• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Mám to na PS5 a je to v cajku. Souls to vylozene neni a spis to pusobi jako akcnejsi hack'n'slash rpg boss rush. Celkem ocenuju, ze tam neni mapa a tak te to nuti prohledavat kazdej kout. Po dvaceti hodinach poslu report.
    GURBON
    GURBON --- ---
    AIAX: Treba to maji cinani povinny :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jakože 1,5 milionů současných hráčů, whaaaaat?

Hoďte sem někdo dojmy, až to budete hrát. Já zatím čekám.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Black Myth: Wukong trhá na Steamu rekordy | Zing
    https://zing.cz/article/black-myth-wukong-trha-na-steamu-rekordy
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Celkovej dojem u mě prebil všechny mouchy.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    AIAX: njn nutno brát jako další výzvu :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: spíš bych se podíval, jestli by si tím nekanibalizovali jiný titul, nebo mají néjaký plán co furt oddalují.
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: No právě že ne. Ještě bych pochopil, že Sony nechce svolit k PC portu, ale že se ještě pořád nerozhoupali k nějakému PS5 remasteru, to je totální WTF.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to mu ještě za tu dobu nedali aspon tech 60fps ?
    AIAX
    AIAX --- ---
    KR_TEK: A 30 FPS.

Pro mě by to byla po deseti letech hraní na 60 FPS dost studená sprcha.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    BB skvělej I po těch letech. Super atmosféra a úplně jiná dynamika soubojů než v DS nebo ER :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JUNGLER: Mam půjčenou PS4 s BB, ale pořád nemam čas se do toho pořádně obout :/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HAVANA: yep, doufám že na nás čeká nová IP. Ale myslím, že to souls-like nebude. I když je pravda, co všechno s těma vymazlenými assety chtějí dělat, než další iteraci.

DLC Armored core? Nebo oživí něco z FS?

Doufám že Myazakiho furt baví hry a má néjaký dlouhozrajíci nápad.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HAVANA: já si to zahrál, líbilo se mi to hodně ale před koncem jsem vyměkl... teď to chci zkusit znovu ale PS5 nemám, kupovat jenom kvuli jedný hře nechci. Jedinej kdo by mi PS5 pujčit mohl jsi ty a vzhledem k tomu, že DS3 jsem hrál asi 2 měsíce tak to by se ti asi nechtělo :). Především to pak chci hrát v klidu v posteli na steam decku a podle internetů nejsem sám...
    Tipuju, že na to ani nemusí nějak tříštit síly. Netřeba od práce na nový hře/dlc odvádět jádro firmy... na ten port můžou pohodlně někoho najmout.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja tohle moc nechapu popravde...

kdo si to chtel zahrat, uz si to zahral..a ten zbytek co jeste ne a ceka na PC port? Ja nevim, ale miliony jich nebudou
    stokrat radsi bych byl kdyby investovali cas a energii do treba novyho DLC pro Elden ring nebo novy IP nebo Elden ring 2 nebo bloodborne 2 (i kdyz tam moc nevim kam dal by se mel pribeh ubirat
    AIAX
    AIAX --- ---
    STARF: Tak dlouho Soňáci s tím PC portem dělali tajnosti a hráli Zagorku, až jim to týpci zprovoznili na emulátoru. Sice to tu hru nezabije, až konečně vyjde na PC, ale pár desítek tisíc prodaných kopií jim to určitě uhryzne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja snad pockam az to vydaj na pc..
    STARF
    STARF --- ---
    HAVANA: u cizi PS5 bych si nedovolil flashovat developer firmware a nechci to hrat bez 60fps modu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Dobrý, mám 31/43...takže motivace platiny klesla...tím spíš když je tam to sesbirej všechny kouzla.

HAVANA
    HAVANA --- ---
    STARF: Jako super, ale....ale..radši než slavit že jde spustit deset plus let stará hra...nebylo...by lepší...půjčit si od kámoše co jel na dovolenou PS5, vzít si taky dovolenou a užít si orphan of kos ve tři ráno před tím než se má vrátit?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: svoje sny si musíš vizualizovat :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam