• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Super, tak až se zaseknu u nějakého bosse, hodím echo a zavolám tě na pomoc (teda jestli to tak jde :D )
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Hellpoint má zas takovej trochu Blade Runner / Dead Space vibe a skvělej coop. Mam v tom asi 50 hodin, dohrál jsem to do nějaký fáze, kde jsem nevěděl, kudy dál.. místama je trochu prázdný, ale ta samota tomu dává celkem atmosféru
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: dal jsem uvodní 3.5 hodinky a skončil jsem u prvního bosse... atmosféru to má hutnou a jak řikáš, je to taková industriální DS1... ale nemá to tušim PvP, někdy se k tomu budu muset vrátit.. btw: hrál jsi HELLPOINT?

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A jejda

S rozšířením Overture přibude do hry Lies of P možnost vybrat si obtížnost - novinka | www.konzolista.cz
    https://www.konzolista.cz/clanky/novinka/s-rozsirenim-overture-pribude-do-hry-lies-of-p-moznost-vybrat-si-obtiznost-1sjr
    AIAX
    AIAX --- ---
    Přátelé tak kamarád mě konečně přemluvil, abych znovu zkusil Bleak Faith. Zkoušel jsem před, kolik, dvěma lety? A bylo to hodně drsné. Taková napůl dokončená indie alpha. Po hodině to šlo pryč.

Ale teď.... nemůžu se od toho odtrhnout. Ne že by to po dvou letech dodatečného vývoje vyleštili na nějaký trojáčkový spektákl typu Wukongu, pořád je to indíčko, co prý dělali nějací tři Balkánci, ale... ta hra má asi nejlepší atmosféru ze všech soulslikes, včetně her od FromSoftu. Neskutečná industriální dark fantasy šlehnutá postapo depkou a zmarem a takovou tou zvláštní melancholií jako třeba v DS1. A hlavně podbarvená fakt geniální ambientní hudbou. Kdo vyloženě netrvá na hraní výhradně vyšperkovaných trojáčkových her, ať tohle zkusí - a vydrží aspoň do prvního bosse. Zrovna je to -50% na Steamu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já pořád tvrdim, že hudba je ve videohrách strašně důležitá :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AIAX: jj strasne stare, ale porád baví :D
    BESH
    BESH --- ---
    BIMBAS: To je takova blbost, ale presto mi to zvedlo naladu. :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: 10 let staré a já furt nechápu, jak je to dělané.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zle jsem nakazil synátora. Jakmile nekde hraje Take on me, tak si jedem tanecek
    [ThePruld] When you go dark souls with your best mates
    https://www.youtube.com/watch?v=bzJDimvPW1Y
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    How to Make a God: Elden Ring's Secret of Divinity | Elden Ring Archaeology Episode 27
    https://www.youtube.com/watch?v=A6xpSdbJfv4
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: "zatim mi teda padá málo šutrů na upgrady"

To padalo vždycky, lidi brblali už po vydání. Divné, že to ještě nenapravili, vzhledem k tomu, že jinak ve všem hráčům vyhověli.

Pamatuju, že boss weapons šly původně upgradovat jen do +5, ale oni se pak rozhodli, že to nějak drhne v PvP, tak v jednom patchi šmahem zvýšili limit na +10. To ovšem znamenalo, že ses jednou probudil, spustil hru a zjistil, že tvoje namaxovaná boss zbraň +5, do které jsi investoval spoustu large shardů a jeden vzácný chunk, je teď jen v polovině maxima a můžeš grindit shardy a chunky nanovo. S tím mizerným drop ratem, jak píšeš.

Byl kolem toho strašný řev tenkrát. Taky jsem si zařval :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: zatim mi teda padá málo šutrů na upgrady, i když zbraní už mam hromady, ale musim počkat do endgamu holt... ale main weapon už docela jde :)

AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, LotF má jeden z nejlepších level designů ze všech soulsovek, včetně her od FromSoftu. Já mám to bloudění - radši tomu říkám explorace ::D - na soulsovkách ze všeho nejradši, taky jsem si to v LotF užíval.

Tu hru jsem si velmi užil, akorát jsem ji hrál krátce po vydání, kdy to byl technický zmetek a tak jednou za hodinu mi to spadlo :D Ale jinak hodně povedená soulsovka.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jak jsem se tu onehdá rozčiloval, že nesnášim bloudění ve hrách, tak v LOTF si to teďka docela užívam... mam v tom asi 50 hodin a přijde mi to čim dál lepší, výkon a stabilita se hodně zlepšila, lidí je ve hře dost, seamless coop je bomba...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hhh ty vyrazy

image
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Sem zvedavej. Imo to je nezfilmovatelny, resp. nezfilmovatelny v podobe, aby to mohlo mít širší uspech

(a bloodborne je lepší materiál na film)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam