• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: To je vždycky moje závěrečná sešn, než hru od Fromsoftu odinstaluju - posbírat všechno, co mi chybí.

V SotE jsem na první slepou bohužel propásl dost questů, takže spoustu věcí budu muset sesbírat až na NG+. Tak za dva roky, až na to zase dostanu chuť.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ELIJEN: Já dneska jel SOET sběratelskym stylem, tj. našel jsem si na wiki amulety, který mi scházej, a k tomu "GPS" na mapě. A pak jen hledal. Je to trochu divnej způsob hraní, uznávám, ALE!!! :D
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    LAHINO: Tak ER mi trvalo dohrat 100+ hodin, protoze jsem porad po ceste narazel na questy a nove lokace. V SOET mi prijde, ze je vetsina mapy schovana za nejake puzzle, random ladder nebo fake wall. Mohli aspon pridat neco jako Melinu, ktera by po ceste vysvetlovala trochu lore.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ELIJEN: Tohle kladivo jsem zrovna dneska nasadil, je s nim fakt sranda ;)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ELIJEN: First time?
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: O mother gesture !
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    Beham si tak po SOET svete a najednou jsem u final bosse a vubec nevim proc. Cekal bych trochu vic lore a vysvetleni, co se vlastne deje. Misto toho jsem tam delal postaka nejake emocne nestabilni blbce v plastence. Je to skoda, protoze jinak si s tim svetem celkem vyhrali.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    colab. MH:Wilds & Elden Ring confirmed! ;))

"Dude has Marikas rune for ass!"

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    Vykradacka? Spis evoluce, ne? :D
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    HAVANA: Jsem v tom DS3 aktuálně zaseklej už 30 hodin, a po ER a Sekiro mě to dohání k zoufalství, ale to asi má tak-že v pořádku. Těch podobností s ER je tam fakt hromada až si říkám jakej je ER hrozná vykrádačka, zrovna včera jsem poprvé nabíhal na Deacony v katedrále a už jsem věděl jaká bije, zdravím Renalo, díkec za knowhow druhej pokus úspěšnej.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak sem vymek a demons souls zase odložil. Rozjel sem místo toho znova po letech dark souls 3, a mám k tomu pár poznámek..

1. Vůbec sem si při hraní elden ringu neuvědomil, jak moc to je podobný dark souls. Modely, mechaniky atd...funny, jak sem to zapomněl za ty roky co sem to nehrál.

2. Life improvements v elden ringu jsou úžasný. Běhat si pro levely do firelink shrine, stejně jako tam běhat kvůli upgradu flasky (tam dokonce bezis za kovarem) je pain. Stejně jako absence mapy (to asi chápu) a možnosti portu rovnou na grace (jo, máš kost, ta to dost vyřeší)

3. Běžný enemies mi přijdou tužší, bossove jsou strašně easy (zatím sem zabil abbys watchers jakožto nejvíc advanced bosse)

4. Ash of war, který můžeš kombinovat jak chceš je super systém oproti gemum a natvrdo nastavenejm weapon arts.

Je to ale pořád zábava, ne že není!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring – Patch Notes Version 1.13 | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-version-113
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdyby si chtěl někdo na Steamu za 6.89 zdvojnásobit FPS v Elden Ringu...

Lossless Scaling on Steam
    https://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_Scaling/
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    By mě nenapadlo, že mě potěší další setkání s Fallingstar Beast, ale poté, co mě slunečnice zašlapala do země se jdu projet kolem prstů, uvidím portál, dojedu k portálu, vyleze beasta, zajásám, vytáhnu Wing of Astel a pak spokojeně sleduju, jak aspoň někdo spořádaně exne na první pokus :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: U HP bych vypíchnul coop multiplayer, kde můžeš projet hru celou ve dvou, a animace a vylepšování postavy. Dobrá hra na zkoušení různejch buildů. Kupoval jsem i DLC, na podzim to zkusim projet.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Hellpoint jsem skoro dohrál, Bleak Faith jsem zkoušel zatim asi 2-3 hodiny. Hellpoint má něco do sebe, ale je to takový kolísavý, chvíli mi to přišlo skvělý, chvíli nic moc...v každym případě to má svojí vlastní atmosféru, takovej mix Dooma, Blade Runnera a DS1.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, chtělo to ještě chvíli v troubě. Víceméně jsem si to užil, ale hlavně nad těmi obřími poloprázdnými lokacemi kroutím hlavou ještě teď.

Mám chuť spravit si chuť, ale když já už skoro všechno hrál. Do sbírky mi chybí ještě Wo Long, ale tam čekám na nějakou pořádnou slevu, a indie podivnosti Bleak Faith a Hellpoint. Asi zkusím jedno z toho, než vyjde Wukong.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: Já to u něj zapích a šel hrát Steelrising, zpětně jsem z celýho Erdtree takovej trochu rozpačitej, čekal jsem mistrovský dílo, ale neni to doladěný a vybalancovaný,, místama dost manýra než kloudná hra... asi se vrátim k Dark Souls 2 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam