• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    STARF
    STARF --- ---
    HAVANA: u cizi PS5 bych si nedovolil flashovat developer firmware a nechci to hrat bez 60fps modu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    STARF: Jako super, ale....ale..radši než slavit že jde spustit deset plus let stará hra...nebylo...by lepší...půjčit si od kámoše co jel na dovolenou PS5, vzít si taky dovolenou a užít si orphan of kos ve tři ráno před tím než se má vrátit?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: svoje sny si musíš vizualizovat :)

STARF
    STARF --- ---
    Bloodborne PC progress... sice nizky FPS a silenej gfx artefacting, ale uz se lze dostat ingame a hrat

I got killed by the werewolf in Bloodborne on PC (THIS IS NOT A DRILL)
    https://www.youtube.com/watch?v=OgrwRottKD0
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Na achievy radši nekoukam...nebo zjistím že mám 80% a bude mě to nutit tu platinu dotáhnout..a jak teď skoro rok v kuse hraju převážně ds/elden ring tak...chci taky nějaký barvičky do života. Skončím tak že budu jen jezdit lodickou po Řecku v AC:Oddysey :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Congrats.. já farmim na poslední achievementy a je to lehce otrocká práce :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Lothric dole, nameless King dole, Sister friede dole, demon prince nebo jak se jmenuje taky dole.

Minimálně trojice nameless King, Sister friede a demon prince byli co se týče obtížnosti na elden ring levelu a rozhodně by mezi melanii, radagonem nebo astel nezapadli..a asi by nezapadli ani v dlc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: přehodil jsem původní save k manželce na Steam účet, dal Allow Integration v DS3 manageru a můžu jet od ní bez online banu, uf
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, to můžeš hrát jen offline. Já si naštěstí přečet varování předem.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: Convergence jde jen v offline, ne?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jen pro info - zkoušel jsem krátce mody pro DS III Covenrgence a Archtrones a zřejmě jsem si tím vyloužil softban.. někdo podobná zkušenost? díky
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tenhle meč je kvalitní trolling https://eldenring.wiki.fextralife.com/Stone-Sheathed+Sword
    Pokud o něj jako já zakopnete poprvé úplnou náhodou v Ruins of Rauh, tak Light je potom v Unte a Darkness, který má hezčí efekt, takže bylo nutné se pro něj vypravit, je ve Fog Rift Catacombs. Jako nebudu to chtít měnit a katakomby stejně byly na to-do listu, ale schovali ho v těch katakombách kvalitně.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak sem se v ds3 dostal do momentu, kdy není kam couvat..

A můžu si hezky vybírat co mě bude zabíjet.

Lothric (dobihani je pain, párkrát sem byl v druhý fázi, ale spíš omylem)
    Nameless King (tam je to hezky po ruce, ale druhá fáze taky spíš omylem)
    Sister friede (tam sem byl ve třetí fázi už...problémy dělá první, druhá je easy, stačí se zaměřit na velkyho a je to celkem v pohodě)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring - Boss Cutscenes with Cloth Parts Removed
    https://youtu.be/gAl3e6S2RCI?si=frPrs14-Gj7EeT7U
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    hehe

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: Steam
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Na tvůj popud jen tak pro kontrolu čeknu svoje cheeva a koukám jako blázen - u DS3 mi chybí asi deset kousků. Všechno ostatní u všech her mám. Tak se na to asi budu muset taky vrhnout, ale teď zkouším Starfield, co jsem dostal loni zdarma k myši lol.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Na com hras? PSko alebo PC? Ja mam DS3 na PS, keby si niekedy potreboval helfnut s vertebrae shackles, to bol moj najvacsi vopruz na ceste ku platinke v DS3
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS: * DS2
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: ja si myslim ze remaster bude za chvili asi vseho. D2 jsem koupil celkem asi 12x a paradoxne na pc ani xboxu ho nemam :D takze ja si pockam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam