• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: To neni konec hry? :) ja pribehy v fs hrach v podstate nesleduju. Kdyz neco dohraju, 5x si pustim nejaky video, lde se to vysvetluje, a ani pak to moc nepochopim :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Tak on defakto optional je. Za jeho zabití nedostaneš zadnej plot twist ani jinou zásadní informaci...a na konce hry to taky vliv nemá
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ENDER:

Consort Radahn is just Gwyn with Extra Steps
    https://youtu.be/jc9ypNoSpa4?si=qGnpSAapViZWTyBi
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak musim rict, ze radahn je za me jeden z nejblbejsich fightu. Vlastne me to vubec nebavi, coz se mi teda ve vanile snad nikde nestalo. Nechapu proc takovej op boss neni optional...
    Jediny co delam je, ze sedim za stitem a obcas do nej pichnu, strasna nuda.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jinak jsem koukal, ze shadowrealm blessing ma softcap na 12, protoze potom to uz nahoru leze jen velmi pozvolna... Rozdil mezi 12 a 20 je v dmg x1.85 vs x2.05 a dmg reduction x0.54 vs x0.487
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: asi chtěli, abys propad depresím :) jinak nápodobně
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: aj, to je škoda, doporučim vrátit se, v Midra´s Manse najdeš toho týpka, co si v traileru vytrhává žlutej klacek z oka / hlavy a vůbec je to hezký interiér. A ve středu lokace by měl být tuším drak, ale jestli jo, tak toho jsem minul.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: Se mi nepodarilo najit a odesel jsem.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: taky jsem si říkal - a ještě k tomu ji ani nemůžeš profrčet na koníkovi. Každopádně tam máš pak jednoho bosse a hezkou "indoor" lokaci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Tak jsem dosel do abyssal woods a propadl jsem depresim. Proc nekdo udelal tak peknou zonu, ktera je uplne prazdna? Mne prijde, ze nekdo vymodeloval svet, aby pak dosli vyvojari na nepratele...
    SITH
    SITH --- ---
    tak DLC boss konečně poražen, po snad 50+ pokusech. Nakonec jsem odhodil štít, sebral giant crusher, dal ho na +25 s heavy affinity, lion claw a s fire grant me strenght, golden vow a beast regenerations jsem to s mimicem dal asi na potřetí na tento build. Level 208. Během boje jsem ho snad 2x nebo 3x stagerroval. Nejtěžší boss celé hry.

Chápu správně, že v NG+ vlastně nic nového sbírat nemusím a stačí jen jít přes příběh rovnou skrz bosse dál?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Nakonec jsem si uvedomil, ze jsem za tech 20 hodin videl z datadisku fakt malo, tak si to jdu jeste probehnout... Pocitam, ze dosbiram nějaký fragmenty co mi helpnou.
    Kazdopadne se asi zamerim na taktiku s velkym stitem a nejakym opichovatkem s bleedem..
    SITH
    SITH --- ---
    prostě comic con :)

AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Jak říká Havana, další blessingy ti už moc nepomůžou. Těch pár procentíček to nevytrhne. Spíš, jestli budeš bušit hlavou o zeď, se podívej na nějaké videonávody, nebo prostě zavolej pár týpků a zmlaťte ho společně.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: Jj. Samanska vesnice vevnitř stromu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Rád a hodně krvácí, takže cokoliv co má bleed
    Holy dmg negation
    Do flasky to 90% negaci dmg, a vypít to na ten mega aoe útok
    Mimic tear

A těch 12 blessings je asi dost málo, ale tuším že 10 je soft cap, takže to zas tak moc neudělá?
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: Diky, taky uz premyslim o nejakym megastitu, protoze to proste sam neuskacu.

Musim rict, ze design bossu v datadisku me nejak moc neuchvatil, hrozne agresivni, bez casu na oddych, hodne to cloveka nuti chodit se stitem..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: měl jsem to tak nějak +/- stejně. Ale rozhodně chceš mít talisman proti svatýmu poškození. Určitě budeš mít ten +3 "štítovej" z Haligtree, ale v datadisku se dá, tuším že to bylo v šamanský vesnici, najít ještě lepší: "copánek královny Mariky." K tomu jsem si dal boosty proti dalším dmg (kraba a Golden wow a flašku), velký štít na max a podstatně mi to zjednodušilo druhou fázi boje, že jsem byl až překvapenej, jak to šlo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem dobehnul k Radahnovi, ale asi nejak brzo. Mam blessing jen 12, jsou nejaky doporuceny buildy co s nim? Na prvni pull jsem ho sundal do 2. faze, tak si rikam, ze to mozna nebude tak hrozny a ono je... Asi ma smysl posbirat vic blessingu a udelat par lvlu, co?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Kdo by si myslel, že moderní fromsoftí bossové jako Radahn už jsou tak sofistikovaní, že dávno nestačí jen kroužit kolem nohy za zadek.... tak pořád stačí.

Promised Consort Radahn - CONSUMABLES Only No Hit Build | Elden Ring DLC
    https://www.youtube.com/watch?v=CXwqoW2xDCQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam