• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jsem si poridil Steelrising na popud infa tady a musim rict ze to neni spatny. Ta tech 10euro nebo za kolik to je pekny.
    Mate nekaji hint co je vseobecne dobry ? Asi to probehnu jen jednou tak abych jel korektni build. Tyhle mensi hry nemivaji takovou variabilitu tak at si nenabehnu ze treba heavy zbrane kvuli tempu hry stoji za prd
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: Asi chvilku počkám ještě :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HAVANA: Zatim jsem se k tomu nedostal. Finisoval jsem Kunitsu Gami, ale dneska se na to vrhnu. Koukal jsem, ze performance mod nedava moc smysl a paradoxne to nejlip jede a vypada na performance. Cinani uz psali, ze vsechno postupne fixnou a ze se omlouvaji za trable. Stiznosti tam jsou jeste na neviditelny zdi, ktery nabouravaji exploraci pac jsou nektery mapy vylozeny bludiste pri hledani skrytych bossu a ty zdi tomu v lese moc nepohamaji, pac tam neni mapa. To pry taky opravi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: Čet sem docela stížnosti na ps5 verzi že maj ne úplně odlazeny módy a že se to na všech seká
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    8 Minutes of Phantom Blade Zero Gameplay | gamescom 2024
    https://youtu.be/BBYkJg1yOY8?si=lgpgTHrTdxBO97oj
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Přesně.

Jinak mouchy nejsou podstatné, pokud zbytek obsahu je super. DS1 má jednoho z nejhorších bossů všech dob a snad nejhorší level ze všech soulsovek ever, a pořád je to jedna z nejlepších her, co kdy vyšly.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Sterlrising je super. Jediný, co bych trochu vytknul je občasný bloudění, kdy jsem úplně přehlídnul kotvu pro grapling hook. Voskový xichty neřešim. Je to poctivá hra se strong BB feelingem, i když má svý mouchy
    AIAX
    AIAX --- ---
    Já jen, že Steelrising je zrovna za deset babek. Myslím, že za tu cenu to určitě stojí. Minimálně pro každého, kdo si rád zahraje i soulsovku od jiného studia než FromSoft.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, zahlíd jsem. Srážka kultur, podobně jako kdysi KCD vs. američtí novináři :D :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Mám to na PS5 a je to v cajku. Souls to vylozene neni a spis to pusobi jako akcnejsi hack'n'slash rpg boss rush. Celkem ocenuju, ze tam neni mapa a tak te to nuti prohledavat kazdej kout. Po dvaceti hodinach poslu report.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: :DD
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GURBON: myslis neco jako cinsky Kingdom Come ? :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    AIAX: Treba to maji cinani povinny :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jakože 1,5 milionů současných hráčů, whaaaaat?

Hoďte sem někdo dojmy, až to budete hrát. Já zatím čekám.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Black Myth: Wukong trhá na Steamu rekordy | Zing
    https://zing.cz/article/black-myth-wukong-trha-na-steamu-rekordy
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Celkovej dojem u mě prebil všechny mouchy.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    AIAX: njn nutno brát jako další výzvu :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: spíš bych se podíval, jestli by si tím nekanibalizovali jiný titul, nebo mají néjaký plán co furt oddalují.
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: No právě že ne. Ještě bych pochopil, že Sony nechce svolit k PC portu, ale že se ještě pořád nerozhoupali k nějakému PS5 remasteru, to je totální WTF.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam