• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si původně řek že to dotáhnu na platinu, ale už mě to nějak pustilo...takový ty dementní achievy jako všechny kouzla apod. znej jako pain co musíš plánovat dopředu s ohledem na souls of bosses :(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdybyste náhodou někdo někdy dělal achievementy do DS3, tak jdětě nejdřív do Cathedral of the Deep a až pak na Abyss Watchers, ať pak nemlátíte hlavou do zdi jako teď já, hehe :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Dark Souls 2 Lighting Engine Mod - Modernising And Enhancing An Overlooked Classic
    https://www.youtube.com/watch?v=OnKubRQMP-0
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem v DSIII dosbíral nějaký cetky v endgamu, skočil do Journey 3 a za chvilku dosprintoval k Abyss Watchers. Na levelu 200 si připadam jak kombajn na maso, všechno padá na první dobrou, až se tomu musim smát. Lorian a Lothric sword jsem přetavil na Two Princess Greatsword a jsem zvědavej, co se z něj vyklube. O Lorian sword jsem tim pádem přišel a jedu můj oblíbenej Exile Greatsword. Zbejvá pár posledních achievementů, visí to klasicky na covenantech, to bude trochu opruz, ale do konce prázdnin to musí bejt doma :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Někdo si hezky zaspekuloval nad Midrovým lore. Mimochodem, spiriti Jolán a Anna jsou celkem cirkulárka, Midra mi párkrát dal po tlamě, tak nasraně vysumonním ty dvě a a než se vyhrabu z uskakování před madness firebally, měl třetinu zdraví v prdeli.
    The Full Story of Midra & The Lord of Frenzied Flame | Elden Ring Lore
    https://www.youtube.com/watch?v=AHIshwPG1qY
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: takový to, když si pustíš po roce DS III a chceš vyskočit na římsu :D jinak za mě DS III pořád mnohem lepší vibe než ER
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tak ono jde o určitou estetiku, která se s tím pojmem symbolicky spojuje, ne o to, jak reálně vypadala nadpoloviční většina osmdesátkových fantasy seriálů (a upřímně, já je třeba skoro a neznám a po proklikání obrázků z nějakého seznamu mě moc nemrzí, že se v těch videích neobjevují) a ano, pokud bude někde "cyberpunk jako 80' TV show" velmi pravděpodobně tam budou záběry z Blade Runnera, protože má dostatečný popkulturní otisk na to, aby se spojoval lidem s POCITEM, že to jsou osmdesátky a cyberpunk.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    tl;dr; Proste mi to prijde, jakoby nekdo udela "Cyberpunk jako 80'TV show" a bude to plne zaberu z Bladerunnera
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SADAKO: VIm, jen je to strasne ztraci tim, jak je to pak strasne odflakle. Obzvlast kdyz v 80's byli fantasy TV show prevazne animovane. Ale pro Zoomery topry! :-]
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    TRAGED: Protože "něco jako 80's TV show" je oblíbený meme template, jestli je reálně obsah z filmů, seriálů nebo čistě generován AI je fuk. Kdyby se v tom chtěl někdo vrtat, tak ten rotující prsten z Pána prstenů je dokonce i z neosmdesátkového filmu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Je to z filmu, ne ze serialu, takze nevim proc TV show. A celej ER Martin opsal presne z nich :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring as an 80's TV Show
    https://www.youtube.com/watch?v=LHB-dld9DTY
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem zabil radahna a vlastne nevim, ze to skoncilo. Zadna cutscene, proste nic.
    Jsem z toho datadisku takovej rozpacitej..
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: To je vždycky moje závěrečná sešn, než hru od Fromsoftu odinstaluju - posbírat všechno, co mi chybí.

V SotE jsem na první slepou bohužel propásl dost questů, takže spoustu věcí budu muset sesbírat až na NG+. Tak za dva roky, až na to zase dostanu chuť.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ELIJEN: Já dneska jel SOET sběratelskym stylem, tj. našel jsem si na wiki amulety, který mi scházej, a k tomu "GPS" na mapě. A pak jen hledal. Je to trochu divnej způsob hraní, uznávám, ALE!!! :D
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    LAHINO: Tak ER mi trvalo dohrat 100+ hodin, protoze jsem porad po ceste narazel na questy a nove lokace. V SOET mi prijde, ze je vetsina mapy schovana za nejake puzzle, random ladder nebo fake wall. Mohli aspon pridat neco jako Melinu, ktera by po ceste vysvetlovala trochu lore.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ELIJEN: Tohle kladivo jsem zrovna dneska nasadil, je s nim fakt sranda ;)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ELIJEN: First time?
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: O mother gesture !
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    Beham si tak po SOET svete a najednou jsem u final bosse a vubec nevim proc. Cekal bych trochu vic lore a vysvetleni, co se vlastne deje. Misto toho jsem tam delal postaka nejake emocne nestabilni blbce v plastence. Je to skoda, protoze jinak si s tim svetem celkem vyhrali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam