• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Tak nakonec yellow sage nebyl zas takovej porod...nicméně tesne pred ním jsem ztravil pekne odpoledne na black loongovi...so far zatím nejtezsi boss (to že jsem ho šel ve druhý kapitole mi asi moc nepomohlo))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    No, já mám vycistenou kapitolu 2, a čeká me tresnicka na dortu bolesti a utrpeni v podobe posledního bosse...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA: tygr byl cool. Nemohl jsem ho dlouho dat a pak se mi povedl festival uderu a nekolik perfect dodgů a bylo po nem.
    Jsem v tom s tebou o par chapteru dal. Bavim se. Ted mam zase pro me neudolatelneho bosse ale to se poda 🙈
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: To je stejne skvely, jak máš treba 40 pokusu, posledních deset mu zbejva treba 10% života a zabije te...a pak ho porazis, zbyde ti full health a jeste jedna lahvicka k tomu...V suchym triku :))
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Pochvalim sa tu, vsetci Nightbosses uz padli! Platinka sice este nie je, ale uz to vyzera byt realnejsie
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Pokracujeme v krasojizde...Dneska se trapime na tygrikovi v krvavy bazene..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A propos - mastí už někdo LoP Overture? Nemam teď zas na hraní moc čas, ale jako koukam po tom, ne že ne :D

SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: jj, to je on. A druhý hidden boss je v chapter 1 ale až poté co uděláš něco v chapter 2 a musíš se pak vrátit .)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: To je ten s velkou hlavou, co se v pulce fajtu začne healovat o mobky v boss roomu?
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: hidden bosse jsi našel a zabil?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Recenze po první kapitole. Je to fun. Koridor mi nevadí (soulsborne jsou taky vicemene Koridor, akorát sem tam otevres zkratku). Dostávás jen odmeny v podobe boss fightu, který jsou so far zatím zábavný a neprislo mi že se neco opakuje.
    Vetsina jich jde do tretiho pokusu, ruskej medved s pasem granatu okolo hrudi je super fun.
    Absence parry / stitu mi nevadí, i souls hraju na dodge (odpanil me bloodborne, takže stit ani neumím používat).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Za mě Dark Souls jednoznačně životní hra a jsem rád, že to byla zároveň moje první soulsovka. U žádný jiný hry jsem pak už nezažil takovou imerzi jako tenkrát. Nejradši bych to zapomněl, abych to moh hrát znova poprvý ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hahaaa, slozenej. První fázi sem totálně podelal a do druhý šel bez jediný heal flasky s pulkou HP...evidnetne sem hrál opatrnejc...

Ten fajt mi trošku pripomina melanii
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HAVANA: to je taky pěkná svině. Zvláště, když jsou dva vedle sebe v malý chodbě:D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LOVE_DALI: dark souls jsem nikdy nehral, je to na me asi uz too much oldschool, ale proc proboha, zrecyklovali kdejakou potvoru, ale ne toho boziho obrnenyho byka nebo co to je v case 5:58? :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dark Souls, but I only level INT (wait no its funny I promise)
    https://www.youtube.com/watch?v=-V4joURgCdM
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Nápodobně... typ bossů, který nejsou těžký, ale nesmíš během pěti minut udělat pohyb navíc... tady pomůže jen mindfulness :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Bossove na trpelivost jsou moje největší nemesis...spíš mi sedej ty, co je na ne potreba bejt agresivní..no nic, nejak se s tím budu muset porvat 😂
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: to je ten chlapík v jezírku, který se v půlce HP přemění na druhou fázi? :) jo, ten je těžký, ale dá se lehce porazit když se naučít jeho pattern. Není vlastně moc agresivní, imho první boss, který tě naučí nepanikařit a pěkně si počkat na jeho pohyby a útočit dle toho. Jak jsem se to naučil (i lama jako já), tak šel na podruhé
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Na Steamu žádnej trial neni... Grrhhhhhhh :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam