• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    POHODAVOLE: sloupy, vyuzij sloupy
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Dnes uz to jedu nekolik hodin a zatim se mi podarilo jen jednou sundat toho druheho. Nevim, ktery z nich je pak horsi sam :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: slovami klasika "to jsme na stejne lodi bracho"
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Ja uz to mam nainstalovane, frajerka tu ma kamosku a idu vecer von a ja uz mam dohodnute rande s kamosom na vecer...skoda akurat, ze treti nam odpadol, takze sa budeme musiet spojit snejakym anonymom z netu. Dal som zatial iba tutorial, vyzera to svizne a plynulo, je tam wall jump a tutorialovy boss je Fell Omen Margita, ktory so mnou vytrel podlahu. Ma byt za neho nejaky relic tak sa tam asi vratim, tak uz len cakam kedy padla a hrrr na ne
    STARF
    STARF --- ---
    PHOW_SAATCH: mam to dost podobne a co jsem koukal na streamy, prijde mi to moc fast-paced, coz od FS her neocekavam (i pri hrani Sekira jsem se rad sem tam zastavil)

casem to teda nejspis stejne poridim ve sleve, ale aktualne si dokazu vybrat zajimavejsi tituly (+ jsem jeste furt nedohral Bloodborne)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring Nightreign - Ultimate Starter Guide
    https://youtu.be/XxUk0H31kiE?si=iU5zJpJgb8ghPjnw
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    po pravde me to moc netrapi. mam mentalne postizene cile jako najit vsechny predmety, precist vsechen lore atp...

elden ring derrangement syndrom isreal
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Recenze zatim nic moc ...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja to koupil, ale dal jsem jen 5minut tutorialu a sel spat do prace, tak snad dnes

nicmene, jsem na pc, crossplay absence me mrzi
    AIAX
    AIAX --- ---
    Prakticky všechny recenze jsou ve stylu: "Jako jó, je to vcelku fajn, ale hromada problémů a frustrací a není to pro všechny."¨

Týpek z IGN říkal, že se chystají velké změny a dodělávky, třeba mód pro 2 hráče, crossplay apod., neboli naprosto zásadní věci, které měly být už v release verzi. Každopádně Fromsofťáci evidentně poslouchají feedback a budou to vylepšovat. Já roguelikes nehraju, takže tohle mě míjí, ale občas určitě mrknu na nějaký stream od Cowboye nebo Iron Pinneapla, na koukání by to mohla být prdel.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Škoda že to nemá crossplay, i tak zkusím: Najdu tu pár (slovy dva) milovníků, co by to tuto sobotu, ve zpěvu party playstationu, okusili?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dobrý večer. "Vrátil jsem se zpět, i když jsme si nechyběli, vrátil jsem se zpět, promlčet naši záruční dobu" jak zpíval Anděra Typltův text na desce Neurobeat... Zkusím to, jak psal tenkrát BIMBAS diplomatičtěji, slibuju.)

Tak jaké to je? Máme radost Vincente? Sedí tomu ta herní mechanika?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    15 Useful Map Secrets in Elden Ring: Nightreign!
    https://youtu.be/_RnmOrSMX74?si=dAtDuonx0n4ZNon5
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jsem dal toho velkyho a zbyly mi jen dve lahve, tak jsem byl hned tuhej. Dnes uz to necham bejt nebo mi hrabne. Zitra budu pokracovat a nevim, jestli nedam misto Havlova setu neco lehciho, protoze jsem dost pomalej.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jsem pekne v riti. Chtel jsem si privolat pomoc a ted jsem zjistil, ze je to ten Solaire, kteryho jsem predtim zabil, protoze se mi respnul duch, ja se branil a u toho omylem bouchl do Solaira, ktery po me ihned sel. Ja se poseru :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja si to dneska koupim. znam se. potrebuju dávku. nutně potřebuju dávku
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak mam za sebou prvni pokus a jednomu jsem ubral necelou pulku bez pomocnika. Na druhy pokus jsem se zmenil na cloveka a pak me zabil nejaky ten duch, ktery se tam respnul, tak zkusim vypnout online, jestli to pomuze.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak kdo z vás se chystá na Nightreign? U mě je to asi první FS hra, která mě nechává poměrně dost chladnym.... a vlastně o ní zatim ani neuvažuju :/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: skoda, ze jsi me nevidel hrat :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: to se nevylučuje :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nevim, jestli ma Switch platinu, ale je to fuk, protoze vim, ze na platinu hrat nebudu, kdyz mam problem skoro v kazdy lokaci :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam