• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: "Elden ring jsou legacy dungy s velkejma planema mezi nima...dark souls jsou jeden velkej legacy dung"

Přesně tak. Vsadil bych se, že většina těch hlasů "OMG Elden Ring je nejlepší hra ever" pochází od first timerů, kteří do soulsů naskočili právě s Elden Ringem.

Problém je v tom, že spousta z těch 20 milionů nových fandů si třeba DS1 nebo DS2 nezahrajou, protože to pro ně bude moc zastaralé a "janky".
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jinak teda jedu full two Hand bez štítu, původně str, teď už to transfornovalo spíš do str / dex, s velkým curved swordem (co padá z těch dvou pandulaku v bazine).

Zatím so far so good, dancer, pontiff dragonslayer armor dole, teď si chci proběhnout archdragon peak, než budu pokračovat dál..

Nicméně začínám víc chápat proč si někdo stěžoval na elden ring. Elden ring jsou legacy dungy s velkejma planema mezi nima...dark souls jsou jeden velkej legacy dung
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si původně řek že to dotáhnu na platinu, ale už mě to nějak pustilo...takový ty dementní achievy jako všechny kouzla apod. znej jako pain co musíš plánovat dopředu s ohledem na souls of bosses :(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdybyste náhodou někdo někdy dělal achievementy do DS3, tak jdětě nejdřív do Cathedral of the Deep a až pak na Abyss Watchers, ať pak nemlátíte hlavou do zdi jako teď já, hehe :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Dark Souls 2 Lighting Engine Mod - Modernising And Enhancing An Overlooked Classic
    https://www.youtube.com/watch?v=OnKubRQMP-0
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem v DSIII dosbíral nějaký cetky v endgamu, skočil do Journey 3 a za chvilku dosprintoval k Abyss Watchers. Na levelu 200 si připadam jak kombajn na maso, všechno padá na první dobrou, až se tomu musim smát. Lorian a Lothric sword jsem přetavil na Two Princess Greatsword a jsem zvědavej, co se z něj vyklube. O Lorian sword jsem tim pádem přišel a jedu můj oblíbenej Exile Greatsword. Zbejvá pár posledních achievementů, visí to klasicky na covenantech, to bude trochu opruz, ale do konce prázdnin to musí bejt doma :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Někdo si hezky zaspekuloval nad Midrovým lore. Mimochodem, spiriti Jolán a Anna jsou celkem cirkulárka, Midra mi párkrát dal po tlamě, tak nasraně vysumonním ty dvě a a než se vyhrabu z uskakování před madness firebally, měl třetinu zdraví v prdeli.
    The Full Story of Midra & The Lord of Frenzied Flame | Elden Ring Lore
    https://www.youtube.com/watch?v=AHIshwPG1qY
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: takový to, když si pustíš po roce DS III a chceš vyskočit na římsu :D jinak za mě DS III pořád mnohem lepší vibe než ER
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tak ono jde o určitou estetiku, která se s tím pojmem symbolicky spojuje, ne o to, jak reálně vypadala nadpoloviční většina osmdesátkových fantasy seriálů (a upřímně, já je třeba skoro a neznám a po proklikání obrázků z nějakého seznamu mě moc nemrzí, že se v těch videích neobjevují) a ano, pokud bude někde "cyberpunk jako 80' TV show" velmi pravděpodobně tam budou záběry z Blade Runnera, protože má dostatečný popkulturní otisk na to, aby se spojoval lidem s POCITEM, že to jsou osmdesátky a cyberpunk.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    tl;dr; Proste mi to prijde, jakoby nekdo udela "Cyberpunk jako 80'TV show" a bude to plne zaberu z Bladerunnera
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SADAKO: VIm, jen je to strasne ztraci tim, jak je to pak strasne odflakle. Obzvlast kdyz v 80's byli fantasy TV show prevazne animovane. Ale pro Zoomery topry! :-]
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    TRAGED: Protože "něco jako 80's TV show" je oblíbený meme template, jestli je reálně obsah z filmů, seriálů nebo čistě generován AI je fuk. Kdyby se v tom chtěl někdo vrtat, tak ten rotující prsten z Pána prstenů je dokonce i z neosmdesátkového filmu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Je to z filmu, ne ze serialu, takze nevim proc TV show. A celej ER Martin opsal presne z nich :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring as an 80's TV Show
    https://www.youtube.com/watch?v=LHB-dld9DTY
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem zabil radahna a vlastne nevim, ze to skoncilo. Zadna cutscene, proste nic.
    Jsem z toho datadisku takovej rozpacitej..
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: To je vždycky moje závěrečná sešn, než hru od Fromsoftu odinstaluju - posbírat všechno, co mi chybí.

V SotE jsem na první slepou bohužel propásl dost questů, takže spoustu věcí budu muset sesbírat až na NG+. Tak za dva roky, až na to zase dostanu chuť.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ELIJEN: Já dneska jel SOET sběratelskym stylem, tj. našel jsem si na wiki amulety, který mi scházej, a k tomu "GPS" na mapě. A pak jen hledal. Je to trochu divnej způsob hraní, uznávám, ALE!!! :D
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    LAHINO: Tak ER mi trvalo dohrat 100+ hodin, protoze jsem porad po ceste narazel na questy a nove lokace. V SOET mi prijde, ze je vetsina mapy schovana za nejake puzzle, random ladder nebo fake wall. Mohli aspon pridat neco jako Melinu, ktera by po ceste vysvetlovala trochu lore.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ELIJEN: Tohle kladivo jsem zrovna dneska nasadil, je s nim fakt sranda ;)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ELIJEN: First time?
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: O mother gesture !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam