• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    USHUI
    USHUI --- ---
    Conan The Barbarian (1982) Anvil of Crom Opening Theme
    https://www.youtube.com/watch?v=MUbiiXZSLNU&ab_channel=JP
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: dobrá mechanika byla v Dishonored 1, kde se moc nevyplácelo jet rambo stylem, protože ti to dalo okolí hned sežrat.. ale o to zábavnější bylo jet rambo stylem :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Bude, ale nejdřív si o tom něco přečti. Je to hra z 2009 a jsou tam dost střelené mechaniky, i na Fromsoft, hlavně world tendency.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LOVE_DALI: S tim jsem proparil ds3 :) tak hledam neco jinyho...

Nasel jsem ted nejaky faith kladivo v dungu kde nebyl last boss, tak premyslim o respecu..
    GURBON
    GURBON --- ---
    HAVANA: ja to videl az po ER a bylo to uplne v pohode, jen mi chybely nejaky fatury jako treba flasky.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Mě se dobře hrálo s Great Clubem :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Opet jsem zacal hrat s quality buildem, stridam katady, double blady a nakonec jsem stejne skoncil u greatswordu.
    Doporucite nejakou str colosal weapon, ktera by nahradila greatsword?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Bude mi připadat remake demon souls v pohodě po dohrání elden ringu? Nebo si mám radši dát větší odstup než se do toho pustím?
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: Nejvtipnejsi je, ze jsem pred timhle pullem vymenil armor, abych maximalizoval slashing armor. Pokud bych to neudelal, je dost pravdepodobny, ze by to skoncilo dalsim failem :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: ten health bar! Dobře ty! O to víc vyplesklej bych z toho asi byl :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Odhadem asi 5-6 hodin progressu behem 4 dni. Porad krasny proti Gaelovi, kteryho jsem napoprvy progressoval 10 hodin (kdyz jsem u nej byl podruhy, vubec jsem nevedel co tam bylo za problem a sel dolu asi na 3. pull)...
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Tak takhle to vypada, kdyz clovek zavre oci a proste mlati co to jde. Musim se priznat, ze jsem nevedel v tu chvili kdo z nas umrel... Kazdopadne si nejsem jistej, zda bych to dokazal zopakovat a fakt nemuzu rict, ze bych umel kompletne jeji moveset. Lvl 150.

SITH
    SITH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FYI: Na Steamu 60% sleva na Nier: Automata.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Skoro přesně moje strategie, akorát jsem střídal Falchion s nějakými claws. Po chvíli zkoušení mi přišlo, že STR zbraně jsou úplně k ničemu, jsou akorát pomalé a ne o moc ničivější než DEX.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: nejdřív jsem zkoušel takový to kladivo (STR - soldier), pak vějíře (DEX - dancer), nakonec jsem si vybral šavle (Falchion And Sabre), to mi sedlo.. postavu satvim zatim tak, že přidávám dmg a nedávám moc do života, aby to bylo zábavnější
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jaký build/zbraň jedeš?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jediný, k čemu mam trochu výtku, je design prostředí, kterej neodpovídá schopnostem postavy, tj. postava je schopná vyskočit a vylézt jen tam, kam si designéři přáli, a ne kam by reálně mohla, což občas působí trochu divně - na jednu zeď vylezu v pohodě a na druhou nižší vedle už ne (trochu oldchool, ale nevadí mi to zas tak moc, vychází to z toho koridoru). Srovnání s Lies of P si necham na pozdějc, ale příbuzný jsou si ty hry zatím dost... a jelikož jsem v mládí vyrost na Nightmare Creatures, je to voda na můj mlejn :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    5 hodin ve SteelRising a překvapivě mě to baví... prázdninová soulsborne oddychovka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam