• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    uz sem si vzpomnel proc sem pred rokem a pul ty deamon souls prestal hrat...protoze jak je to narozdil od elden ringu linearni a "save pointy" jsou daleko od sebe...fujtyve.. nejhorsi je, ze se ted pres leto k tomu dostanu vzdycky az tak podesaty, kdyz je tma...a to jesou reflexy uz dost otupely
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SWAMP_ASS: První setkání s Abyss Watchers byla dobrá stopka, na NG+ s prstem v nose :) DS3 budu muset dát potřetí, pořád jí mak radši než ER.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Když se tu teď jede to retro tak si musím postěžovat jak mě aktuálně DSIII trápí, nevím jestli jsem takový jelito, ale děsivě jsem se zasekl u Abyss Watcher, a vlastně celá cesta přes Faron Keep byla hrozná bolest. Tak snad mi to kńů pomůže a večer ho už konečně nandám...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: No já jsem jel pořád na tři llahvičky a až dneska jsem se dočet, že je tam druhej typ lahviček, kterejch si můžeš koupit neomezeně, s tim bych je na poprvý dal určitě. Teď jsem spolejhal spíš na granáty., podobně jako v Lies of P.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Super, taky se mi to líbilo, minimálně natolik, že jsem to dohrál.

Akorát, nepřijdou ti bossáci trochu moc ízy? IIRC já dal většinu na první pokus. Fakt na první. A z těch ostatních mi žádný netrval víc než tři, čtyři. A to fakt nejsem žádný souls ubermensch.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Když tu řešíte Demon Souls, tak já když viděl tady tu smršť radostného povyku nad Elden Ringem a zároveň jak jsem nedávno dohrál Dark Souls 3, tak jsem si řekl... Všichni hrajou nejnovější soulsovku, tak já si dám tu úplně první. No a nemaje PS5 tak si to dávám v původní podobě na Steam Decku přes RPCS3 a musím říct, zatím mi to (samozřejmě kromě grafiky) přijde nachlup stejný jako DS3. Takže naprostá pecka. A na Steam Decku to taky jede skvěle. Až se rozhodnou v Sony, že chtějí nějaký prachy navíc a vydají na PC remaster spolu s Bloodbornem, tak to bude instabuy :)
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    HAVANA: enjoy tower knight a přeji svatou trpělivost v bažinách 😁
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Pokračuju ve SteelRising a asi mi to prostě sedlo, tady platí míň je někdy víc ta atmosféra padlý Paříže je na vý"blood"bornou :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Už sem včera večer začal...a hned sem si uvědomil, jak moc je elden ring revoluční co se týče mechanik...

Skákání :D
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    HAVANA: jdi do toho. Teď jsem to dohral a je to pecka ;) vizuální upgrade perfektní, rozsirenej soundtrack, výborná haptika. Akorát je to oproti ER dost tuhý teda ;)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: "Bohužel na tenhle setting nevyšla ještě dobrá hra a už vůbec ne se souls like mechanikou"

Vzhledem k tomu, že Viktor Bocan je souls fanatik, a vzhledem k tomu, že Warhorse koupil Embracer, který má i práva na Conana, už pár let tajně doufám, že Warhorse jednou udělá Conaní soulsovku.

Já vím, já vím...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    USHUI: je fakt že mojí srdcovku jsem tu ještě neviděl. Ono to bude tím, že je to trochu jiný žánr. Bohužel na tenhle setting nevyšla ještě dobrá hra a už vůbec ne se souls like mechanikou. Není to tak dávno co jsem přemýšlel o nákupu mečů na zeď :D
    Conan the Barbarian Swords | Buy Conan Memorabilia from our UK Shop
    https://www.theknightshop.com/swords-uk/movie-fantasy-swords/conan-the-barbarian-swords
    USHUI
    USHUI --- ---
    Conan The Barbarian (1982) Anvil of Crom Opening Theme
    https://www.youtube.com/watch?v=MUbiiXZSLNU&ab_channel=JP
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: dobrá mechanika byla v Dishonored 1, kde se moc nevyplácelo jet rambo stylem, protože ti to dalo okolí hned sežrat.. ale o to zábavnější bylo jet rambo stylem :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Bude, ale nejdřív si o tom něco přečti. Je to hra z 2009 a jsou tam dost střelené mechaniky, i na Fromsoft, hlavně world tendency.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LOVE_DALI: S tim jsem proparil ds3 :) tak hledam neco jinyho...

Nasel jsem ted nejaky faith kladivo v dungu kde nebyl last boss, tak premyslim o respecu..
    GURBON
    GURBON --- ---
    HAVANA: ja to videl az po ER a bylo to uplne v pohode, jen mi chybely nejaky fatury jako treba flasky.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Mě se dobře hrálo s Great Clubem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam