• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jen pro info - zkoušel jsem krátce mody pro DS III Covenrgence a Archtrones a zřejmě jsem si tím vyloužil softban.. někdo podobná zkušenost? díky
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tenhle meč je kvalitní trolling https://eldenring.wiki.fextralife.com/Stone-Sheathed+Sword
    Pokud o něj jako já zakopnete poprvé úplnou náhodou v Ruins of Rauh, tak Light je potom v Unte a Darkness, který má hezčí efekt, takže bylo nutné se pro něj vypravit, je ve Fog Rift Catacombs. Jako nebudu to chtít měnit a katakomby stejně byly na to-do listu, ale schovali ho v těch katakombách kvalitně.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak sem se v ds3 dostal do momentu, kdy není kam couvat..

A můžu si hezky vybírat co mě bude zabíjet.

Lothric (dobihani je pain, párkrát sem byl v druhý fázi, ale spíš omylem)
    Nameless King (tam je to hezky po ruce, ale druhá fáze taky spíš omylem)
    Sister friede (tam sem byl ve třetí fázi už...problémy dělá první, druhá je easy, stačí se zaměřit na velkyho a je to celkem v pohodě)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring - Boss Cutscenes with Cloth Parts Removed
    https://youtu.be/gAl3e6S2RCI?si=frPrs14-Gj7EeT7U
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    hehe

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: Steam
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Na tvůj popud jen tak pro kontrolu čeknu svoje cheeva a koukám jako blázen - u DS3 mi chybí asi deset kousků. Všechno ostatní u všech her mám. Tak se na to asi budu muset taky vrhnout, ale teď zkouším Starfield, co jsem dostal loni zdarma k myši lol.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Na com hras? PSko alebo PC? Ja mam DS3 na PS, keby si niekedy potreboval helfnut s vertebrae shackles, to bol moj najvacsi vopruz na ceste ku platinke v DS3
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS: * DS2
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: ja si myslim ze remaster bude za chvili asi vseho. D2 jsem koupil celkem asi 12x a paradoxne na pc ani xboxu ho nemam :D takze ja si pockam
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: D2:R si dam znova taky, ale až dokompletuju DS3 a DS2:SOFTS achievy, takže nejdřív asi tak za rok :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Já se teda musím přiznat na Souls hry teď není čas. S mladým jedeme D2R solo a D2LoD po LANu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Ž bych tomu dal zase šanci? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak dneska ráno Sulyvahn Pontiff aka Rellana, ovšem s tim, že Pontiff mě bavil víc.. celej Irithyll je druhej Blodborne a když si k tomu člověk veme navíc slušivej klobouk, nemá to k dokonalosti daleko :)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: já hraju remaster demon souls. Ty plošiny mezi, ten breath of the wild, je to co FromSoftware rozšířilo mezi masy. A to si mě BotW neudržel víc jak 20 hodin. Teď zpětně se imho zvýšil prodej předchozích titulů. Bandai Namco mělo lepší prodeje než předikce. Ty starý FromSoftware mají remastery, tak si je klidné zahraji posupně, a yep, jsem rád když se mi podaří otevřít vrátka a zkrátit si cestu. Ale ten semknutý design map, není důvod proč to hraji, spíš mě baví ten wacky lore. Chápu, že někdo brečí nad hoříím hradem v remasteru, když má stagnoval ale to nejde brát reálně jako argument, proč nehrát remaster.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Zjišťuju, že jsem daleko víc DS fan než ER fan :)! až "doplatinuju" DS3, jdu na DS2Softs :O
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Elden ring nebyl můj first timer a považuju to za nejlepší hru posledních X let (a jo, i lepší než dark souls 3). Ale je to tím, že mě vlastně ty prostory nevadili, protože sem si tam hezky moh jezdit na konikovi a skákat :)

Bossove mi třeba v ER (aspoň ty hlavní) přišli lepší než v DS3

Jinak ale pro mě jak ds tak i elden ring maj jednu obří chybu, co mi vadí u většiny openworldu. Do piče. Oni spolu vedou válku a jsou literally pět minut jízdy od sebe kazdej na svým hradu :D

Nejvíc uveritelnej "openworld" je pro mě fallout 1/2, protože tam máš obří mapu a pak lokace))
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: "Elden ring jsou legacy dungy s velkejma planema mezi nima...dark souls jsou jeden velkej legacy dung"

Přesně tak. Vsadil bych se, že většina těch hlasů "OMG Elden Ring je nejlepší hra ever" pochází od first timerů, kteří do soulsů naskočili právě s Elden Ringem.

Problém je v tom, že spousta z těch 20 milionů nových fandů si třeba DS1 nebo DS2 nezahrajou, protože to pro ně bude moc zastaralé a "janky".
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jinak teda jedu full two Hand bez štítu, původně str, teď už to transfornovalo spíš do str / dex, s velkým curved swordem (co padá z těch dvou pandulaku v bazine).

Zatím so far so good, dancer, pontiff dragonslayer armor dole, teď si chci proběhnout archdragon peak, než budu pokračovat dál..

Nicméně začínám víc chápat proč si někdo stěžoval na elden ring. Elden ring jsou legacy dungy s velkejma planema mezi nima...dark souls jsou jeden velkej legacy dung
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam