• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to by me zajimalo cim to bylo! tipnul bych oboje :) ja mel zas pocit, ze se zlepsila odezva, dyz sem prepnul z performance na quality
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: anebo to chtelo malou pauzu. No výborně, tak se řítíme pomalu do finále.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: tak "100-eye "combat experience" bylo imho i tom že mu buď snížili HP nebo upravili hitboxy, protože teď jsem ho trefoval skoro pořád a za pořádné rány, teď šel napoprvé :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    BOBESH: to je meno nejakeho tajneho dragon bossa z Elden Ringu?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tfujtajxl! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NARKOTIX: Och kurwa to jsi mě teda moc nepotěšil.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    NAGASAWA: Erlang padnul, ale bylo to horší než Consort Radahn v ER... myslím, že jsem u něj byl minimálně 10 hodin a ve finale to byla náhoda, na poslední hit mi vyšel spirit.. jinak bych se dost možná trápil ještě dnes :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: a ha! ja uz to mam zmotany! ja myslel, ze tu jehlu sem mel od nej! :D uz vim!
    od nej sem mel tu transformaci a matros na tu lepsi tyc. i tak to ale dost pomohlo s tim finalovym
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: toho jsem si odložil. Ten je úplně z jiné dimenze mých skills
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: a ha! hele jestli si dal Yellow Loonga, tak ses v poho! ja se pral i s nim mozna dyl nez s tim final strejdou! vzal sem na nej pak i tu jeho podobu a navic myslim, ze se dala udelat dost dobra hul se 100+damage, kde figuroval ten Pillar stance. tak sem do nej narval par bodiku a slo to!
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: jehlu mám, co chápu je že ruší jeho druhou fázi a vrací jeho moveset do první fáze, ale já to vždycky dojedu na to, že mi dojde mana, dojde qi, dojdou flašky a nějaký ten jeho obrovský onehit zásah nedám. Mno, musím trénovat, je to krutý, ale jinak to nejde. Friendly summon mi neuděláte kluci
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: hele a to me prislo, ze to prave tak neni. resp. ja osobne sem to tak nemel. kapitolu sem dycky probehl a zjistil, ze mi toho kopa chybi. takze sem mel vetsinou na vyber. kazdopadne pokud nemas, tak udelat bosse v secret lokaci, z neho padne jehla, ktera ti zprijemni druhou fazi toho finalniho strejdy.)
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: buff +10% dmg a delší druhá fáze?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Dneska vysel patch, kde meli podle changelogu fixnout u 100-eye "combat experience".
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: naprosto fantastický
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA:tady bych vcera koncil, kdybych nebyl takovy jelito! :D
    ja se vcera pral s opici! narozdil od ostatnich pred nim, mam od zacatku pocit, ze je normalne hratelnej na par pokusu a uz sem tam tak dvacku nechal! :D tak sem si sel dodelat sefiky, kde treba z paty kapitoly mi chybeli asi 4! ted uz mi chybi jen jeden z ty treti. mno a pak sem se sel probehnout na jedno misto ze zvedavosti a potkal Erlanga, tak zpet k opici :)))
    BESH
    BESH --- ---
    Ja jsem trochu pozadu, ale vcera jsem konecne dohral Elden Ring base game. Po trapeni s Malenii a trochu dohaneni levelu, abych ji sundal, sli pak zaverecni bosses jak po masle. Nepamatuju si uz dlouho, ze by me nejaka hra takhle vcucla. Naposledy snad kdysi Morrowind. Libilo se mi, ze i na konci hry mi jeste ER vyrazil dech nejakyma lokacema (Haligtree, ale treba i Farum Azula).
    No a ted uz jen naduplikuju a vyzvednu rememberences a razim na DLC. Tak jsem zvedav, jak to na me zapusobi hned takhle po base game. Videl jsem, ze si hodne lidi stezuje na prazdnost sveta a premrsteny bosse, ale uvidime. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Zbytek tady

Elden Ring - LeBlanc Posting | Elden Ring if it was an 80s dark fantasy movie 🥺🔥
    https://www.facebook.com/share/p/z1cNmSECFTXZRMR2/?mibextid=K35XfP
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kdyby byl Elden Ring 80’s film. Zatím nejlepší ai shit co jsem na tohle téma viděl

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam