• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj ta cinstina je pro me uplne neznamej svet. Jak jsem zvyklej na japonstinu ktery uz rozumim, tak tady je to pro me jenim ššššš žžžžžžž ččččšššššššžžžžžžž a vubec nic nechytam. Puvodni dabing je samozrejme genialni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: origo lepsi, ale zas toho mixu cinsky audio a cteni anglickejch titulku uz mam dost ve hre. takze ten oldschool davam v cestine. stejne u toho dycky usnu :))
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: spoiler!!! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: zkus origo zneni

Journey to the West ep.21 The Webbed Cave is burnt《西游记》 第21集 错坠盘丝洞 (主演:六小龄童、迟重瑞)| CCTV电视剧
    https://youtu.be/EfH_dPnSYS4?si=96-h2FLsnAdF_CwL
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle me bavi jak je to jakoze "podle skutecnosti" ;)))
    Opičí král - Sedm pavoučic (E21) (1986) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/198942-opici-kral/564648-sedm-pavoucic/recenze/

"Velmi originální příběh o sedmi svůdných pavoučích démonkách, každá v jiné barvě šatů a jejich taoistickém strýci, co má na hrudi plno očí šlehající blesky."
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: u Sekira to tak bohuzel bylo no. jak to ma ploutvicku, rucicku, nozicku, tak se to da :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: taky taky. nic nesmi zustat neprecteny a neprohlidnuty.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mam teda asi nakou poruchu, ale snad ve vsech hrach, kdyz mi nekde v menu sviti, ze tam mam nejakou novou polozku nebo neco, tak to musim precist / odznacit, aby mi to tam nestrasilo :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: rikal jsem si jestli to pro tebe nebude no-go a rikal jsem si ze urcite neee.
    SITH
    SITH --- ---
    Journal si nechávám na nějaký víkend, kdy odjede rodina do háje, já si uvařím zelený čaj, zapálím vonnou tyčinku a půl dne se od PC nehnu. Teď na to není čas :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: este ze to ma zatim! rucicky nozicky! moje fobie zatim v klidu! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Návštěva ze Sens Fortress?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw tady jsem měl nutkání začít hledat okolo dřevěný přepravky a postavit si tam jako čestný chlapec chatu v jezerni kotlině.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty ve takze 25 cistyho!! :D mno me ty opakovani fakt vysavaj, ale sem rad, ze to pak nejak dam a muzu pokracovat!

by me zajimalo kolik ma v zurnalu otazniku! he!? :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: 75 hodin. Level 101. Z toho mam tak 30 hodin cteni journalu a 15 hodin kochání a 5 hodin mackani tlacitka na screenshoty.

Hele on to dohraje driv nez my :D Skandál.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: tam sem si taky delal fotku! :) to bylo pekny s tema ruzovejma kvetama

BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: ja mel tenhle pocit uz od druhy. jinak teda frcis slusne! ja mam skoro 70 hodin, level cca 85 a ted sem prisel do CH5. ale je fakt, ze jak to hraju zkourenej, tak sou ty reflexy trochu jinde :D takze nektery bosse opakuju vic nez je zdravo
    SITH
    SITH --- ---
    padající listí, zvuk větru, pomalá hudba na flétnu ....

SITH
    SITH --- ---
    no musím uznat, že Wukong jde kvalitou nahoru s každou novou Chapter. To co vidím a na co zírám v CH4 je naprosto famozní kombinaci emocí, ať už způsobené arachnofobií, klaustrofobií, sváděním ladnou čínskou dívkou, u které tušíte že nic není tím čím se zdá být, neustálým wow efektem z herního prostředí a konečně tím, že jsem se naučil pořádně ovládat souboje a jdu nekompromisně dopředu skrz kohokoliv, koho potkám.

A ty sestry mi dělají radost. Tři, čtyři, pět?

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Něco z toho vidim poprvý....

TOP 17 NEW Upcoming SOULS-LIKE Games of 2023 & 2024
    https://youtu.be/Psg9-6PwHUw?si=dtybA00ozhiACQ7i
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: kill it with fire

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam