• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Prvku = první
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna včera jsem byl u Yellow Loonga taky tak na 20 pokusech. Nekdy se taky seknu u bosse, kteryho někdo dá na 2-3 pokusy a naopak. Asi taky dost záleží na tom co mám shodou okolností a náhod zrovna na sobě anebo u sebe.
    ….
    Jinak teda jak jsem při rozehrání psal, že se to může po prvku kapitole klidně zretardovat a tuhle mi tu jeden kolega psal, že to bude lepší a lepší, tak to fakt lepší a lepší je a třeba ta čtvrtá kapitola je audiovizualně a produkčně naprostej extrém žánru. Je to až nenormálně skvělý a říkám si, že by měli být ve From Software trochu nervózní, aby jim brzy neujel vlak. Sice Wukong opisoval a učil se u nejlepších, ale dělá to strašně dobře a osobitě.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: btw kolik ti tak sezral pokusu? ja tam dal tak 15-20 bych rekl. pak se dycky podivam na nekoho na yt nebo pokecam s nagou a voni: tak 5 max :))
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: jsem to včera schváně na chvíli cvičně zapnul a přišlo mi, že jsou mobky nějak moc agresivní a aktivní. Dřív jsem používal taktiku procválat na koníkovi kemp nepřátel a zezadu, mimo palebnou zónu balist, je pak po jednom vymlátit. Nyní mě při tomhle manévru začal pronásledovat celej tábor s nadsázkou řečeno přes půlku mapy a ještě sbírali posily cestou! Já si to snad zase špricnu znovu jen abych viděl, co se jen tak mimochodem změnilo...
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: done :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nový patch pro Elden Ring opět oslabil finálního bosse expanze Shadow of the Erdtree | Zing
    https://zing.cz/article/novy-patch-pro-elden-ring-opet-oslabil-finalniho-bosse-expanze-shadow-of-the-erdtree
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Tím mu sfoukni závěrečnou fázi s písečnou bouří a je po problému.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: mám :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Checheche. Podívej se jestli máš věc, která se jmenuje Wind Tamer ,)
    SITH
    SITH --- ---
    co je to ten Yellow wind sage za nesmysl?
    SITH
    SITH --- ---
    Oceňuji, že po X hodinách hraní a interakcí s neustálou invisible wall, mi hra nabídne první most, kde žádná wall není a lze z něj spadnout, a stojí na ni frajer, který z mostu schodit nejde, ale on mne schodit může. Zasmál jsem se, díky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm. Co jsem v tech ruznych PS5 / Trophy Hunters / Dark Souls / Wukong skupinach na fcb, tak tam lidi a Souls veterani co to zplatinovali chrlí na opicaka po NG++ superlativy. Solidni.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: ok, tak ten vedlejší quest s Man in Stone jsem měl dávno hotový, jen jsem si ve shrine neuměl přepnout transformaci, takže hurá na tygříka :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: hele ten ohnívák se taky hodil. predpokladal sem, ze prave na zvirata bude nejefektivnejsi. ale zvirata sou tam vlastne skoro furt :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: tu rozhodne potrebujes a budes potrebovat.

Black Myth: Wukong: How to Get the Azure Dust Transformation Spell – Man in Stone & Mother of Stone
    https://youtu.be/IxSAl7w5Te4?si=RqQIqEjkpjao4NMe
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: proměna do chodícího šutru? tak to jsem nějak propásl, prověřím. Asi to bude lepší než čokl s ohnivým kopím. A díky za tip s tím armorem, nečekal jsem že krev se bere jako voda :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: jinal jsem to psal i Terzovi - mrkni do popisku jednoho brneni, ktery ma buff pro boj ve vode. Tady v tom pripade rceni, ze krev neni voda neplati a krev bere jako tekutinu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: No pekne. Takze za vodopadem na navsteve u Fubana jsi uz byl. Vyborne. Kocka je mrcha. Kazdopadne smash jedu od zacatku a zatim jsem nemusel menit. Kazdopadne u tygra jsem ho pouzival jemu primo u tela. Zkousel jsem u nej i ten treti styl, kdy jsem si drzel distanc, ale to me potom vzdycky smetl. Smash, vytunena stamina, pan s velkou hlavou coby spirit, znehybneni coby kouzlo a promena do chodiciho sutru byla nejlepsi kombinace. Tygr byl za pul hodinky dole.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: v druhé kapitole si konečně užívám více prostoru oproti té první, která byla velmi lineární. Pozoroval jsem boj dvou kamenů a s úspěchem dorazil toho vítěze. Navštívil jsem vodopád, jak ten z vody tak i ten z písku a nyní si užívám tu oranžovou kočičku co ráda krev místo mlíčka. A tam opět panic rolluju a dostávam do kožichu. Taktiku mám okoukanou, její pattern mám už okoukaný, takže to do neděle dám. Jen teda jedu smash stance a nevím, zda je to pro můj styl ideální
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Tak co jak pokracujes. Druhou kapitolu mas za sebou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam