• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: to se nevylučuje :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nevim, jestli ma Switch platinu, ale je to fuk, protoze vim, ze na platinu hrat nebudu, kdyz mam problem skoro v kazdy lokaci :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: na achievement Knight's Honor potrřebuješ zbraně z boss souls

https://www.trueachievements.com/a154449/knights-honor-achievement
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    potrebujes je na platinu. nevyhazuj
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    POHODAVOLE: vetsinou je muzes tradovat za nejake boss veci ale pokud je nechces tak je muzes smenit
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Btw je nutny, abych si schovaval souly z bossu? Mam tri a myslim, ze by mozna spis bodly na zvyseni levelu, kdyz tunim zweihander. Uz jsem u dalsiho ohne. Mel jsem velky strach z tech dvou lucisniku, protoze prvne me pekelne dojebali, ale u druheho pruchodu jsem mel velky stesti, protoze jeden spadl dolu :)

Diky.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Trénink dělá mistra, řikal můj kamarád alkoholik :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Recenze Elden Ring Nightreign. S nocí přichází i zbrusu nová hratelnost oblíbené soulsovky
    https://youtu.be/oLNpR2dQO7Y
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Já treba když se ted podívám na videa radahna, consorted radahna, orphan of kos, melanie, messmera nebo toho last bosse z ringed city dlc tak nechápu, že sem je nekdy dal :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Já hraju oboje :D resp. všechny tri a do toho i last of us a dragon age :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Godskin Duo :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: No jo, ale ty nejsi normální člověk.. normální lidi Dark Souls nehrajou, ty hrajou Fifu nebo Gta :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Když jsem na ně tak před deseti lety naběh poprvé, řekl jsem si: "Pár bullshit bossy už jsem se prokousal, ale tohle nejde, to normální člověk přece nemůže zvládnout."

Jsem ještě netušil, že tohle je ještě čajíček, že počínaje DLCčky k DS2 se Fromsoft totálně utrhne ze řetězu :D:D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kámoši do deště.

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: Myslíš Laurela a Hardyho? Budda Spencera a Terence Hilla? Jů a Hele? :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: vidis, tak se snad brzy sejdeme. Dle videa jsem si jisty, ze ty dva nedam :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: Neserte mi, mam rozehranej Lords of the Fallen a Tainted Grail, ale kvůli vám jsem musel v tomhle deštivym počasí pustit Dark Souls OST a málem jsem zamáčk nostalgulickou slzu :D a navíc v remastered ještě nemam všechny achievy :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SWAMP_ASS: Remaster je po ER velmi do pohůdky, to dáš.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: nebo v blighttownu, ten mi asi prisel i horsi :D

SWAMP_ASS: jen to dej, mam takovy tuseni, ze budu brzy potrebovat online pomoc na dalsiho dvoubosse :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dělej remaster hned, musíš!
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Tohle mi nedělejte, já se zařekl, že ten remaster, nebo i jedničku hrát nebudu, že už ta trojka byla po sekiru a er taková dost bolavá a stačej tři čtyři příspěvky ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam