• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: dobrej dancing je i v Thymesii, btw
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Jeste me teda sere to omezeni na roll, ze v okamziku kdy mas lock nejdriv uskocis a teprve pak roll kdyz mas double roll...
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Přesně, proto je pro mě nejlepší combat pořád v Sekiru, kde ten tanec je dokonalý. I když i tam je občas nějaký "trick" úder, ale nenajdeš tam věci typu "boss drží sekyru nad hlavou půl hodiny, zatímco tě nahání po aréně, a jakmile tě dožene, praští tě během nanosekundy".
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Jj, samozrejme chybejci rytmus v combatu je hroznej pain a nepochopeni podstaty zabavy souls her.
    Me bavi kdyz je to tanec..
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Ja som sa vcera na chvilku dostal k SOTE, dal som plesnivu slnecnicu, nahodneho Ghostflame Dragona a aj Messmera. Messmer mrstny a vceku zabavny. Po nom som zistil, ze ma Grace taha na lavu stranu mapy, pricom mam skoro celu pravu stranu mapy neobjavenu, takze sa vyberiem tam a pokukam, co sa deje. Tymto stylom to mam do roka dohrane....
    AIAX
    AIAX --- ---
    NJORL: Dají se všichni udělat bez granátů, ale jak píšeš, je to očistec. LoP mě docela bavilo, ale hrozně mě sralo, jak velká většina úderů a výpadů je zpožděná, zbrzděná nebo jinak vychcaná, aby tě prostě mobáci a bosáci načapali, nachytali, ha há, to jsi nečekal, co?

Jasně, tohle bylo už v DS3 a ještě víc v ER, ale ne až tak . V LoP je tohle snad 90% combatu. Hra je fantastická stylově, graficky, animačně, ale v tomhle se podle mě projevil nedostatek zkušeností toho studia. Snad to do DLC nebo do dvojky vyžehlí.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: Ok, ja to nakonec zabil celkem s prehledem se summonem. Ale to bylo zase lehky. Jak je ta hra skvela, tak ty bossfighty mi prijdou nedoladeny...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: vetsina bossu v Life of P se da udelat jen s throwables ... ja jsem to delal vzdycky tak pul na pul ... jet to bez nich je ocistec. Throwables jsou jakoze magie. Takze ta hra je nadesignovana abys u bossu kombinoval melee a magii (granaty)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: jak píše NJORL... já velkou část místo levelování postavy vrážel prachy do vrhacích předmětů, jakože v origo souls hrách jsem je prakticky nepoužíval... nakonec to má LoP společný se SteelRising, tam jsou granáty taky velká pomoc...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: granaty
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hraju konecne lies of P a musim rict, ze je to pro me extremne tezky... Jsem u nejakyho bishopa a zatim jsem mu vzal po 10 pullech max 30%, dodge je meh, block me nebavi ani mi moc nejde, nemate nejaky zazracny tipy?
    Obtiznosti mi to prijde jako datadisk ER...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Playstation :(
    SITH
    SITH --- ---
    pekna lokace :-)

AIAX
    AIAX --- ---
    Dotaz na performenc Wukonga, co kdo máte za karty a jak to jede? Má někdo něco horšího než Radeon 5700 nebo Geforce 2070 a jede mu to pořád obstojně?
    SITH
    SITH --- ---
    zatím mi funguje ta klasická jednoduchá, až primitivní taktika, kdy dám charge attack za 3 focus, pak immobilize, výsledkem toho je další charge attack s 2 nebo 3 focus, pak ho bouchnu tím velkohlavým spiritem, pak jdu na blízko, počkám na 3 focus, dám charged, pak ten další final blow jak ohnu tyč. V té fázi má boss tak 50% hp a pak už jen nějak improvizuju :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to by me zajimalo cim to bylo! tipnul bych oboje :) ja mel zas pocit, ze se zlepsila odezva, dyz sem prepnul z performance na quality
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: anebo to chtelo malou pauzu. No výborně, tak se řítíme pomalu do finále.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: tak "100-eye "combat experience" bylo imho i tom že mu buď snížili HP nebo upravili hitboxy, protože teď jsem ho trefoval skoro pořád a za pořádné rány, teď šel napoprvé :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    BOBESH: to je meno nejakeho tajneho dragon bossa z Elden Ringu?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tfujtajxl! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NARKOTIX: Och kurwa to jsi mě teda moc nepotěšil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam