• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Ani snad na Steamu, což už je co říct. Asi nemají důvod, vydělali miliardy a dál se to prodává dobře. Já taky čekám a čekám a furt nic.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ty vole, ten opicak furt nebyl ve sleve na psstore))
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Taky, hned po Sekiru :D

Proto by to měl být seznam někde v záhlaví, který jde operativně upravovat, a ne abych to furt mazal a nahazoval znova.

Btw v každém normálním foru už jde příspěvky editovat, ale Nyx gonna Nyx.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: A surge 2 ne?))
    AIAX
    AIAX --- ---
    Souhlas, podepisuju, akorát už vidím tu tahanici o to, co je to soulsovka. Jsou lidi, podle kterých jsou "souslikes" jen Demon's Souls a Dark Souls 1/2/3 a nic jiného.

Já osobně mám hodně širokou definici, do které se třeba vejdou i věci jako Nioh nebo Darksiders 3, ale i já už dělám čáru u Jedi, Remnant nebo God of War. I když taky bych se neposral, kdyby někdo trval na tom, aby to v seznamu bylo.

A samozřejmě spousta lidí považuje za soulsovky i 2D hry typu Hollow Knight nebo Salt&Sanctuary, což už bych se asi posral, protože tohle podle mě mezi soulsovky nepatří.

Za mě by takový list vypadal následovně:

- Demon's Souls
    - Dark Souls 1
    - Dark Souls 2
    - Lords of the Fallen 2014
    - Bloodborne
    - Dark Souls 3
    - The Surge
    - Nioh 1
    - Code Vein
    - Ashen
    - Sekiro
    - Mortal Shell
    - Nioh 2
    - Hellpoint
    - Thymesia
    - Steelrising
    - Elden Ring
    - Wo Long
    - Bleak Faith
    - Lies of P
    - Lords of the Fallen (2023)
    - Wukong
    - Enotria
    - Khazan
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Otázka na adminy...
    nešla by v záhlaví udělat nějaká anketa/formulář se seznamem souls her s checkboxama:

a/ hrál jsem
    b/ dohrál jsem
    c/ dohrál jsem vícekrát

mohlo by to sloužit jako seznam her, třeba i s rokem vydání
    jen momentální nápad...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Nightreign has an ultra-rare item with a 0.035% chance to drop and players are convinced it's the key to the game's biggest secret
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    AIAX: Miluju tuto turbonerdovinu... Jednička vyždímaná do kosti (DLC jsem nehrál), u dvojky jsem se přehrál dema tak jsme se očuchávali dlouho, ale bez DLC taky dojeto do konce a teď to demo příjemně překvapilo. Sice jsem si musel přiblížit kameru, ale vše podstatné zůstalo (kýble lootu a kombení vlastností lootu)... Dokonce jsem i rád, že ze tří stance jsou dva velmi rozdílné herní styly a každý se leveluje zvlášť... Jsem pln očekávání co přijde, ale mažu to, nechci se toho přehrát .)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SITH: jo toho pouzivam taky. Ja myslim klasický spell, ne spirita. Red tides se to jmenuje.
    Ted koukam ze premen je celkem hodne. Budu muset kouknout kam se na ne chodi. Toho prvniho mam po porazeni ohniveho vlka v lese
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: jj s tím jsem si vystačil skoro do konce, případně s šutrem s nohama v závěru
    SITH
    SITH --- ---
    BIMBAS: já používal přeměnu na toho mnicha s velkou hlavou kvůli tomu stunu :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ve Wukongu jsem ve 3. aktu. Learning curve mam pomalou, velkeho bossa jsem snad nedal zadneho na poprve. Ted jsem u jezerniho draka a uz uz se dostavam do finishe ze vidim konec jeho health baru. Nevim jak jste to hrali vy, ale to kouzlo ze se zmenim na toho zapalujiciho pantátu pouzivam spis nez ofensivne na to, abych preckal nesmysl shitstorm co kazdy vetsi boss zhruba v polovine zivotů dělá. Přeci jen je to health bar zdarma. Třeba ten předchozí žlutý písečný sage s tornádem byl nepříjemný docela dost, než jsem se ho naučil.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FRIZER: ja to dojel nekdy chvili po vydani a krome jedle lokality kde jsem mel fps dropy asi 3x jsem nezaznamenal problem uz tehdy. Naopak mi to prislo hodne pekne udelane a chvalil jsem to jako prvni neFromovku co ma pro me smysl povazovat ji za kvalitni. Ted uz jich je vic.

Btw. kdyby jste to nekdo chtel, mam ji tu na placce na Xbox. Jednou jsem ji dohral.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Nioh bude open world?

huráááááááááá!
    AIAX
    AIAX --- ---
    Aha takže Nioh 3 je....drumroll...

open world.

Uuuhhhh....nevím, co si o tom myslet. Mám radši soulsový level design, potažmo mise jako v předchozích Nioh. Ani Elden Ringu mi ten otevřený svět neseděl. Tak uvidíme no.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Já hrál LotF hned po vydání a bylo to tenkrát skoro nehratelný, osobně se mi hra často sekla v menu a vůbec nešla naloadovat a když už jo, byla v některejch úsecích fakt dost těžká, pak jsem si dal pauzu asi rok a za tu dobu to už vyladili, teď už to jede jak po másle a je to zábavný, jedinej důvod, proč jsem to přestal hrát je, že mi do toho vlez Tainted Grail: The Fall of Avalon :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    STARF: Yeaaah! Demo out
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: "echapu proc to schytalo takovy hejt"

Hlavně protože to bylo po vydání tak rozbité, že první dva, tři týdny vydávali doslova patch denně. Hromada lidí taky vymýšlela nablblé stížnosti typu "je tam moc nepřátel", "je to moc těžké" a "špatně se to ovládá", ale tak pomatence máš u všech her. Pitomé je, že vývojáři ve snaze všem horlivě vyhovět hru dost znerfovali, takže teď je to docela easy, jak píšeš, a když chceš čelenž, musíš do NG plusek.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Rozjel jsem Lords of Fallen, par bossu a minibossu za mnou a nechapu proc to schytalo takovy hejt. Zatim velice fajn soulsovka, mozna trochu lehci, to ale neni na skodu. Grafika, atmosfera i zbytek naprosto ok.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Mortal Shell 2!

Code Vein 2!

Onimusha!

Chrono Odyssey (? tady moc netuším, co to bude, ale vypadá to jako soulsovka)

A do toho Nioh 3 a Lies of P.

Chlapci, letos se nudit nebudeme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam