• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: tam sem si taky delal fotku! :) to bylo pekny s tema ruzovejma kvetama

SITH
    SITH --- ---
    padající listí, zvuk větru, pomalá hudba na flétnu ....

SITH
    SITH --- ---
    no musím uznat, že Wukong jde kvalitou nahoru s každou novou Chapter. To co vidím a na co zírám v CH4 je naprosto famozní kombinaci emocí, ať už způsobené arachnofobií, klaustrofobií, sváděním ladnou čínskou dívkou, u které tušíte že nic není tím čím se zdá být, neustálým wow efektem z herního prostředí a konečně tím, že jsem se naučil pořádně ovládat souboje a jdu nekompromisně dopředu skrz kohokoliv, koho potkám.

A ty sestry mi dělají radost. Tři, čtyři, pět?

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Něco z toho vidim poprvý....

TOP 17 NEW Upcoming SOULS-LIKE Games of 2023 & 2024
    https://youtu.be/Psg9-6PwHUw?si=dtybA00ozhiACQ7i
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: kill it with fire

SITH
    SITH --- ---
    ježiši kam jsem to přišel? Hans!!!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: jj bubínek
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: myslim ze ne
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Beztak ti chybí bubinek ve druhy kapitole viď :) Liška snad půjde. Někdy to resetne vedlejší quest po zabiti final bosse, protože ty ostatní jsou na to příběhově navazani, tak tam snad bude. To jsou každopádně věci, na který se proste přijít bez tipů a návodu nedá. Max tak omylem. Třeba ve čtvrtý kapitole u některých nepovinnych bossů záleží na pořadí jak k nim jdeš.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: tak celý den prší :)

Koukám ale na wiki a missnul jsem nějaký quest v Ch2 a ještě lišku v Ch3, takže se vracím. Je toho dost co člověk může fakt lehce minout
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: No jedes slušně. S takovou budeš mít do víkendu hotovo. Paráda. Já jedu maximálně pomalu a vymetám kazdej roh a do návodu zatím koukám vždycky až na konci kapitoly.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: challenge tygra zatím nedávám a vše tam mám už na max. Udělal jsem si legendary armor co mi dává bonus na můj styl boje a ještě se vrátím na cyan loonga k želvě :-)

Jinak už Chapter 4 pánové a je to mega jízda!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Pohlidej si Painting Realm
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: Mr Meloun? :-) ten je už dole
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: jak je tam spousta bossu, tak jdou nektery minout. neuskodi obcas mrknout na net. dokonce se da i o nejaky prijit, kdyz neudelas veci v poradi. zrovna ve treti takovej jeden je.)
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: jak kdy. Někdy dám bosse na poprvé, např non white, někdy to trvá i 20-30 pokusů, např Tiger Vanguard nebo Yelow wind sage. Většina jde ale tak na 1-10 pokusů max. Nejsem kvalitní hráč, tenhle styl her jsem nehrál a docela se trápím, ale oceňuji, že se tady nikde nijak zásadně extrémně nezaseknu, jako např i Radahna nebo Messmera.

Toho draka, který je na gifu, jsem dal na podruhé. Nebyl těžký, nejhorší byl ten jeho hitbox který byl furt někde nahoře a já ho neuměl trefit.

Jsem teď v půlce chapter 3, je to dost dlouhé a je tu plno NPC.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Prvku = první
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna včera jsem byl u Yellow Loonga taky tak na 20 pokusech. Nekdy se taky seknu u bosse, kteryho někdo dá na 2-3 pokusy a naopak. Asi taky dost záleží na tom co mám shodou okolností a náhod zrovna na sobě anebo u sebe.
    ….
    Jinak teda jak jsem při rozehrání psal, že se to může po prvku kapitole klidně zretardovat a tuhle mi tu jeden kolega psal, že to bude lepší a lepší, tak to fakt lepší a lepší je a třeba ta čtvrtá kapitola je audiovizualně a produkčně naprostej extrém žánru. Je to až nenormálně skvělý a říkám si, že by měli být ve From Software trochu nervózní, aby jim brzy neujel vlak. Sice Wukong opisoval a učil se u nejlepších, ale dělá to strašně dobře a osobitě.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: btw kolik ti tak sezral pokusu? ja tam dal tak 15-20 bych rekl. pak se dycky podivam na nekoho na yt nebo pokecam s nagou a voni: tak 5 max :))
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: jsem to včera schváně na chvíli cvičně zapnul a přišlo mi, že jsou mobky nějak moc agresivní a aktivní. Dřív jsem používal taktiku procválat na koníkovi kemp nepřátel a zezadu, mimo palebnou zónu balist, je pak po jednom vymlátit. Nyní mě při tomhle manévru začal pronásledovat celej tábor s nadsázkou řečeno přes půlku mapy a ještě sbírali posily cestou! Já si to snad zase špricnu znovu jen abych viděl, co se jen tak mimochodem změnilo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam