• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dohráno! Nice and easy...lol

HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: Chápu. Mě to bohužel minulo, takže ani ten rememberries syndrom tam není pro mě :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jak už sem psal, slave knight gael je úplně top fight. Dlouhej. Těžkej. Ale mnohem míň chaotickej...musíš bejt precizní a mít ho nactenyho, ale když tě zabije tak to není kvůli tomu, že kamera mířila jinam nebo tak...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HAVANA: tak koukali jsme na to jako deti v roce 1990 na OK3 visjak.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jako já už nacházím nějaký patterny, ale hlavně ta druhá fáze, kdy je pořád někde daleko od tebe a všude litaj lasery a ohně je peklo
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: To je snad jedinej fs boss, kteryho jsem zkusil asi 5x a vykaslal se na to a to jsem ds3 dohral uz 3x...
    Kombinace megabosse a endurance fightu je vec ktera me nelaka, podobne jako consort radahn (za me uplne debilni design fightu)..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Mě se to líbí, nepotřebuju to zkoušet z pirate Bay (nehledě na to že na to asi stejně nemám pc). Jen mi šlo o to, jeslti má cenu předtím nasat lore z předlohy...

A ta adaptace co posílal naga je taková...no, na mě možná už teď až moc bizar :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Jako ne...ale víš jak, není to ono :D

Každopádně jak sem tady veřejně napsal že sem měkká močka, navěky odsouzená k tomu hrát ubisoft sračky, tak sem si uvědomil že nechci bejt měkká močka co hraje ubisoft sračky a a podařilo se mi párkrát ho dostat ze healthbar už olizoval slovo darkeater...což je tak 10-15 procent...

Možná to třeba půjde :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: jeste bych k tomu dodal, ze se story odehrava po Cestě na západ a nehraje se za SunVuKunga, ale vypraveni, postavy a pomrkavacky se na Opiciho krale vazou, tak se hodi vedet co, jak a proc, ale vylozene nutny to neni. I tak to bude pusobit unikatne a porad min krypticky, nez ty mlhavy naznaky pribehu, ktery produkuje From Soft.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Multiplayer zapovězen? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Ma to denuvo :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HAVANA: Tohle naprosto stačí. Je to v podstatě 1:1 přepis knížky co vyšla u nás

https://youtube.com/playlist?list=PLjKUO9buDaxYLNhFWbprEEC9hMGZXA791&si=PdIlJoHkz23ixkWy
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A asi oficiálně vzdávám midira...už sem tam zaseklej čtrnáct dní, necejtim že by tam byl progress a přestává mě to bavit :( a asi si chci dát ng+))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Co stojí vědět než se do toho opicaka pustím?
    Vím že je kniha (tu spíš číst nechci) a pak spousta seriálů / filmů...

Takže kterej je ten pravej a nejlepší? ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LION_DON: A to rad slyším. Teď jsem teprve na začátku trojky a jsem zvedavej co ještě přijde. Snažím se zatím sfouknout uplne všechno v každý kapitole, tak moc nespecham.
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NAGASAWA:

"I kdyby to šlo od třetí kapitoly kvalitou dolu, tak už jenom těch prvních několik hodin je tak nehorázně skvělých, že to stojí za každou korunu."

A to me pritom pride, ze od treti kapitoly to zacne bejt este lepsi )) .. ja uz sem skoro na konci myslim a kazda kapitola zvedla latku o neco vejs imo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Teď jsem sfoukl druhou kapitolu včetně skrytých bossů a už jenom kvůli tomu co tam Číňani předvedli si to kup. I kdyby to šlo od třetí kapitoly kvalitou dolu, tak už jenom těch prvních několik hodin je tak nehorázně skvělých, že to stojí za každou korunu. Bez legrace - ta audiovizuální stránka nemá obdoby a navíc jsou všechny ty fighty, (jakmile se do toto člověk po chvíli trochu dostane) tak čistý, nápaditý a bez chyb, až jeden žasne. Nedávno jsem si říkal, že začíná být souls-like žánr krapet vyčerpanej, ale
    tohle je prostě kick, kterej už byl fakt potřeba. Ta nekonečna vertikála buildů a skillů Elden Ringu tam samozřejmě není, ale i tak teda smekám.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA:
    Black Myth Wukong - Headless Singer in Real Life (Xiong Zhuying)
    https://youtu.be/P6BdbzYDaeM?si=yId-S9DQz-BwAKBY
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    BESH: mám to stejně, beru ER za jednu z nejlepších her které jsem kdy hrál. Ačkoliv nemám rád hry s velkou challenge co se obtížnosti týče a spíše hraju "casual kvůli příběhu", tak mě ER naprosto pohltilo. Ale jo, u Morgotta jsem se prostě na pár dní fakt zasekl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam