• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: To neni konec hry? :) ja pribehy v fs hrach v podstate nesleduju. Kdyz neco dohraju, 5x si pustim nejaky video, lde se to vysvetluje, a ani pak to moc nepochopim :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Tak on defakto optional je. Za jeho zabití nedostaneš zadnej plot twist ani jinou zásadní informaci...a na konce hry to taky vliv nemá
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ENDER:

Consort Radahn is just Gwyn with Extra Steps
    https://youtu.be/jc9ypNoSpa4?si=qGnpSAapViZWTyBi
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak musim rict, ze radahn je za me jeden z nejblbejsich fightu. Vlastne me to vubec nebavi, coz se mi teda ve vanile snad nikde nestalo. Nechapu proc takovej op boss neni optional...
    Jediny co delam je, ze sedim za stitem a obcas do nej pichnu, strasna nuda.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jinak jsem koukal, ze shadowrealm blessing ma softcap na 12, protoze potom to uz nahoru leze jen velmi pozvolna... Rozdil mezi 12 a 20 je v dmg x1.85 vs x2.05 a dmg reduction x0.54 vs x0.487
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: asi chtěli, abys propad depresím :) jinak nápodobně
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: aj, to je škoda, doporučim vrátit se, v Midra´s Manse najdeš toho týpka, co si v traileru vytrhává žlutej klacek z oka / hlavy a vůbec je to hezký interiér. A ve středu lokace by měl být tuším drak, ale jestli jo, tak toho jsem minul.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: Se mi nepodarilo najit a odesel jsem.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: taky jsem si říkal - a ještě k tomu ji ani nemůžeš profrčet na koníkovi. Každopádně tam máš pak jednoho bosse a hezkou "indoor" lokaci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Tak jsem dosel do abyssal woods a propadl jsem depresim. Proc nekdo udelal tak peknou zonu, ktera je uplne prazdna? Mne prijde, ze nekdo vymodeloval svet, aby pak dosli vyvojari na nepratele...
    SITH
    SITH --- ---
    tak DLC boss konečně poražen, po snad 50+ pokusech. Nakonec jsem odhodil štít, sebral giant crusher, dal ho na +25 s heavy affinity, lion claw a s fire grant me strenght, golden vow a beast regenerations jsem to s mimicem dal asi na potřetí na tento build. Level 208. Během boje jsem ho snad 2x nebo 3x stagerroval. Nejtěžší boss celé hry.

Chápu správně, že v NG+ vlastně nic nového sbírat nemusím a stačí jen jít přes příběh rovnou skrz bosse dál?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Nakonec jsem si uvedomil, ze jsem za tech 20 hodin videl z datadisku fakt malo, tak si to jdu jeste probehnout... Pocitam, ze dosbiram nějaký fragmenty co mi helpnou.
    Kazdopadne se asi zamerim na taktiku s velkym stitem a nejakym opichovatkem s bleedem..
    SITH
    SITH --- ---
    prostě comic con :)

AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Jak říká Havana, další blessingy ti už moc nepomůžou. Těch pár procentíček to nevytrhne. Spíš, jestli budeš bušit hlavou o zeď, se podívej na nějaké videonávody, nebo prostě zavolej pár týpků a zmlaťte ho společně.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: Jj. Samanska vesnice vevnitř stromu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Rád a hodně krvácí, takže cokoliv co má bleed
    Holy dmg negation
    Do flasky to 90% negaci dmg, a vypít to na ten mega aoe útok
    Mimic tear

A těch 12 blessings je asi dost málo, ale tuším že 10 je soft cap, takže to zas tak moc neudělá?
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: Diky, taky uz premyslim o nejakym megastitu, protoze to proste sam neuskacu.

Musim rict, ze design bossu v datadisku me nejak moc neuchvatil, hrozne agresivni, bez casu na oddych, hodne to cloveka nuti chodit se stitem..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: měl jsem to tak nějak +/- stejně. Ale rozhodně chceš mít talisman proti svatýmu poškození. Určitě budeš mít ten +3 "štítovej" z Haligtree, ale v datadisku se dá, tuším že to bylo v šamanský vesnici, najít ještě lepší: "copánek královny Mariky." K tomu jsem si dal boosty proti dalším dmg (kraba a Golden wow a flašku), velký štít na max a podstatně mi to zjednodušilo druhou fázi boje, že jsem byl až překvapenej, jak to šlo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem dobehnul k Radahnovi, ale asi nejak brzo. Mam blessing jen 12, jsou nejaky doporuceny buildy co s nim? Na prvni pull jsem ho sundal do 2. faze, tak si rikam, ze to mozna nebude tak hrozny a ono je... Asi ma smysl posbirat vic blessingu a udelat par lvlu, co?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Kdo by si myslel, že moderní fromsoftí bossové jako Radahn už jsou tak sofistikovaní, že dávno nestačí jen kroužit kolem nohy za zadek.... tak pořád stačí.

Promised Consort Radahn - CONSUMABLES Only No Hit Build | Elden Ring DLC
    https://www.youtube.com/watch?v=CXwqoW2xDCQ
    STARF
    STARF --- ---
    fromsoftserve (autor Dark Souls Re-Remastered modu) zacal pracovat na Bloodborne PC portu... cesta to bude dlouha a vysledek nejisty, ale snad se mu to podari :)

I'm making a Bloodborne visual overhaul mod and here's why
    https://www.youtube.com/watch?v=aI3lXJuRXt4
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hře Rise of the Ronin se daří, počáteční prodeje překonaly sérii Nioh - novinka | www.konzolista.cz
    https://www.konzolista.cz/clanky/novinka/hre-rise-of-the-ronin-se-dari-pocatecni-prodeje-prekonaly-serii-nioh
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele, co je tohle za cheating? Evidentně pro pandulaky z traileru neplatej stejný pravidla jako pro lůzu :(

SITH
    SITH --- ---
    Milady jste jeli spíš s cold nebo blood affi?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Postavil jsem si nejakej peknej faith build, ze budu nosit razitkovac (nejaka strasna palice velkym poise dmg), abych dorazil k messmerovi, kde to moc nefungovalo, tak jsem si udelal arcane build s Blood Godskin Peeler, kde mam 134 blood buildup a umrel asi za 20 vterin... Jeste jdu zkusit backhand blades, to bude asi taky peknej masakr.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Po skončení hry jsem pár hodin jen tak co-opoval, a všude v diskuzích lidi konstantně nadávali, že drtivá většina hráčů totálně ignoruje tu mechaniku fragmentů. Takže týpek typicky vejde do boss arény, dostane náklad, příště si přivolá pomoc a pomocník vidí, že mají furt blessing level 0. Neboli se v potu tváře snaží, jen aby mu pak boss zabil hosta na dva seky.

Řeky slz kvůli toho :D :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak si jedu spokojene datadisk a potkam rellanu, rikam si, ze ty fighty jsou teda zkurvene tezky, nakonec ji nejak uplacam. Dobehnu do dalsi zony a rikam si, ze i ty vojaci kurva nakladaj ze to je teda fakt tezky...
    Pak jsem si vzpomnel, ze se tu resily nejaky fragmenty a zacal jsem to trosku studovat, abych zjistil, ze to asi ma smysl levelovat a ze mam tech fragmentu asi 10 v intentari, hned je to nejaky snazsi :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SNOO:

NG+ 3 (?) a Fingerprint Stone Shield s píchátkem dle libosti případně masnácky se summonem. S timhle si ani neškrtne a první kořen ever napříč Souls světem na kterýho jsem kdy potřeboval štít . Pro Dex katany apod. je totální pohroma stejně jako 80 procent tohohle vypečenýho DLC.

Akorát jsem to prostě musel tak nějak celý rozjet znova a kupodivu tvůrce proklínal až u Commandera Nialla.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    uz sem si vzpomnel proc sem pred rokem a pul ty deamon souls prestal hrat...protoze jak je to narozdil od elden ringu linearni a "save pointy" jsou daleko od sebe...fujtyve.. nejhorsi je, ze se ted pres leto k tomu dostanu vzdycky az tak podesaty, kdyz je tma...a to jesou reflexy uz dost otupely
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SWAMP_ASS: První setkání s Abyss Watchers byla dobrá stopka, na NG+ s prstem v nose :) DS3 budu muset dát potřetí, pořád jí mak radši než ER.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam