Uf. Tak po asi pěti hrách si musím přiznat, že jsem na takovou šílenost starej... K prvnímu bossovi třetího dne jsem došel třikrát, ani jednou jsem ho nedal. Moc. Moc. Musím z toho světa prvních dvou dnů vytěžit víc... Možná je to jak s každou novou FS hrou. Pamatuju jak jsem byl marnej na začátku v Bloodborne, nebo v Sekiru. Jako chápu, že je tady spousta lidí co MP nedává a v klidu si jedou svý tempíčko u SP her, ale vidím tam konečně inovativní posun. A jsem rád, že když už všechny ty assety a mechaniky mají, že mají chuť experimentovat. Ono jim to taky přinese body v prodeji jejich portfolia. Nejvíc mi to připomíná free2play hru s battle passem, akorát tady chtějí litránek a žádnej live servis to není. Předpokládám, že na konci roku představí další mapu a další postavy. Je to skvělá hra na takové to "dám tři runy a jdu od toho". Než běhat stále dokola v tom letišti pro dobrodruhy. Škoda, že to nemá crossplay no, mohli jsme si ten firstfeel dát, s hýkáním, společně. Každopádně kouzelnice fajn, pěkná mechanika nabíjení many. Lučištník taky mile překvapil.