• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: jj kouli mám. Kloni mi právě přijdou dost na nic
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tu redistribuci bez postihu uplne vseho u Wukonga rozhodne kvituju. To by mel byt standard vsude.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: tyo 10 levelu! :)) jako ja sel imho op. cca lehce pres 100?
    tam je supr ta distribuce. tak to prekopes jen na nej a jen neco. myslim, ze sem bral z vymaxovanejch klonu par bodiku. co itemy? mas tu "kouli" co ti pridava obranu ve vode? tu bys mel mit
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: jj to se hodi. Fajn je, ze se neda ve Wukongovi prelevelovat, pac to na stastistiky extra vliv nema, ale ty drobny cachry s body ti muzou v kritickej moment dost pomoct.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: já mám level 100 takže to klidně na 110-120 vytáhnu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: U tech zavesenych kokonu u Pool Of Shattered Jade oltare, ktery fungujou jako Falanga v Dark Souls nabouchas klidne 15 bodu za pul hodiny. Do zaverecny faze se to hodi kdyz se ti nebude chtit prehazovat body z jinych skillu. Jink je vtipny, ze max level ve hre je 342 coz je věk Sun Wu Kunga, kdy se v knizce stal nesmrtelnym :)
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: jj, přemýšlím že si udělám tak 10 levelu a body nacpu do cloud step tak abych mohl charge-ovat útok. Je na mě moc agresivní...

První fáze je ok, to je pasivní, čeká, stačí dva tři heavy attacky a jde domů ale ta druhá je těžká :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Za me byli Broken Shell a Erlang nejtezsi bossove (nepocitam Sekiro), ktery jsem v souls sfere her potkal, tak neni zadna ostuda u nich trpet. Naopak.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: me to u nej tak zhorklo! :D to bylo strasny! ja se pak kouknul na yt jakoze "easy way to beat..." ani z toho sem nebyl upe moudrej. strasny! :))

estli muzu poradit...preskladat bodiky. udrzovat vetsi odstup, pouzivat cloud step, kde si nabijes heavy attack nebo kdyz se chces napit ;) pokud chces par bodu navic, tak si najdi na yt farmu u pavouku .)
    SITH
    SITH --- ---
    jinak broken shell mi dává stále neuvěřitelnou čočku a cítím se na konci svých skills které u té hry mám :)

dá mi immobilize, vezme mi pití kterého se sám napije, několikrát mě kopne a pak mi posune nohou hůl, abych dále bojoval atd. Neuvěřitelně mě ztrapňuje a ponižuje. Neuvěřitelný :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Mam to rozehraný, musim do toho zas brzy naskočit . Měl jsem s tim taky dost technický a výkonnostní problémy, ale přes GeForce Now mi to konečně jede jak má.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jednička za mě extrémně povedená soulsovka, škoda že vyšla tak rozbitá. Na Steamu dodnes Mixed, i když teď po roce už dávno nezaslouženě. Snad se do dvojky poučí, že takhle opravdu ne. Technická odladěnost musí být na prvním místě.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lords of the Fallen 2 is coming in 2026; new details revealed - Insider Gaming
    https://insider-gaming.com/lords-of-the-fallen-2-new-details/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: kdyz hrajes single, zkus hrat lip, kdyz hrajes se summonem, zkus hrat hur :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jedu lies of P a musim rict, ze me proste trosku mrzi design bossu, ted jsem zabil King of Puppets a single je ten fight prisernej a kdyz si clovek vyvola spectre je to zase cheese, chybi mi tam neco mezi...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako to tam meli nekde upozornit! "hele tohle je takovej konec" nebo neco :)) clovek by prisel o to nejlepsi.
    hudba epic! jak v serialu :)
    Xi You Ji - Journey to the West theme music
    https://www.youtube.com/watch?v=_KRl_pLl4vo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: nekeceeeeeeeeej. Jizda vid ,) a ta hudba.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: hele ja to delal nekolik veceru po dvou hodinach. ja byl marnej strasne!

Ale ted sem udelal i "true ending" a doporucuju!!! to bylo teprv epic! tam bylo vsechno! krasa!

SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: já stále zápasím s druhou fází empty shell :) ale to dám, jednou, někdy ....

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: dalsich dvacet a bude dole.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam