• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: vidis, tak se snad brzy sejdeme. Dle videa jsem si jisty, ze ty dva nedam :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: Neserte mi, mam rozehranej Lords of the Fallen a Tainted Grail, ale kvůli vám jsem musel v tomhle deštivym počasí pustit Dark Souls OST a málem jsem zamáčk nostalgulickou slzu :D a navíc v remastered ještě nemam všechny achievy :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SWAMP_ASS: Remaster je po ER velmi do pohůdky, to dáš.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: nebo v blighttownu, ten mi asi prisel i horsi :D

SWAMP_ASS: jen to dej, mam takovy tuseni, ze budu brzy potrebovat online pomoc na dalsiho dvoubosse :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dělej remaster hned, musíš!
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Tohle mi nedělejte, já se zařekl, že ten remaster, nebo i jedničku hrát nebudu, že už ta trojka byla po sekiru a er taková dost bolavá a stačej tři čtyři příspěvky ...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: když jsem poprvý přelítnul do Anor Londa, tak to byl jeden z nej momentů mýho herního života.. je mi líto všech, co se zasekli a skončili v Sen's Fortress :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Anor Londo zatim nejhezci lokace :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Ja jsem docela lama, tak z toho mam obavy. AI mi ukazuje na tuhle lokaci okolo 80 - 100, tak nevim, jestli by to nebyl moc velky orisek :D

Kazdopadne ted pushnu Ando a pak uvidim :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    POHODAVOLE: Na lvl 58 už můžeš jít New Londo normálně "dělat", nemusíš jen probíhat na suicide run. Popneš transient curse a se svým Zweiem +10 to tam vysekáš úplně v pohodě.

Za mě lepší, než se nervovat s nějakým utíkáním a uskakováním a opakováním runu, protože tě párkrát nejspíš dostanou.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: ok kdyztrak mrknu :)

Ted jsem dal akorat Golema, tak si myslim, ze silnejsi zbran bodne do dalsi lokace :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: existuje na to item nebo cursed weapon... nebudu víc spoilovat, kdo hledá , najde :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: to nevim :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: dá se to.. New Londo je sluníčkový :D btw: víš, jak zabít duchy?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    doběhneš na klid duchům uskočíš
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vyplati se pls jit pro very large ember do new londa, abych si mohl dal vylepsit zbran? Koukal jsem na video a prijde mi to docela peklo z firelink shrinu. Mam ted level 58 a matros na vylepseni zweihanderu na +13. Jsem ted akorat pred bossem v sens fortres, tak jsem si rikal, ze by se boost hodil na dalsi lokaci.

Diky.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nejlepší souls-like titul za poslední roky? Recenze The First Berserker: Khazan - Recenze na INDIAN
    https://indian-tv.cz/recenze/nejlepsi-souls-like-titul-za-posledni-roky-recenze-the-74ikvd
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Grp-G-k0-Wc-AEKu6c
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    -40% na Fires of Rubicon (Steam)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BESH: mi film prisel stejne dobry jako knizka, ktera byla jinak o necem jinem a oba "pribehy" mne moc bavily. vizual fenomenalni, tak si predstavuju KINO
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam