• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA:tady bych vcera koncil, kdybych nebyl takovy jelito! :D
    ja se vcera pral s opici! narozdil od ostatnich pred nim, mam od zacatku pocit, ze je normalne hratelnej na par pokusu a uz sem tam tak dvacku nechal! :D tak sem si sel dodelat sefiky, kde treba z paty kapitoly mi chybeli asi 4! ted uz mi chybi jen jeden z ty treti. mno a pak sem se sel probehnout na jedno misto ze zvedavosti a potkal Erlanga, tak zpet k opici :)))
    BESH
    BESH --- ---
    Ja jsem trochu pozadu, ale vcera jsem konecne dohral Elden Ring base game. Po trapeni s Malenii a trochu dohaneni levelu, abych ji sundal, sli pak zaverecni bosses jak po masle. Nepamatuju si uz dlouho, ze by me nejaka hra takhle vcucla. Naposledy snad kdysi Morrowind. Libilo se mi, ze i na konci hry mi jeste ER vyrazil dech nejakyma lokacema (Haligtree, ale treba i Farum Azula).
    No a ted uz jen naduplikuju a vyzvednu rememberences a razim na DLC. Tak jsem zvedav, jak to na me zapusobi hned takhle po base game. Videl jsem, ze si hodne lidi stezuje na prazdnost sveta a premrsteny bosse, ale uvidime. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Zbytek tady

Elden Ring - LeBlanc Posting | Elden Ring if it was an 80s dark fantasy movie 🥺🔥
    https://www.facebook.com/share/p/z1cNmSECFTXZRMR2/?mibextid=K35XfP
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kdyby byl Elden Ring 80’s film. Zatím nejlepší ai shit co jsem na tohle téma viděl

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw tuhle když to dohrál kolega Narkotix pár dní zpátky - Erlang padnul taky? Je to celkem masakr. Nejsem si úplně jistej, jak se to šílenství naučit haha.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: To půjde. Důležitá je holt ta jehla v druhé fázi a dost mi pomohly opice. Akorát je dobrý soustředit se mu na boční nohy a prdel. Čelní útoky byly sebevražda
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Taaaaaak hotovo. Víc k tomu napíšu zítra/pozitri v dohrávacím auditku. Ještě mě čeká true ending bossfight a nějaká ta NG+ na platinu. Tak jenom v rychlosti hodnocení: 12/10
    SITH
    SITH --- ---
    dneska dalších 10 pokusů u Hundred-eye a kašlu na to pro dnešek :) naprostý nesmysl hitboxy

co mě tu na Wukongu mrzí je, že narozdíl od ER když se seknu u bossů, tak nemůžu jinam. Není tu jiná mapa na prozkoumání, nemůžu jít na jiného bosse, prostě jste ve fázi kdy opravdu už musíte k němu protože není už jiná možnost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jsem u posledního bosse (povinného) a druhá fáze je naprosto drastická. Nechám si ho nejspíš na příští víkend. Každopádně level epičnosti 14/10
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRIZER:
    NAGASAWA:
    SITH: to sem tak rad, ze to pisete! ja uz to chtel nekolikrat polozit! este, ze me podporil obcas Naga v poste! :))
    ted sem v sesty final, tak snad to nejak uz doklepu, ikdyz uz sem cetl ze to nebude upe snadny
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Teď dvě hodiny u něčeho, co by mohlo být bratrancem Manuse z Dark Souls. Strašná svině
    SITH
    SITH --- ---
    Nejtěžší mi přišel chapter 2, nejlehčí naopak chapter3. Já jsem teď třetí den u 100 eye škorpiona a je to teda stejný porod jako byl u Radahna s festivalem
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: Je to daleko, daleko těžší než Bloodborne, respektive někteří bossové jsou na úrovni Bloodborne DLC.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jop imho vek je nejtezsi nepritel
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Pff, tak vcera jsem udolaval Tigra ve Wukongovi asi hodinu a pul...Medved sel na druhy pokus....zas tak lehke to tedy neni...to mi Bloodborne prisel mnohem vic easy, aspon prvni pulka...nebo starnu.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NAGASAWA: dobré vědět.Ď. Kolega měl asi 3 klíče z koupi gpu, ale bylo to gf4xxx locked. Ja mam jen 3070
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: Wukong vysel jenom pro PS5 a PC. Ohledne XsX se nevi kdy a jestli vubec vyjde. Nejdirv se spekulovalo o tom, ze je problem v XSS portu, ale potom prevladla teorie, ze si Sony zaplatila casovou exkluzivitu.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hmm Wukonga bych si taky. Nemate někdo klíč pro Steam nebo placku na XsX za nějaky rozum ?

Jinak reminder, mam tu pořád placku pro XsX Lords of the Fallen a poslední neotevřenou japonskou sběratelskou edici Dark Souls 2 pro PS3 :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: ololol co to zase je ? vypada to nebezpečně
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    During the development of the game, we worked with several top 2D animation teams in China to create six animated shorts for each chapter ending of #BlackMythWukong. We have uploaded the original versions of these animations to YouTube for everyone to enjoy. (Note: These animations contain spoilers.)
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL6YP40ZSqeNJkIYpvDOalB7HPKsgbzfLZ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam