• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Teď začíná ta pravá legrace
    SITH
    SITH --- ---
    blížíme se do finále pánové :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: jo to i ostatni ;)
    btw celou hru nic a v sesty me to jednou vykoplo do menu ps5 a pak sem potkal jeden levitujici strom :)

SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: BOBESH: tak inspektor ručička mad onewheel očividně nemá rád větráček, takže jdeme dál vážení :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Inspektor Ručička?! :)) a ten mi sel tak na treti, ctvrtej myslim, ale prekvapil! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Pan Supreme Inšpektór je pěkná svině o tom žádná.
    SITH
    SITH --- ---
    mno splašený pták na ohnivém kolečku mi zatím dává neuvěřitelnou čočku, takže tady pár dní zůstanu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Sloužím vlasti
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pfffuuu! tak "bad ending" hotovo! konec mi zhorkl, ale zaroven sem se po tom dostal do zenu a je to cool! wukong na hrad! :)
    mozna to dlc jeste zvazim! ale jinak uz me tu zas dlouho neuvidite! :))
    diky Nagovi za podporu!! jinac bych to uz mozna zabalil ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: to je presne ono :) Jinak neboj, ono se ti to finale jeste o par hodin protahne.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: no pokud jsi to ty dohral za 92hodin a já jsem v poslední kapitole za 64hodin, tak mi chybí těch 20 hodin které ještě musím strávit nad Journalem :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Slusny. Pekne jedes.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: 64,2 hodin
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: kolik v tom mas vlastne ted hodin?
    SITH
    SITH --- ---
    chapter 6 začíná pomalu a jemně

BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: ja si rikal, ze ty doubly mohli trochu rozmelnit do vice kapitol a ne je vsechny narvat do jedny, ale osvezeni to bylo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak teda true ending je pro fans seriálu povinnost. Za tu krev, pot a slzy to stojí. Zrovna mi dojely titulky. Krása.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Už jsi potkal železnou kouli 2.0 tipuju
    SITH
    SITH --- ---
    Musím říct že ten koncept duo-bossů v Chapter5 Wukong je skvělý a taková čerstvá zábava. Moc se mi to líbí.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: On je ten Erlang nepovinnej boss pro true ending, tak pokud to není nutný, nemusí se k němu vůbec chodit, ale jde spíš o to, že má sice jeden healthbar, ale na něm má 4x fázovej štít a ten se dost těžko sundává. Celý je to potom o nastavení buildu a naučení se fází. Pak to je celkem přehledný. Malenii jsem měl překvapivě tak za dvě hodiny dole bez mimika myslím? Už si to přesně nepamatuju. Radahn šel tak v pre-nerf časech celkem rychle. Naraz do zdi jsem mel akorát u Fire Gianta. Tam jsem se sekl u druhy fáze díky tý hrozný kameře.

Erlang mi připomněl nejvíc asi tak Artoria na steroidech z Dark Souls DLC, kterej se ještě navíc naučil vykouzlit obří sekeru, zvířata, déšť čepelí a tak vůbec haha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam