ty mi na starym znamym nepomuzou...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Ještě že jsem získal nákupní imunitu.. Jediný co vlastně chci koupit je oficiální art book. Nějak mě ty fan-arty co jsem koupil posledně nebaví.

{Pre-order} Grace Given: The Mythology of Elden Ring (Collector's Edit – Tune & Fairweather
    https://www.tuneandfairweather.com/products/grace-given-the-mythology-of-elden-ring
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Full Elden Ring Armor Sets Catalog and Locations Guide - VULKK.com
    https://vulkk.com/2022/04/24/full-elden-ring-armor-sets-catalog-and-locations-guide/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tak a mám ho

SITH
    SITH --- ---
    tak u Consorta se už dostanu cca do druhé fáze (s mimicem), s dalšíma dvěma NPC hravě, skvěle berou agro, ale v druhé fázi nezájem, naprosto nevím jak to tam uhýbat nebo přežít. Vše žlutý a zlatý, nic nevidím, jen ležím a umírám :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam